|
Прогноз курса доллара на 2014 год (USD/UAH) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Сер 10 вер, 2014 10:02
mortimer написав: Binimovich написав:Это исказит объективную картину настроений среза населения.
+1 Что за прогноз - сегодня на завтра?  Давно пора менять форму опроса со стандартной на эффективную.
Проголосовал еще в начале месяца за 3-й вариант и еще ни разу не покупал дороже 13. Теперь у каждого свой прогноз и каждый по своему прав.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 10 вер, 2014 10:03
airmax78, перше + люблю вибивати гроші.  Впевнений Дельта Банк вистоїть. А довгий депозит - це можливість переждати нестабільність із максимальним прибутком, окрім звісно валютних спекуляцій.
-
dmytrek
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 вер, 2014 10:21
dmytrek написав:airmax78, перше + люблю вибивати гроші.  Впевнений Дельта Банк вистоїть. А довгий депозит - це можливість переждати нестабільність із максимальним прибутком, окрім звісно валютних спекуляцій.
Вы должны понимать, что Лагун по натуре авнатюрист. Высокого уровня, но авантюрист. Выбить из него вы никогда и ничего не сможете - это он может вас обобрать до костей, если возьмете у него кредит и не вернете. Поэтому не надо питать иллюзий: единственное на что вы можете надеяться в случае дефолта - ФГВФЛ. + если ваш прогноз относительно курса гривны окажется несостоятельным - %% по гривнедепо, в лучшем случае, компенсируют вам девальвацию.
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 10 вер, 2014 11:49
airmax78, зараз багато пересічних людей прогнозують дефолт і ріст курса долара, вірно? Я думаю на горі зроблять інакше, опустять згодом курс, періодично роблячи качелі для паніки. Воюючій країні за місяці до дефолту не давав би ніхто траншів.
Дельта Банк надто великий, щоб йому дали рухнути, але й від цього більші ризики для вкладників саме через великий об'єм депозитів. Для БС в цілому теж. Валюту, хоч сотками щодня, але віддають. Якби було зовсім погано, не віддавали б вже нічого.
-
dmytrek
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 вер, 2014 11:59
Вы спросили совета. Я вам сказал свое мнение. Рисковать или не рисковать - дело ваше.
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 10 вер, 2014 12:01
dmytrek написав:airmax78, зараз багато пересічних людей прогнозують дефолт і ріст курса долара, вірно? Я думаю на горі зроблять інакше, опустять згодом курс, періодично роблячи качелі для паніки. Воюючій країні за місяці до дефолту не давав би ніхто траншів. Дельта Банк надто великий, щоб йому дали рухнути, але й від цього більші ризики для вкладників саме через великий об'єм депозитів. Для БС в цілому теж. Валюту, хоч сотками щодня, але віддають. Якби було зовсім погано, не віддавали б вже нічого.
интересное мнение только вот не помню таких стран где бы после революции или боевых действий валюта бы не обваливалась по инерции чтобы сейчас получить валюту, особенно по интересному курсу приходится изрядно потрудиться, а ведь нам еще платить за газ на зиму долларами еще б интересно было посмотреть по выплатам по долгам перед кредиторами, там же не только МВФ надо смотреть реально на ситуацию, а то можно остаться без штанов, но в розовых очках
-
Lion+
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 289 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 10 вер, 2014 12:05
dmytrek написав:airmax78, зараз багато пересічних людей прогнозують дефолт і ріст курса долара, вірно? Я думаю на горі зроблять інакше, опустять згодом курс, періодично роблячи качелі для паніки. Воюючій країні за місяці до дефолту не давав би ніхто траншів. Дельта Банк надто великий, щоб йому дали рухнути, але й від цього більші ризики для вкладників саме через великий об'єм депозитів. Для БС в цілому теж. Валюту, хоч сотками щодня, але віддають. Якби було зовсім погано, не віддавали б вже нічого.
Форум был тоже не маленький и в Надра ввели надзирателя. Все зависит от политической целесообразности. Дельта еще держат, как крупнейшего держателя ОВГЗ и благодаря взято му под это схему рефинансированию. Не хотят пока светить лишний раз свою аферу. Но это все до поры до времени. Лично я не мазохист, чтобы портить себе нервную систему за свои же деньги. Ну может кому на небольшой сумме драйва и не хватает... 
-
Gek
-
-
- Подякував: 108 раз.
- Подякували: 565 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 вер, 2014 12:09
airmax78, хочу ризикнути, не на останні гроші, але й так вагаюся. Цілком може виявитися, що через 3 роки будуть ставки по депозитам 5% із податком 50% і буду кусати локті. А з іншого боку, Ваш сценарій.
Lion+, у випадку подальшої девальвації боргове навантаження стане непосильним, а знову ж таки, оголошення дефолту сумніваюся, що дозволять, сенс тоді давати кредити.
-
dmytrek
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 вер, 2014 12:27
dmytrek написав:airmax78, хочу ризикнути, не на останні гроші, але й так вагаюся. Цілком може виявитися, що через 3 роки будуть ставки по депозитам 5% із податком 50% і буду кусати локті. А з іншого боку, Ваш сценарій. Lion+, у випадку подальшої девальвації боргове навантаження стане непосильним, а знову ж таки, оголошення дефолту сумніваюся, що дозволять, сенс тоді давати кредити.
а подумать? если есть что отжать-приватизация,ГТС.. тем более им надо чтобы кто-то покупал трежерис
-
Lion+
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 289 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 10 вер, 2014 12:29
На заявках физ лиц уже 13.92 покупка, а на укрдилинге 13.37 всего.
-
marinar
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 6 раз.
-
-
Профіль
-
-
|