Укрсоцбанк Альфа-Групп Банкрот

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 6768697071 ... 924>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Укрсоцбанк Альфа-Групп Банкрот 2.8 5 611
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
26%
158
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
20%
122
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
19%
119
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
22%
132
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
13%
80
Всього голосів : 611
Повідомлення Додано: Нед 12 кві, 2009 11:20

Зав забираю депо *00000. Позвонили, спросили, что я планирую делать.
надеюсь отдадут без проблем. а то забыл в пятницу позвонить заказать деньги.
отделение на Сагайдачного.
Ilizarov

Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2009 10:15

Re: новое ПО

Квінто написав:
OTARABOR написав:Да, программное обеспечеие оставляет желать лучшего. Правда, есть надежды на будущее. Группа УниКредит планирует во всех своих дочках в феврале 2009г. запустить новое программное обеспечение для ускорения обслуживания. Итальянцы в перспективе планируют обслуживание в Укрсоце сделать на уровне макдональдса. Пока мало в это верится, но надеяться очень хочется.

То новое ПО, о котором Вы говорите, не заработало нормально ни в одном украинском банке. Не адаптировано оно под украинское законодательство, что поделаешь. В УСБ, с его объемами операций и клиентской базой, не заработает и подавно. Ни в феврале 2009 ни в декабре 2012... Я так думаю.

Що з ваших слів означає "То новое ПО, о котором Вы говорите, не заработало нормально ни в одном украинском банке." А в якому банку його пробували? Лише ТзОВ "Юні кредіт банк Україна" користується Таким ПО і наразі жодних негативних слухів не було. А для ринку України (і відповідно для Укрсоцбанку) на сьогднішіній день відбувається адаптація програмного забезпечення і впровадження його планується в початку 2010 року. І повірте що ніхто його не впровадить доки воно не буде працювати належним чином (а я думаю працювати воно буде, бо наразі італійці люблать точність). До речі від проекту Теменос відмовились тому що УСБ викупив Юні кредіт і фінансувати дорогий проект, потреба в якому автоматично відпала, нерозумно..
pms

Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2009 10:18

Сегодня перекладываю у е еще на месяц.

Так лежали в сейфе, а так на летний отдых половину уже заработал.

Проблем с выдачей никаких нет.
Prostak

Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2009 14:30

Забрал сег 100к грн. отдали без проблем. хотя я почитал договор о текущем счете, а там есть лимиты на выдачу 50к грн. подумалось, что начнут голову морочить, но нет, отдали все сразу.
снова улыбнула скорость работы ПО, стоял у кассы просто угорал.
в чем смысл карт СБОН я так и не понял.
банк хоть и надежный, но скорость обслуживания оставляет желать лучшего:
открывал депо 1 час 20 мин, закрывал 25 мин.
Ilizarov

Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2009 15:06

Re: новое ПО

pms написав:Що з ваших слів означає "То новое ПО, о котором Вы говорите, не заработало нормально ни в одном украинском банке." А в якому банку його пробували? Лише ТзОВ "Юні кредіт банк Україна" користується Таким ПО і наразі жодних негативних слухів не було. А для ринку України (і відповідно для Укрсоцбанку) на сьогднішіній день відбувається адаптація програмного забезпечення і впровадження його планується в початку 2010 року. І повірте що ніхто його не впровадить доки воно не буде працювати належним чином (а я думаю працювати воно буде, бо наразі італійці люблать точність). До речі від проекту Теменос відмовились тому що УСБ викупив Юні кредіт і фінансувати дорогий проект, потреба в якому автоматично відпала, нерозумно..

По-перше, не варто порівнювати об'єми Юнікредіта та УСБ.
По-друге (Ви можливо здивуєтесь), у материнському Юнікредиті (мається на увазі українському) стоїть ПЗ вітчизняного розробника (а саме харківский Бі-2). Тому і негативних проблем немає.
А те ПЗ, про яке йде мова, впроваджувалось у Юніверсал-банку та Сіті-банку. Наскільки мені відомо, у обох випадках не дуже вдало.
Можливо і погоджусь, що ніхто його не впровадить в УСБ доки воно не буде працювати належним чином (хоча можна і на цей рахунок посперечатись). Але саме тому у мене великі сумніви, що його впровадять взагалі, не кажу вже, про те, що у заявлені строки.
Квінто

Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2009 15:20

На сьогоднішній еднь Укрсоц пропонує валютним і не тільки позичальникам відтермінування погашення тіла кредиту, продовження терміну дії договору, пролонгація існуючих кредитів термін яких завершується і інколи й інші речі (індивідуально розглядається клопотання). Звичайно Укрсоц був не перший, але вже з 16.12.2008 ДІЄ регламент надання відтермінування фізичним особам і клієнтам малого та середнього бізнесу. Не знаю де обслуговуєтесь Ви, але скажу точно, що рішення отримати можна. Правда з дозволу Києва, але зараз процедура для клієнтів досить проста і якщо раніше рішення потрібно було чекати довго, то тепер це можна зробити швидше.
До речі, сам бачив, що до Києва приїжджають по питаннях відтермінування з усіх областей, так що якщо Вам у відділенні кажуть що нічого зробити не можна звертайтесь в облфілію, вимагайте зміни менеджера (або перейдіть на обслуговування в інше відділення).

Для юриков, желающих открыть счета, советую подобрать другой банк. Личный опыт. В безкризисные времена банк мог по собственному желанию и без предупреждения убрать лимиты по кредитам. С приходом кризиса и новым собственником своего корпоративного клиента (меня) банк уважать больше не стал. Пролонгация кредита не обсуждалась, а диктовалась банком на следующих условиях: перевод в гривну невозможен; дополнительно в залог требовалось передать массу недвижимости, машин и товаров в обороте; при подписании пролонгации оставалась пеня за просрочку (двойная учётная ставка НБУ). Письма с просьбой о пролонгации на взаимовыгодных условиях остались без ответа. Доступ к высшему руководству не разрешили на уровне секретарей.

Кредит на машину в этом же банке. Подняли единолично процентную ставку на 2%. На письмо с требованием вернуть договорную ставку, потребовали досрочного погашения кредита.
kritika

Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2009 16:35

Чё попало. что за свинское отношение к клиентам.
Я просто не понимаю, как они смогли наработать такую клиентскую базу с таким отношением к клиенту? :?
Ilizarov

Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2009 16:46

Ох и банк.. Я не смог погасить кредит, как предприятие, прошу лонгации, а они , Банк, давай требовать какието справки, дополнительный залог..Вот гады. Я сразу к председателю, мол все раскажу, так не пустили.

Правда платежи ходят день в день, вклады выплачиваются без проблем, но разве это важно.
Prostak

Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2009 18:42

Prostak написав:...
Правда платежи ходят день в день, вклады выплачиваются без проблем, но разве это важно.

И впрямь - ну разве имеет это хоть какое то значение :lol:!

А если серьезно, то написанное вами вполне очевидно и даже естественно для банка в нынешних условиях - и нежелание пролонгировать, и требование дополнительных залогов, и не желание брать на себя курсовые риски, и даже нежелание общаться с вами на уровне топов (ведь ваши проблемы типичны, чего тут с топами обсуждать) ...
_Aleksandr_

Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2009 22:29

_Aleksandr_ написав:
Prostak написав:...

И впрямь - ну разве имеет это хоть какое то значение :lol:!

А если серьезно, то написанное вами вполне очевидно и даже естественно для банка в нынешних условиях - и нежелание пролонгировать, и требование дополнительных залогов, и не желание брать на себя курсовые риски, и даже нежелание общаться с вами на уровне топов (ведь ваши проблемы типичны, чего тут с топами обсуждать) ...

Если бы не остановился курс доллара, я бы искуственно банкротил фирму. Решение проблемы типичное в типичных условиях. Кто выигрывает от такого типичного поведения топов и банков?
Сейчас банк получил просроченый кредит с доп. резервированием в НБУ, по старой процентной ставке, со старым залогом товарами в обороте, без дополнительных залогов, без порук, с рисками банкротства компании, с сомнительными перспективами доведения дела до суда и с ещё более туманными перспективами получения пени и штрафов...
kritika

#<1 ... 6768697071 ... 924>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє