|
Платинум Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Вів 04 лис, 2014 17:09
Квесторе_поверніться написав: m u k написав:Vitaka вибачте за передчасні висновки, в ступор мене ввела графа "введіть код з СМС", а СМС не йде, й не йде  , а збоку пімпочка "надіслати СМС", можливо, на даному етапі варто забрати "введіть код з СМС" (це вікно активне, тобто можна код вводити, так ні - ЙОГО ЩЕ ТРЕБА ОТРИМАТИ  ) Другий раз так проколююсь  незвично 
На диво - ПЛКлік сьогодні (перший робочий день місяця) працював без збоїв. Так тримати.
Фух, дякуємо 
-
Platinum Bank
-
-
- Заблокований
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 102 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 04 лис, 2014 17:10
Інкогніто написав: Platinum Bank написав: Mashape написав:Прохання до офіційних представників платинум банку. Чи можна зробити, щоб у мене мова за замовчуванням у ptclick була завжди українська? Бо дуже незручно кожен раз переключати. Дякую.
Доброго дня! Зараз доступна можливість змінювати мову одразу при вході на сайт PtClick і вже до моменту виходу із системи користуватися нею на обраній мові. Але пропозицію щодо встановлення української за замовчуванням приймаємо та реалізуємо невдовзі.
Підтримую пропозицію щодо встановлення української за замовчуванням.
Дякуємо, Ваш голос також приймається.
-
Platinum Bank
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 04 лис, 2014 17:13
Platinum Bank написав:Дякуємо, Ваш голос також приймається.
О, якщо голоси таки рахують, то я теж за українську!
-
kmm3
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 207 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 04 лис, 2014 17:20
KIM написав:Я стесняюсь спросить - а банк еще живой? Я пытаюсь позвонить в отделение по предоставленным мне номерам - никто не берет трубку. Звоню на "горячую" линию - пункта "соединиться с оператором" в меню нет ВООБЩЕ, но если нажать 9, то вроде как начинает соединять, но опять же, никто не отвечает.
Добрый день! Спасибо, мы в полном порядке. При обращении в контакт-центр банка по номеру 0-800-308-308 в голосовом меню есть предложение "соединить со специалистом банка - нажмите 9". Наши операторы с радостью ответят на Ваши вопросы. Прямые номера на отделения банка отсутствуют. Все вопросы мы просим адресовать непосредственно в контакт-центр.
-
Platinum Bank
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 04 лис, 2014 17:22
Platinum Bank написав: KIM написав:Я стесняюсь спросить - а банк еще живой? Я пытаюсь позвонить в отделение по предоставленным мне номерам - никто не берет трубку. Звоню на "горячую" линию - пункта "соединиться с оператором" в меню нет ВООБЩЕ, но если нажать 9, то вроде как начинает соединять, но опять же, никто не отвечает.
Добрый день! Спасибо, мы в полном порядке. При обращении в контакт-центр банка по номеру 0-800-308-308 в голосовом меню есть предложение "соединить со специалистом банка - нажмите 9". Наши операторы с радостью ответят на Ваши вопросы. Прямые номера на отделения банка отсутствуют. Все вопросы мы просим адресовать непосредственно в контакт-центр.
Я внимательно прослушал меню два раза - варианта 9 не было. А когда я нажал его сам, оператор не ответил, и не было никаких сообщений типа "подождите, вы стотыщпятнадцатый в очереди, мы скоро ответим".
-
KIM
-
-
- Подякував: 67 раз.
- Подякували: 239 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 04 лис, 2014 17:24
kmm3 написав: Platinum Bank написав:Дякуємо, Ваш голос також приймається.
Дякуємо. Ми почули вас і беремо це побажання в роботу.
-
Platinum Bank
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 04 лис, 2014 17:30
KIM написав: Platinum Bank написав: KIM написав:Я стесняюсь спросить - а банк еще живой? Я пытаюсь позвонить в отделение по предоставленным мне номерам - никто не берет трубку. Звоню на "горячую" линию - пункта "соединиться с оператором" в меню нет ВООБЩЕ, но если нажать 9, то вроде как начинает соединять, но опять же, никто не отвечает.
Я внимательно прослушал меню два раза - варианта 9 не было. А когда я нажал его сам, оператор не ответил, и не было никаких сообщений типа "подождите, вы стотыщпятнадцатый в очереди, мы скоро ответим".
Перед публикацией комментария сделали test на двух языковых версиях меню, предложение соединить с оператором на месте. Рассмотрим Ваше обращение в частном порядке. Укажите, пожалуйста, с какого номера (мобильный/городской) и на какой номер (проверьте корректность) Вы осуществляете набор. Спросим у нашей службы поддержки о возможных причинах такого некорректного отображения голосового меню.
-
Platinum Bank
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 04 лис, 2014 17:33
Platinum Bank написав: kmm3 написав: Platinum Bank написав:Дякуємо, Ваш голос також приймається.
+1. Українська.
-
jay2004
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 04 лис, 2014 17:42
Platinum Bank написав: kmm3 написав: Platinum Bank написав:Дякуємо, Ваш голос також приймається.
І мій також. Там тре поправити просте зберігання вибору в cookies і подальшого використання. На основному ptlick воно працює. Дивно, що такий простий баг так довго висить не виправленим.
-
bor
-
-
- Подякував: 40 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 04 лис, 2014 19:39
Отделение обклеили пингвинами  (Что-то про кредитные каникулы, если я правильно понял).
-
Malky
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 129 раз.
-
-
Профіль
-
-
|