Sidus написав:ИМХО дно уже нащупывается... У кого заначка есть - советую смотреть в сторону первички, но только у надежного застройщика...
Обсуждали уже - "воздух" не очень оптимален для инвестирования под сдачу. И это как минимум два года деньги будет проблемно "вынять" с профитом.
"Скажем дружно - зачем нужно" : для тех кто собирается ставать "на лыжи" и уезжать из страны в поисках лучшей доли лучше иметь кэш, а не ЫнвЫстицию в "воздух".
budivelnik написав:Питання до Вас на засипкуЯка собівартість будівництва торгово/офісних і яка собівартість будівництва житлових ?
Я перепрошую алє для початку нєвжє в житлових приміщеннях та в торгових висота стєлі/комунікації однакові и нєвжє так просто спочатку збудувати "коробку" а потім вирішувати якє цільовє призначення будівлі...
...навідь після "дєрєв,яних рєйок я все ж був од вас ліпшої думки...
Я також був кращої думки про ваші розумові здібності - але бачу що помилився....
Бачу просвітлення в кармі будівельника - посадив в калабаню місцевого троля.
Квадратный метр от застройщика в настоящий момент можно выторговать за $904 - 1175 при средней стоимости в $1 096. Для сравнения, год назад аналогичное жилье продавали и покупали в среднем за $1 726 кв. м.
Sidus написав:ИМХО дно уже нащупывается... У кого заначка есть - советую смотреть в сторону первички, но только у надежного застройщика...
Обвалишкам - вы думаете квартиры в Киеве подешевеют до 500 у.е. за метр??
Це їм мало)) Вони хочуть "патриста"))) І біля метро)))
Вся ця канітель, війна і криза призведуть до того, що богаті люди масово скуплять "хрущі" біля метро і будуть здавати їх в оренду. А бідні - будуть все життя орендувати, а на пенсію - знов їхати жити в село...
йцукен написав:Frant так че ж ты не бежиш брать кредит и бегом покупать недвижку?
Навіщо? І так дешевшає. Наступного літа будуть цікаві варіанти і недорого))))
zahar_ написав:Дешевеет однако.
Але доступнішим не стає.
w_bufett написав:Вопрос статуса! - Вот где зарыта собака.
Дах над головою - це не статус, а природна необхідність. Господи, чому "обвалішки" такі баранеускаси?????
лол, ребята с 2009 года сдавали в аренду в ожидании "августа 2016 и слива по цене 300куе", а тут на тебе. интересно, сдача 2009 значит закладка 2006-2008, в 08 вряд ли, значит влошились ребята на пике. а на пике наши цены соответствовали ценам Нью-Йорка.
Frant написав:Навіщо? І так дешевшає. Наступного літа будуть цікаві варіанти і недорого))))
я непонял, будет папиццо или нет? если не будет, то почему ты еще не в ОП?
Особисто мене влаштує і 1000 за м2 біля метро)))
Так що твоє місце - в самому хвості черги )))
йцукен написав:ребята с 2009 года сдавали в аренду в ожидании
Оренда є самодостатнім бізнесом.
Внаслідок природної тупості та жадібности, Йцукен, ти плутаєш орендодавців з спекулянтами нерухомістю .
так чего ты тогда не в отделе продаж?
я писал про то, что люди влошились на пике, проиграли, наслушались рыл про аренду и будитдаражай и как аирмакс решили сдавать недвигу до будитдаражая, получили еще один девал и еще один обвал.