Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?2014-16
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
flyman написав:Так що квартирка, яка дає чистий дохід оренди 3000 грн (=$200), як об"єкт інвестиції на даний момент цікавий при вартості покупки: (ціна+оформлення+ремонт) = 200*122=22400уе.
Знову дурне припущення, що 10 років будет триматися стара орендна плата, що не скоригувалася після девальвації. Так чи інакше, найближчі пару років оренда відіграє до колишніх близько 400 у.е. І чого 122 оренди - геть не ясно.
flyman написав:Тепло, і зручно, до роботи можна іти пішки.Якщо робота пропала - зібрав манатки і в Тернопіль, % капає, переживати за іпотеку/квартплату на КЖРН не тре.
Вот отличный формат альтернативный бетону, рекомендую мобильный дом
zahar_ написав:Если Вы забыли, то я вам напоминаю, что речь идёт об уплате НДС застройщиками Киева при продажах первички на КРЖН.
а у вас в договоре скока ндс забито было из 327 тыгрн?
54.5 тыс. гривен
Захар, что у вас за договор с застройщиком был? Что конкретно вы покупали? По закону об инвестиционной деятельности это могли быть либо беспроцентные целевые облигации, либо ФФС. Откуда там НДС? Обязательства по НДС у застройщика возникают только при погашении целевых облигаций/передаче объекта инвестирования участнику ФФС. Во взаимоотношениях между Застройщиком и Инвестором нет никакого НДС.
flyman написав:Так що квартирка, яка дає чистий дохід оренди 3000 грн (=$200), як об"єкт інвестиції на даний момент цікавий при вартості покупки: (ціна+оформлення+ремонт) = 200*122=22400уе.
Знову дурне припущення, що 10 років будет триматися стара орендна плата, що не скоригувалася після девальвації. Так чи інакше, найближчі пару років оренда відіграє до колишніх близько 400 у.е. І чого 122 оренди - геть не ясно.
Опечатка, на результат не впливає. Чиста дохідність депо = 8,5%, тобто 112 місяців. Ми рахуєм на сьогодні, а не назаврта. У вас є дані по аренді за 2015..2025 роки? Так чи інакше, найближчі пару років оренда відіграє до колишніх близько 400 у.е. Коли саме? От в цей момент, коли орендадохід=деподохід, я можливо, і виберу за вхідну точку на КРЖН. Навіщо лізти у воду не знаючи броду саме тепер ви можете пояснити? Я ж не пишу "КРЖН - фуфу вообще на всі года". Я пишу, що "КРЖН на даний момент фуфу для інвестицій".
Востаннє редагувалось flyman в Вів 02 гру, 2014 12:30, всього редагувалось 2 разів.
flyman написав:Тепло, і зручно, до роботи можна іти пішки.Якщо робота пропала - зібрав манатки і в Тернопіль, % капає, переживати за іпотеку/квартплату на КЖРН не тре.
Вот отличный формат альтернативный бетону, рекомендую мобильный дом
Опечатка, на результат не впливає. Чиста дохідність депо = 8,5%, тобто 112 місяців. Ми рахуєм на сьогодні, а не назаврта. У вас є дані по аренді за 2015..2025 роки? Так чи інакше, найближчі пару років оренда відіграє до колишніх близько 400 у.е. Коли саме? От в цей момент, коли орендадохід=деподохід, я можливо, і виберу за вхідну точку на КРЖН. Навіщо лізти у воду не знаючи броду саме тепер ви можете пояснити?
Флайман, а у вас есть ставки по депо на 2015-2025 годы? Или по долларам всегда будут давать 10-11.5% годовых?