Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?2014-16
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Serg-ik написав:46-это сичаз, кому не терпиться, недавно было по 5-12. так и с недвигой: кому не терпелось-по 3000 долларов за метр хруща, кто терпелив-купит по 500
в маршурці Терноля обговорювалося двома будівельниками тема, що на ринок зайшла нова фірма, котра обіцяє будувати за 4900 грн м2, в той час, як два "конкурента-олігополіста" будують за 8000 и 7900.
Уй пляяяяя.... Страшно даже подумать каким будет следующий источник достоверной информации. Флайман, вы когда мимо старушек, возле подъезда сидящих, проходите - нет-нет да и остановитесь тихонько, послушайте о чем говорят. Потом нам расскажете. В собесе в очереди тоже наверняка много чего олигархи отошедшие от дел рассказывают.
СТОП! Может они подскажут серж-ИК-Ику какая справедливая цена на м2 в ЗО???
про очереди в собесе, надеюсь Вы не намекаете на куянку???
Востаннє редагувалось Прохожий в Суб 06 гру, 2014 21:13, всього редагувалось 1 раз.
flyman написав:в маршурці Терноля обговорювалося двома будівельниками тема, що на ринок зайшла нова фірма, котра обіцяє будувати за 4900 грн м2, в той час, як два "конкурента-олігополіста" будують за 8000 и 7900.
Уй пляяяяя.... Страшно даже подумать каким будет следующий источник достоверной информации. Флайман, вы когда мимо старушек, возле подъезда сидящих, проходите - нет-нет да и остановитесь тихонько, послушайте о чем говорят. Потом нам расскажете. В собесе в очереди тоже наверняка много чего олигархи отошедшие от дел рассказывают.
Макс. Інфа від сестри - ліжкомічце в Кракові (племінниця вчиться) 300 злотувок (без оплати ком. послуг), витрати на їду теж 300. Інфа від знайомої в Бородянці - оренда 2к - 1200 грн. + комунальні, близько 500 грн. З Нового року хозяйка буде піднімати до 1500 грн, так як поставила ін. опалення, але тепер буде менше комуналка гривень на 300 в місяць зимою. Теж може не достовірна інфа? А оголошення в інеті - достовірна? Я оренду за 1200 грн в бородянці 2к небачив в оголошеннях. але це не означає, що її нема.
Это шах и мат. Я даже не знаю что на это ответить.
Ирпінь, квартира на Рильського http://irpen.ko.olx.ua/obyavlenie/odnok ... 7c17a161ea Рік тому був на огляді. Інфа від рила, що проводив огляд: забудовник будує за свої і продає готове і майже готове. На етапі повної готовності було 1000+ у.е, а майже готове 900+ На разі $700 м2, падіння за рік майже 1/3.
Прохожий написав:Может они подскажут серж-ИК-Ику какая справедливая цена на м2 в ЗО???
про очереди в собесе, надеюсь Вы не намекаете на куянку???
хватит стрелки переводить. Кто про ЗО-2 писал "ахренеть решение"? вот кто писал,тот пусть и ответит. я для себя справедливую определил. если кишка тонка-можно сгонять к семейному рыле-мож он подскажет
flyman написав:Франт, на гілці аренди нещодавно тебе посадили в калюжу двоє людей за твою маячню
Ти неуважний. Було як раз навпаки)))
Nickmess написав:при курсе 13 ее за 150 отдавали. там площадь прямо под жестяной крышей без перегородки. то есть еще потолок делать ну или на любителя под куполом жить
Шлак на 100%. Який дурень буде там жити???? Взимку дикий холод, влітку - страшна спека.
flyman написав:Макс. Інфа від сестри - ліжкомічце в Кракові (племінниця вчиться) 300 злотувок (без оплати ком. послуг), витрати на їду теж 300. Інфа від знайомої в Бородянці - оренда 2к - 1200 грн. + комунальні, близько 500 грн. З Нового року хозяйка буде піднімати до 1500 грн, так як поставила ін. опалення, але тепер буде менше комуналка гривень на 300 в місяць зимою. Теж може не достовірна інфа? А оголошення в інеті - достовірна? Я оренду за 1200 грн в бородянці 2к небачив в оголошеннях. але це не означає, що її нема.
Это шах и мат. Я даже не знаю что на это ответить.
Флайман - молодец! Вносит разнообразие в унылые хроники падения.))) Надеюсь, узнать в преддверии Нового года стоимость посуточной аренды сарая на Сардинии и коровника в Швеции (об этом могут мычать бык с коровой по пути на мясокомбинат). Неплохо бы здесь разместить цены балконов и карнизов в Испании (подслушать воркование голубей). Одним словом, есть еще много полезной информации из надежных источников, касающейся мировой недвижимости, но не отраженной на форуме по КРЖН.
flyman написав:Ирпінь, квартира на Рильського http://irpen.ko.olx.ua/obyavlenie/odnok ... 7c17a161ea Рік тому був на огляді. Інфа від рила, що проводив огляд: забудовник будує за свої і продає готове і майже готове. На етапі повної готовності було 1000+ у.е, а майже готове 900+ На разі $700 м2, падіння за рік майже 1/3.
Флаймен, было 8200 грн и 7380, а стало 11900. Для покупателя подорожало, застройщик потерял в долларовой прибыли, но не обеднел. не все, как Вы, получают 10 евро в час