Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?2014-16
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Frant написав:Що мене радує - це миттєвий обвал російського рубля. Війна на Донбасі стає Росії не по кишені.
Крім того, Америці і ЄС є сенс пітримати Україну матеріально - це коштує копійки, якихось 10-20 млрд доларів на рік. Дешевше сраної Греції!
Тобто літо 2015 року на КРЖН - буде ціновим низом. Схоже на те.
кстати, а может кто оценивал детальнее влияние падения деревянного на КРЖН ? Понятно, что цена ещё больше вниз (ибо экспорта в рашку много у нас) - но насколько ?
Frant написав:Що мене радує - це миттєвий обвал російського рубля. Війна на Донбасі стає Росії не по кишені.
Крім того, Америці і ЄС є сенс пітримати Україну матеріально - це коштує копійки, якихось 10-20 млрд доларів на рік. Дешевше сраної Греції!
Тобто літо 2015 року на КРЖН - буде ціновим низом. Схоже на те.
кстати, а может кто оценивал детальнее влияние падения деревянного на КРЖН ? Понятно, что цена ещё больше вниз (ибо экспорта в рашку много у нас) - но насколько ?
Важко сказати. Якщо курс учора був 20, а сьогодні 23 за долар - оце воно і є.
До речі, думаю, що вже весною кацапи дозволять продаж українських продуктів на своїх ринках. Голод - не тітка!
flyman написав:Після новорічних свят, думаю почати пошук варіантів "покращення" житлових умов, хоча в кімнаті з холодильником не погано було.Буду пробувати за 100уе (разом з комуналкою) зняти квартирку недалеко від роботи і метро.
Frant написав:До речі, думаю, що вже весною кацапи дозволять продаж українських продуктів на своїх ринках. Голод - не тітка!
цивилизованый мир валит мордор санкциями, а мы будем помогать продлить агонию?
Цивілізований світ не проти продати кацапм продукти. В Росії приблизно 1/3 їжі - імпортні. Але росіяни ввели контрсанкції. Тому прибалти і поляки змушені самі їсти свої надлишки))) А росіяни жеруть своє гімно.
Якщо ми будемо продавати кацапам продукти (яких у нас надлишок), то на виручені кошти можна зможемо купити ЗБРОЮ, амуніцію і т.п.. Зрозумів, інженер?