Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?2014-16
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Первый написав:А автор статьи конечно силен... Привлечь к уголовной ответственности и юрлицо! Это конечно новый поворот в юриспруденции.
ну да, новый, где-то полгодика этому подходу
Відповідно до ст. 96-3 КК України підставою для застосування до юридичної особи заходів кримінально-правового характеру є вчинення її уповноваженою особою від імені та в інтересах юридичної особи злочинів, передбачених у статтях 209 (легалізація доходів), 306 (легалізація доходів від незаконного обігу наркотичних речовин), 369 (давання хабара) і 369-2 (зловживання впливом) цього Кодексу.
Види відповідальності юридичних осіб: штраф і примусова ліквідація з конфіскацією усього майна юридичної особи.
йцукен написав:airmax78 ты так и не дал ответа на мой вопрос: сколько бы ты дал за недвигу в центре донецка?
думаю вопрос надо дончанам задавать, зачем киевлянам (читай любой другой город) что то давать за квартиру в донецке. я, например, даже не знал ее стоимости в хорошее время.
airmax78 написав:Не, цук, 0 - это множитель для сумм свыше 200к фантов на нос у вкладчиков овнобанков. С недвигой такое не проходит.
да неужели? ну-ка скажи сколько ты даш за новострой в центре донецка?
Йцукен - ти ж виїхав з Лугондондії до Києва, рятуючись від "рюского міра". Може, ти краще знаєш, скільки коштує нерухомість у Донецьку і який на неї попит?
hume написав:
йцукен написав:airmax78 ты так и не дал ответа на мой вопрос: сколько бы ты дал за недвигу в центре донецка?
думаю вопрос надо дончанам задавать, зачем киевлянам (читай любой другой город) что то давать за квартиру в донецке. я, например, даже не знал ее стоимости в хорошее время.
Йцукен, як і більшість вихідців з Донбасу, вважає, що Донбас - це такий пуп України. І що всі в Києві повинні знати, що робиться в Донбасі, які там ціни і т.п. .
Первый написав:А автор статьи конечно силен... Привлечь к уголовной ответственности и юрлицо! Это конечно новый поворот в юриспруденции.
ну да, новый, где-то полгодика этому подходу
Відповідно до ст. 96-3 КК України підставою для застосування до юридичної особи заходів кримінально-правового характеру є вчинення її уповноваженою особою від імені та в інтересах юридичної особи злочинів, передбачених у статтях 209 (легалізація доходів), 306 (легалізація доходів від незаконного обігу наркотичних речовин), 369 (давання хабара) і 369-2 (зловживання впливом) цього Кодексу.
Види відповідальності юридичних осіб: штраф і примусова ліквідація з конфіскацією усього майна юридичної особи.
Ухты:mrgreen: по какой статье пустим Киевэнерго? Легализация Доходов? Наркотики? дача взятки? ДЛя того чтобы осушществить примусова ліквідація з конфіскацією усього майна юридичної особи?
это был спор о том, что недвига лучше кэша. в общем, недвига в донецке стоит 0 и она никому не нужна. и в будущем за нее дадут как максимум 1/10 от цены 2013 из-за того, что регион нестабильный. так что, хорошо спрятанный кеш лучше.