|
ПУМБ (2004 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 06 тра, 2009 15:58
Это всё ***.
Я пошарился по иностранным сайтам по ключевым словам "cargill" и "fuib."
Все ссылаются на "экономические известия"
Я думаю что если бы Каргилу действительно что-то не заплатили, это стало бы как-то известно и из альтернативных источников.
-
Alex_Petrov
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 06 тра, 2009 19:54
Вчора заходив в банк зняти відсотки ну і звичайно теж вирішив поцікавитись що до чого. На моє питання про неповернуті борги і інфу яка гуляє по всіх сайтах, відповіли що нічого такого не знають і нечитали, але потім заговорили про якийсь лист від керівництва, який надісланий на всі філії (до чого б це?) де пише про те шо в них все прекрасно, а також про рефінансування з-за кордону (про то шо говорила tamila) і про інвестора... Мені особисто все здалося дуже підозрілим, і їхня поінформованість, і вираз обличчя, і пояснення. Подивимось що буде далі...
В мене там 2 депо, один з яких закінчується 28 травня. Сума немаленька, але і невелика, буде нагода перевірити їх ще раз.
До-речі, кожен міг би зайти по дорозі в банк і спитати їх пояснення всьому шо відбувається. А потім на форумі ми би склали докупи всю інфо і можливо шось би прояснилось!!!
-
Karabas Barabas
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 06 тра, 2009 20:32
Karabas Barabas написав:Вчора заходив в банк зняти відсотки ну і звичайно теж вирішив поцікавитись що до чого. На моє питання про неповернуті борги і інфу яка гуляє по всіх сайтах, відповіли що нічого такого не знають і нечитали, але потім заговорили про якийсь лист від керівництва, який надісланий на всі філії (до чого б це?) де пише про те шо в них все прекрасно, а також про рефінансування з-за кордону (про то шо говорила tamila) і про інвестора... Мені особисто все здалося дуже підозрілим, і їхня поінформованість, і вираз обличчя, і пояснення. Подивимось що буде далі... В мене там 2 депо, один з яких закінчується 28 травня. Сума немаленька, але і невелика, буде нагода перевірити їх ще раз. До-речі, кожен міг би зайти по дорозі в банк і спитати їх пояснення всьому шо відбувається. А потім на форумі ми би склали докупи всю інфо і можливо шось би прояснилось!!!
Просто интересно какую секретную информацию, а главное полезную, вы хотите получить от девочек которые сидят в отделениях  ?
Все они по мере сил и собственного разумения будут рассказывать содержание письма-опровержения которое разослали сотрудникам. Но как бы они хорошо это не делали, думаю таким недоверчивым людям как вы этого будет недостаточно )
Радует что таких все-таки меньшинство и пока депозитный портфель физиков понемного растет, мы работаем как и работали, толпы вкладчиков не осаждают, платежи ходят, кредиты народ выплачивате, денег в банке достаточно - так что все будет ОК, и оба свои депозита вы получите.
Да, и обратите внимание, что вброшенная "одним российским экспертом" инфа про якобы невыплату долгов cargill'u не получила с момента выхода злополучной статьи не каких потверждений, источник инфы в статье указан - как дословно "Как стало известно"...
Так что, на мой взгляд максимум может быть оценена как непотвержденные слухи, а то и как "информационная атака", радует то что она видимо не подействовала )
P.S Вышесказанное конечно ИМХО, а не официальное мнение банка
-
bk_andrew
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 06 тра, 2009 21:03
Karabas Barabas написав:Вчора заходив в банк зняти відсотки ну і звичайно теж вирішив поцікавитись що до чого. На моє питання про неповернуті борги і інфу яка гуляє по всіх сайтах, відповіли що нічого такого не знають і нечитали, але потім заговорили про якийсь лист від керівництва, який надісланий на всі філії (до чого б це?) де пише про те шо в них все прекрасно, а також про рефінансування з-за кордону (про то шо говорила tamila) і про інвестора... Мені особисто все здалося дуже підозрілим, і їхня поінформованість, і вираз обличчя, і пояснення. Подивимось що буде далі... В мене там 2 депо, один з яких закінчується 28 травня. Сума немаленька, але і невелика, буде нагода перевірити їх ще раз. До-речі, кожен міг би зайти по дорозі в банк і спитати їх пояснення всьому шо відбувається. А потім на форумі ми би склали докупи всю інфо і можливо шось би прояснилось!!!
А что происходит? Двери банка на замке? Я уже выше писал, что что моя фирма обслуживается в ПУМБе, и по работе я там бываю 2-3 раза в неделю.
Сегодня задал вопрос нач. отделения про статью. Она посмотрела на меня как на ненормального. Типа, от вас не ожидала глупых вопросов.
И тут же говорит: "Хотите кредит тысяч сто, не вопрос".
Я конечно отказался, %-ты сейчас везде драконовские. Но тему статьи
для себя закрыл.
Кассы забиты валютой, любую сумму без проблем. Вот так.
-
наблюдательный
-
-
- Подякував: 95 раз.
- Подякували: 438 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 тра, 2009 21:13
...может быть оценена как непотвержденные слухи, а то и как "информационная атака"...
 Вище хтось також писав про рейдерську атаку і т.д. Хотів би я побачити того рейдера-камікадзе...
Взагалі-то я про ПУМБ тільки найкращої думки, але в даний момент тримаючи гроші на депозиті в банках крім 25 % за рік, отримуєш ще й 25% ризику шо бабки тобі фіг повернуть. Я особисто недовіряю жодному банку, але гроші мають робити гроші, а не лежати десь в хаті під матрасом і ти ще й переживаєш шоб якесь падло їх не вкрало. Хтось міг подумати шо будуть проблеми в Надрі чи Укрпромі? Звичайно що ні. Тому зараз важливою є люба інформація. Раніше про "мертві банки" теж багато чого писали і треба було тим хто там завис все-таки більше слухати...
Я ПУМБу бажаю тільки процвітання, бо мені особисто дуже подобається цей банк. Але мене дуже дивує чому в неті немає офіційного спростування тої статті керівництвом, але появилась якась внутрішня постанова, яку зачитують клієнтам банку? Відмазка типу то все фігня, ми не звертаємо увагу на "чорний піар" не приймається. На даний момент всі банки дуже вже дбають про свій імідж. А статейка погуляла по всіх сайтах і кожен мав можливість її прочитати. В нас депутати навіть люблять цитувати різу інфо на телебаченні в ток-шоу з сайту "Українська правда" чи ще якогось. Чи ви хочете сказати що на заказні і неправдиві статті не відповідають, а тихо проковтнули і мовчать? Тим більше в банку самого Ахметова який кому хочеш рота закриє...
-
Karabas Barabas
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 06 тра, 2009 21:20
Но тему статьи для себя закрыл. Кассы забиты валютой, любую сумму без проблем. Вот так.
Будемо надіятись шо так буде і надалі.
-
Karabas Barabas
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 06 тра, 2009 21:37
[color=indigo]Я ПУМБу бажаю тільки процвітання, бо мені особисто дуже подобається цей банк. [b][u]Але мене дуже дивує чому в неті немає офіційного спростування тої статті керівництвом, але появилась якась внутрішня постанова, яку зачитують клієнтам банку?[/u][/b] Відмазка типу то все фігня, ми не звертаємо увагу на "чорний піар" не приймається. На даний момент всі банки дуже вже дбають про свій імідж. А статейка погуляла по всіх сайтах і кожен мав можливість її прочитати. В нас депутати навіть люблять цитувати різу інфо на телебаченні в ток-шоу з сайту "Українська правда" чи ще якогось. Чи ви хочете сказати що на заказні і неправдиві статті не відповідають, а тихо проковтнули і мовчать? Тим більше в банку самого Ахметова який кому хочеш рота закриє...[/quote][/size][/color]
Комментарии были поищите в инете. С ликвидностью в ПУМБе все нормально я уже писал, что мало кто сейчас делает 80% депозита доступным через овердрафт, т.е. 80% денег доступно постоянно, в том числе через банкомат.
-
kutuz
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 97 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 тра, 2009 22:06
Чи ви хочете сказати що на заказні і неправдиві статті не відповідають, а тихо проковтнули і мовчать? Тим більше в банку самого Ахметова який кому хочеш рота закриє...
Ну а что отвечать? Рядовой юридический спор, который почти никто и не заметил, кроме бдительных форумчан. Никто, кроме высшего руководства ПУМБа не знает его причину, и может никогда и не узнает. А мы тут уже 10 страниц накатали охов и ахов. Таких конфликтов вокруг масса. Я могу всерьёз воспринять сумму невозврата в 250 млн. баксов. Но об этом будут тогда писать все.
а 10 млн.? Ахметов зарплату Луческу назначил 3 млн. евро в год.
Контракт подписан на два года, как раз получается 10 млн. баксов.
Так вот оказываются куда денюжка пойдёт.
Думаю по теме статьи нужно недельку -вторую перекурить.
А то уже по третьему кругу пошли.
-
наблюдательный
-
-
- Подякував: 95 раз.
- Подякували: 438 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 тра, 2009 22:19
kutuz написав:Я ПУМБу бажаю тільки процвітання, бо мені особисто дуже подобається цей банк. Але мене дуже дивує чому в неті немає офіційного спростування тої статті керівництвом, але появилась якась внутрішня постанова, яку зачитують клієнтам банку? Відмазка типу то все фігня, ми не звертаємо увагу на "чорний піар" не приймається. На даний момент всі банки дуже вже дбають про свій імідж. А статейка погуляла по всіх сайтах і кожен мав можливість її прочитати. В нас депутати навіть люблять цитувати різу інфо на телебаченні в ток-шоу з сайту "Українська правда" чи ще якогось. Чи ви хочете сказати що на заказні і неправдиві статті не відповідають, а тихо проковтнули і мовчать? Тим більше в банку самого Ахметова який кому хочеш рота закриє...
[/size] Комментарии были поищите в инете. С ликвидностью в ПУМБе все нормально я уже писал, что мало кто сейчас делает 80% депозита доступным через овердрафт, т.е. 80% денег доступно постоянно, в том числе через банкомат.[/quote]
Впечатления от непродолжительного общения с ПУМБом были одни из самых приятных (особенно старый Весенний подарок 15дн под 27% неоднократно). Даже мелочи: четкость в приходе % на карточку по окончанию срока (говорили прийдут вечером, а наблюдал уже в обед), отдельная комната для пересчета денег. Насчет 80% депозитного овердрафта отчасти согласен (но по вкладу, по-моему "Вы в курсе" - овердрафт 50% со ставкой 36% годовых). Хотя у меня в Индексе такой карточный счет :кредит-19%, депо 17,5%, а с капитализацией 18,96%! Разницы в переплате по кредиту практически нет (открывал аж в августе2008). Правда сегодня, погашая кредит, обнаружил в квитанции комиссию за снятие наличных в кассе 0,75%! (в прошлом году такого не было)И никто никак не предупредил! Пользуясь 10к грн всего 9дней комиссия вылезла в два раза больше набежавших %. Ну а ПУМБ выстоит вне всякого сомнения!
-
lromik
-
-
- Подякував: 19 раз.
- Подякували: 11 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 тра, 2009 13:33
Karabas Barabas написав: Хтось міг подумати шо будуть проблеми в Надрі чи Укрпромі? Звичайно що ні.
Ну о том, что у Надр начнутся проблемы можно было догадаться после того как Юля сцепилась с Фирташем за газ и РУЭ.
-
baca
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему