|
Трансбанк БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Пон 04 тра, 2009 18:40
amico написав:У меня друг там работает в сфере АйТи. Ищет новую работу уже месяц. говорит, что перспективы нет и что помощь НБУ пошла на выплату депозитов некоему Фонду "Украина 3000" . Не хочу чтобы этол воспринимали как антирекламу, но это сумма более 100 млн. грн. не завидую вкладчикам этого банка...
______
Вот такие пироги
Читай
http://forum.finance.ua/topic39760.html
-
Schmeiser
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 05 тра, 2009 09:45
жасмін написав:ні ну я вже завтра подаю в суд а ви що будете робити
Думаю, что все будут очень благодарны, если Вы будете держать в курсе... Одно дело рассуждать теоретически, что это ничего не даст или вернут деньги, а совсем другое - узнать, на сколько реально забрать через суд на практике.
Спасибо за инфо.
-
qwertyk
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 05 тра, 2009 17:12
я сьогодні подала пакет документів до суду надіюсь на краще адже вже є багато вирішених справ в користь вкладника і чи не погане буде питання в суді а яким чином під час мораторію фонд 3000 забрав 1000000 чи закон не один для всіх тим більше я не кредитор банку і на мій вклад мораторій не розповсюджується і взагалі нема ніякого мораторію це фількина грамота нема ні одного закону щоб не віддавали грошей адже нбу вже відмовляється від своїх слів і всю вину покладає на банки
-
жасмін
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 06 тра, 2009 10:02
жасмін написав:я сьогодні подала пакет документів до суду надіюсь на краще адже вже є багато вирішених справ в користь вкладника і чи не погане буде питання в суді а яким чином під час мораторію фонд 3000 забрав 1000000 чи закон не один для всіх тим більше я не кредитор банку і на мій вклад мораторій не розповсюджується і взагалі нема ніякого мораторію це фількина грамота нема ні одного закону щоб не віддавали грошей адже нбу вже відмовляється від своїх слів і всю вину покладає на банки
Известно что-то на счет сроков? Сколько по времени суды у нас могут рассматривать этот вопрос с точки зрения законодательства и сколько реально сказали Вам нужно ждать?
-
qwertyk
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 06 тра, 2009 14:48
судова практика показує що все залежить від суду в який ви подаєте я всерівно дотримуюсь думки що треба подавати в суд бо можна дочекатись що наші гроші взагалі обезціняться або придумають щось новеньке адже наші гроші незаконно утримуються прочитайте статтю про Атлон Кепітал там описана вся ситуація
-
жасмін
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 06 тра, 2009 23:05
СПД со своим текущим счетом попадает под фонд гарантирования вкладов?
-
Mona
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 07 тра, 2009 14:26
попробуйте подивитися інфо http;//cybercrsme.zp ua //
-
жасмін
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 07 тра, 2009 14:39
В начале апреля подал заявление в Шевченковский суд Киева о выдаче судебного приказа об взыскании суммы денежных средств по депозитам с Трансбанка. Через неделю пришлось переписать заяву (в принципе, по справедливому решению суда, были некие неточности в формулировках), затем где-то еще через 1,5 недели суд выдал приказ об взыскании денег.
Самолично отправил по почте на Трансбанк приказ и дополнения к нему, позавчера банк получил письмо, теперь жду 11 дней для вступления приказа в законную силу (если Трансбанк не обжалует его), а дальше - в исполнительную службу. Мое мнение: не сидеть и не ждать завершения т.н. моратория, а идти в суд! Во всяком случае, Бердий и Ко не будет себя настолько комфортно чувствовать!
-
zavlad
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 07 тра, 2009 19:23
Можете вислати копію позовної заяви?
Тел. 8097-610-2223, Ігор
-
iovchar
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 07 тра, 2009 19:26
дякую за повідомлення а то в мене склалася думка що гроші мені тільки потрібні тримайте нас в курсі теж завчасно дякую
-
жасмін
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему