|
ОТП БАНК (2004 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 12 січ, 2015 17:25
Ulysses написав:lincoln2Задам вопросы на ветках более-менее стабильных банков (насколько это позволит моя ограниченная учетная запись). Такой информации, к сожалению, в открытом доступе нет.
Я думаю, варианты могут быть в более мелких банках - крупняки с иностранным капиталом просто не будут рисковать боясь попасть под гнев НБУ.
-
kyk
-
-
- Подякував: 181 раз.
- Подякували: 178 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 січ, 2015 17:43
BarackO написав: Mega1 написав:Мені в м. Рівне не дають поповнити доларовий депозит за гривню. Страховку ні за 40, ні за 250 грн вже не пропонують, а тільки за 400 грн. Кажуть, що дешеві страховки у вас вже є і більше не можна, тому беріть дорогу. Вже й не ходжу до них більше. Це не банк, а якийсь базар, де кожен раз треба торгуватись та випрошувати продати валюту на депо.
и что вы не смогли им объяснить что они не правы? это уже чистая инициатива отделения
Или негласное распоряжение руководства банка 
-
Аватар
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 січ, 2015 19:27
Здравствуйте! Скажите, есть ли в банке продукты с отсутствием комиссии за входящий безнал с 2620, 2625 другого банка? Или как лучше всего завести в банк безнал, чтобы потом разместиться на депо? Спасибо!
З.Ы. Разбираюсь с тарифами... Получается, что интернет-банкинг - платный, т.е., за 100 грн покупать генератор паролей? Вариантов бесплатного ИБ нет?
-
la9
-
-
- Подякував: 544 раз.
- Подякували: 91 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 січ, 2015 23:22
la9 написав:З.Ы. Разбираюсь с тарифами... Получается, что интернет-банкинг - платный, т.е., за 100 грн покупать генератор паролей? Вариантов бесплатного ИБ нет?
100 грн. за пять лет - не так уж дорого... ИМХО. Если Вы его не потеряете конечно. 
-
AVZ
-
-
- Подякував: 50 раз.
- Подякували: 63 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 січ, 2015 23:26
AVZ написав: la9 написав:З.Ы. Разбираюсь с тарифами... Получается, что интернет-банкинг - платный, т.е., за 100 грн покупать генератор паролей? Вариантов бесплатного ИБ нет?
100 грн. за пять лет - не так уж дорого... ИМХО. Если Вы его не потеряете конечно. 
Ну 5 лет - конечно не дорого Не клиент, поэтому не знал...
-
la9
-
-
- Подякував: 544 раз.
- Подякували: 91 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 13 січ, 2015 03:09
imam777 написав:Банк Г,А,М,Н,О, Пробували тупо розвети і непроводити виплати. Всі хто має в ньому депозити я би радив бути обережними. А суть така: 30.12.2014 записався на виплату по Актив банку на 12.01.2015. на 12-00. Приходжу - а мені тупо Вас нема в списках. Я тихо звірію. Дальше порадили телефонувати на гарячу лінію. Телефонуюю- є записаний. Менеджер який розподіляє потоки. На терміналі видає мені номерок - електронна черга. Таке ху..й в посольства іт.д. Ну типу для бидла- стада у резервації. 1,5 годити тупо чекав свого номерка. Дальше попав до менеджежа Трач Андрія у Львові на вул. Івана Франка. Більш тупого, зверхнього і наглого відношення ще в банках неспостерігав навіть в Активі який накрився і то менеджери більш професійно обслуговували клієнтів. Тупо зразу шлють на хутір бабочок ловити. Я звірію питаю де книга скарг - опять гаряча лінія. На гарячій лінії пофігізм. Поки невикричався аж тоді сказали щоб я знову приїхав на відділення за грошима. За таку наглість банку додаткову напишу скарги в Прокуратуру, НБУ і подам на гарячу Урядову лінію. Якась х..уйня західна нас буде вчити що і як робити зі своїми грошима і тупо розводити.
Опа...Андрій Трач...він мене обслуговував...начебто все нормально було...  Львів, Франка,20...Теж там отримувати буду...відпишуся що і як...  А з приводу електронної черги...нормально працює....лише треба попереджати оголошенням при вході...та правила користування написати над апаратом. А так дівчина перехоплює всіх відвідувачів на вході...а вони лякаються...  Що вона хоче? Я їй радив...але вони не прислухаються до корисних порад. А взагалі мадярів треба брати під громадський контроль... 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 січ, 2015 16:32
погорелец актива, сегодня на 12ч. был записан на получение компенсации фгв. поверьте, причина забрать всё сразу очень серьёзная, объяснил менеджеру. не долго уговаривала не забирать всё и потом к нач.отделения, последний её аргумент - нет стоко денег (90т.гр., хотя видел, как подкрепляли) грит - это валюта... мой последний аргумент был, шо без всех денег не уйду + буду вызывать скорую, звонить на горячку и т.д. итог: 30 минут общение с сотрудниками и больше часа стояния очереди в кассу, шо за дверями. вроде и не грубили и в конце концов вошли в положение, а ушёл попрошайкой... из трёх касс в зале работала почему то одна. 8 клиентов отп (из акива я сёдня был единственный) стоявших передо мной в "закрытую" методично выносили валюту... почему эту функцию нельзя доверить свободным кассирам в зале непонятно, там же суммы на вынос небольшие...
-
чик
-
-
- Подякував: 6630 раз.
- Подякували: 1170 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Чет 15 січ, 2015 15:09
Подскажите, в отп еще практикуется аокупка $ на депо? 1. Какие их актуальные требования и дополнительные условия?? 2. Можно ли купить на 2 паспорта а депо оформить или пополнить на одного человека?
-
Elenika
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 21 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 січ, 2015 15:52
Elenika Да. Сегодня был свидетелем оформления. 1) 6 м-цев, 3000/сутки, пополнение с комисом 20 грн. 2) Отказали!
-
Dikoy
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 45 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 січ, 2015 16:28
Dikoy написав:Elenika Да. Сегодня был свидетелем оформления. 1) 6 м-цев, 3000/сутки, пополнение с комисом 20 грн.
А курс покупки у них сейчас 16,53? То есть в день можно купить 181 доллар?
-
sanderony
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
|