Источник:
|
|
![]() Re: Идеи: портфельМеркель предложила Путину свободную торговлю в обмен на мир в Донбассе
Источник:
![]() Чуток покошмарю
![]() Яценюк вимагає від голів областей підготувати перехід економіки на "військові рейки" Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк під час селекторної наради в уряді вимагав від керівників обласних державних адміністрацій подати плани мобілізації економіки регіонів на випадок ускладнення ситуація і переходу країни «на військові рейки». «Ми вели розмову про уточнення мобілізаційних планів національної економіки. Не всі, на жаль, поставилися до цього відповідально. Я вимагаю від усіх, щоб кожна область подала остаточні мобілізаційні плани економіки на випадок того, якщо нам доведеться повністю переходити на військові рейки», - сказав голова уряду. Крім того, прем'єр закликав голів областей починати кожен робочий день із наради з силовими відомствами для оцінки ситуації. «Ще раз підкреслюю: кожен ранок у вас повинен починатися з оперативної наради з силовими відомствами. До цього треба підключати служби з надзвичайних ситуацій, установи охорони здоров'я та стратегічні підприємства, які працюють на території ваших областей», - зазначив Яценюк, додавши, що в уряді працює оперативний штаб. «Я на постійному контакті з вами. Ваше завдання - спілкуватися з людьми і пояснювати людям, що якщо вулицями ходять міліціонери, то це означає, що ми забезпечуємо безпеку. Ваше завдання - повна координація роботи. Ситуація непроста, але наше завдання, щоб ми відчували себе в безпеці і ті ключові об'єкти інфраструктури країни, які мають стратегічне значення для міста, області та держави в цілому, повністю охоронялися», - підкреслив Яценюк. Він також доручив головам облдержадміністрацій створити бригади з реагування на техногенні події та випадки, які можуть мати ознаки «надзвичайних». Детальніше читайте на УНІАН: ![]() starmaks думаю основной негатив от востока уже отыгран в реальной экономике.
если даже заберут полностью 2 области, во что я ни капли не верю, то получим еще пару % падения производства. в общем они уже заложены на этот год. марик не возьмут, если сами не отдадим. если волноваху заберут, нужно будет строить железку в обход, это самая большая проблема. в другие области они не пойдут, так как там народ не такой ватный. мне видится основной задачей раший сейчас стоит передача востока на баланс украины с размещением воееных баз раши. типа украина платит, рашка пользуется. а так денег давать будут на войну. имхо, риски войны отыграны, остается риск отсутсвия реформ) ![]() Мабуть, в твоїх словах є здоровий глузд... Однак війна штука непередбачлива і я всеодно слабо розумію / сприймаю, що можна відіграти всі ризики по війні. Тут ще варто ось що врахувати - наразі, аби схилити нашу влади до більшої поступливості, час від часу раша проводить успішні диверсії аби повністю чи частково вивести з ладу нашу промимсловість або окремі її галузі ... маю на увазі і прямі обстріли підприємств і пошкодження ліній забезпечення/логістики ... при цьому стратегічні підприємства ПЕК показово не чіпають (якщо нічого не пропустив) і стосуються їхні диверсії поки здебільшого металургії. Так-от - геть не факт що раша незабаром (якщо не досягне намічених цілей) ці диверсії раптом не розповсюдить і на підприємства ПЕК. На фоні таких думок я й кажу - слабо розумію / сприймаю, що можна відіграти всі ризики по війні. Востаннє редагувалось starmaks в П'ят 23 січ, 2015 14:48, всього редагувалось 1 раз.
![]() Я вот тут подумал. а что если это будет маржинальная бумага на убе? что тогда будет? какие риски?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Модератор
|
|