Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2015

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 238239240241242 ... 4145>
Повідомлення Додано: Нед 01 лют, 2015 00:44

budivelnik написав:2 У Вас висить лічильник.
Скільки кіловат/годин в середньому накручуєте по лічильнику в місяць

Причем здесь в СРЕДНЕМ и В МЕСЯЦ??? я может не так считаю, но давайте не будем сюда приплетать ночь. Вечер--люди пришли с работы, включили тв, свет, (это уже 0.5 квт) и дальше--кондер(если он один--у меня их например 3 :oops: , каждый из которых жрет по 0.9-1.4 Квт, ладно пусть один, итого уже 1.5 КВт, дальше приходится выбирать--или стираем, или микроволновку включаем, или посудомойку, или утюг, ибо ВСЕ эти приборы ЖРУТ минимум по киловату. Так же у меня лежит теплый пол в ванной--это 1.1 КВТ(когда греется счетчик крутит так что мама не горюй), висит бойлер(который когда греет воду когда нету горячей --а греет он ее 2 часа а не 5 минут--жрет 1.5 КВТ(когда нагрееется то наверно спадает, но в режиме нагрева он жрет именно столько),на кухне теплый пол--это 1.5 КВТ которые у меня зимой постоянно включены).Я разве не так считаю? поправьте плиз если я ошибаюсь.
Жека79

Подякував: 418 раз.
Подякували: 620 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 лют, 2015 00:50

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Первый написав:Цены МЕНЬШЕ 1куе за кВт (именно в долларах) не включая стоимость столбов и проводов Я не встречал ваабще...

Ну это Вы зря :)
Если чисто "в лоб" то да, но в принципе решается и конкретно дешевле особенно если не 1 участок подключить(но долго и с гемором). Это не из теории, из практики, Жуляны, подключено 20кВт на дом(со столбами) :roll:
Прохожий

Подякував: 926 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 01 лют, 2015 00:54

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

quote="2863967:budivelnik"]але в моїх будинках вигідніше(дешевше) користуватись газом для обігріву[/quote]
Думаю это не надолго уже :shock:
Прохожий

Подякував: 926 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 01 лют, 2015 01:00

Жека79 написав:
  budivelnik написав:2 У Вас висить лічильник.
Скільки кіловат/годин в середньому накручуєте по лічильнику в місяць

Причем здесь в СРЕДНЕМ и В МЕСЯЦ??? я может не так считаю, но давайте не будем сюда приплетать ночь. Вечер--люди пришли с работы, включили тв, свет, (это уже 0.5 квт) и дальше--кондер(если он один--у меня их например 3 :oops: , каждый из которых жрет по 0.9-1.4 Квт, ладно пусть один, итого уже 1.5 КВт, дальше приходится выбирать--или стираем, или микроволновку включаем, или посудомойку, или утюг, ибо ВСЕ эти приборы ЖРУТ минимум по киловату. Так же у меня лежит теплый пол в ванной--это 1.1 КВТ(когда греется счетчик крутит так что мама не горюй), висит бойлер(который когда греет воду когда нету горячей --а греет он ее 2 часа а не 5 минут--жрет 1.5 КВТ(когда нагрееется то наверно спадает, но в режиме нагрева он жрет именно столько),на кухне теплый пол--это 1.5 КВТ которые у меня зимой постоянно включены).Я разве не так считаю? поправьте плиз если я ошибаюсь.
Спеціально для Вас ще раз
Народне прислівя каже
Здурі можна й мягкий зломати.
Ясно , що у випадку коли людина захоче відкрити швейну майстерню на дому для 100 китайців - то йому й 15 квт не вистарчить
Я не знаю простих квартир , з трьома кондиціонерами+бойлер+.....
Тому
Якщо Ви особисто здурі навісили електрообладнання більше ніж весь підїзд - і мрієте що про циркулярку і лісопильний заводик - то не потрібно вважати всіх інших такимиж захланними.
Тому
Бойлер нагріваючи 100 літрів з 15 до 50 градусів витрачає
100 000 грам х (50-15 градусів)х 4,2 дж/градус =4 Квт*години
Цієї води вистарчить для того щоб 5 осіб прийняли ванну.
1,5 Квт на кухні в 15м2 - практично повністю замінять батареї опалення для кухні
Якщо працює тепла підлога - то надіюсь що три кондиціонери ви не вмикаєте і взагалі коли працює обігрів - то гріх вмикати кондиціонер на охолодження

Таким чином
Ми прийшли до моїх 2-2,5 квт на квартиру ( при чому це пікове навантаження) , ще раз пропоную глянути на лічильник щоб зрозуміти
Якщо всього згорає 400 Квт/годин в місяць , який складається з 720 годин (30 днів х 24 години) і при цьому 10 годин в добу =300 годиш в місяць навантаження становить 0,5 квт = 150 квт годин в місяць, то всі ваші прилади з сумарною потужністю в 20 квт , в день працюють не більше 30 хвилин.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 01 лют, 2015 01:01

Прохожий написав:
  Первый написав:Цены МЕНЬШЕ 1куе за кВт (именно в долларах) не включая стоимость столбов и проводов Я не встречал ваабще...

Если чисто "в лоб" то да, но в принципе решается и конкретно дешевле особенно если не 1 участок подключить(но долго и с гемором). Это не из теории, из практики, Жуляны, подключено 20кВт на дом(со столбами) :roll:

Насчет жулян не знаю, но на пресловутых осокорках ( в норм месте) дешевле штуки за киловатт хрен найдеш. Так что я с ,,такой,, ценой тоже знаком.
п.с нафига вам 20 Квт?? вот расскажите нафига вам 20 квт?? :) . а то тут говрят что 8 квт на 4 квартиры, а вы только себе хапанули 20 :D
Жека79

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 лют, 2015 01:07

Прохожий написав:
  budivelnik написав:але в моїх будинках вигідніше(дешевше) користуватись газом для обігріву

Думаю это не надолго уже :shock:
Не думаю
Простий розрахунок
Світова ціна газу - нехай 350 доларів/1000 м3=7 грн/м3
м3 газу=0,5 кг метану=30 Мдж
Таким чином 1 Мдж сьогодні для населення =4 копійки , після підвищення буде=28 копійок
1 Квт/година=3,6 Мдж
Світова ціна 1 Квт/години=0,1 долара=2 грн , для населення сьогодні=30 копійок
Таким чином 1 Мдж сьогодні для населення= 8 копійок , після можливо підвищення=60 коп
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 01 лют, 2015 01:09

Жека79 написав:
  Прохожий написав:
Насчет жулян не знаю, но на пресловутых осокорках ( в норм месте) дешевле штуки за киловатт хрен найдеш. Так что я с ,,такой,, ценой тоже знаком.
п.с нафига вам 20 Квт?? вот расскажите нафига вам 20 квт?? :) . а то тут говрят что 8 квт на 4 квартиры, а вы только себе хапанули 20 :D
Ви не плутайте будинок - в якому може бути і майстерня з набором станків+бажання використовувати сварочний апарат ( а це 2,5 квт мінімум і до 10 квт)+ сам будинок це мінімум 150 м2 ( а можке бути й 500-600) з квартиркою в 40-80 м2
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 01 лют, 2015 01:10

budivelnik написав:Ясно , що у випадку коли людина захоче відкрити швейну майстерню на дому для 100 китайців - то йому й 15 квт не вистарчить
Тому
Якщо Ви особисто здурі навісили електрообладнання більше ніж весь підїзд - і мрієте що про циркулярку і лісопильний заводик - то не потрібно вважати всіх інших такимиж захланними.

Обычная квартира, не накручивайте себе. 2 комнаты в каждой по кондиционеру и кондер на кухне. или вы намекаете что кондиционер за 250-300 уе это сегодня роскошь?? бойлер вобще не понял, счас почти у всех он висит.... неперекручивайте естественно никто кондер не включает с теплым полом, вы поняли что я имею ввиду--летом работают кондиционеры(сумарно уже 3 квт только они тянут, ) , а зимой теплый пол(тоже около 2.5 квт), вот уже и вышли из вашего лимита в 2.5 квт. .. незнаю что вы там себе напридумывали. причем тут циркулярка с лесопильным заводом я так и не понял.....ну ясно я вас услышал, спасибо...
Востаннє редагувалось Жека79 в Нед 01 лют, 2015 01:20, всього редагувалось 1 раз.
Жека79

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 лют, 2015 01:18

Жека79 написав:
  budivelnik написав:Ясно , що у випадку коли людина захоче відкрити швейну майстерню на дому для 100 китайців - то йому й 15 квт не вистарчить
Тому
Обычная квартира, не накручивайте себе. 2 комнаты в каждой по кондиционеру и кондер на кухне. или вы намекаете что кондиционер за 250-300 уе это сегодня роскошь?? бойлер вобше не понял, счас почти у всех он висит.... неперекручивайте естественно никто кондер не включает с теплым полом, вы поняли что я имею ввиду--летом работают кондиционеры(сумарно уже 3 квт только они тянут, ) , а зимой теплый пол(тоже коло 2.5 квт).. незнаю что вы там себе напридумывали. причем тут циркулярка с лесопильным заводом я так и не понял.....ну ясно я вас услышал, спасибо...
Зима+осінь+весна - кондиціонери практично не працюють
Влітку -Кондиціонери тягнуть як правило вдень , а зрану вони хоч і ввімкнені - але практично потужностей не беруть ( у нас рідко вночі температура +35 :D )
Таким чином , коли Ви встаєте зранку і вмикаєте лампочки і кухонне обладнання - то тільки ці прилади навантажують мережу
Вдень коли працюють кондюки - ви навряд чи вмикаєте одночасно кавоварку+мікрохвильбовку і праску.
Бойлер влітку також виставляється на щвдящий режим ( по крайній мірі в мене є шкала де я виставляю до якої температури гріти)
Взимку - основне навантаження дає тепла підлога

Але у всіх варіантах у Вас 2-2,5 Квт
Ще раз пропоную глянути на лічильник
Якщо там до 400 - то стандартно у Вас 2-2,5 максимум
Якщо до 600 - то 3-4
Якщо до 800 - то 4-5
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 01 лют, 2015 01:26

budivelnik написав:Вдень коли працюють кондюки - ви навряд чи вмикаєте одночасно кавоварку+мікрохвильбовку і праску.

Я нет. включает супруга. Причем она еще может включить и стиралку и зарядить посудомойку, при этом что то греть или размораживать в микроволновке, жарить на плите и включить ВЫТЯЖКУ (которая тоже 600 ватт) и пользоваться феном\утюгом\плойкой. короче я для себя сделал вывод--я на 2.5 квт не проживу :roll:
Жека79

Профіль

#<1 ... 238239240241242 ... 4145>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор