|
|
![]() Ну правильно, мадам Тимошенко отрабатывает имидж спасительницы народа и чудотворца. Хи-хи...
![]()
Да и про свои интересы мадам не забывает.
![]() продлевать ли депозит?уже месяц как закончился депо,написал заяву,естественно получил отказ...Не знаю,теперь деньги висят на каком то поточном счету,стоит ли продлить депозит,или пусть висят-как легче будет забрать если все нормализуется?
![]() А никто, как мне кажется, не знает, как лучше делать. Я, например, думаю, что если сумма вклада вместе с процентами попадает под сумму из ФГВ, то стоит продлевать депозит. Все-таки больше накапает, чем на текущем счете. А вот если не попадает, то хреново, особенно, морально
![]()
![]() к менту окончания моратория нужно быть юридически подкованными...
а как в суд подавать, если у вас еще не истек срок...
![]() Re: продлевать ли депозит?
Если все нормализуется, то забрать висящие будет легче. Вот только не верится, что нормализуется в ближайшем обозримом будущем. ![]() Моє бачення ситуації - марченки вирішили робити кидалово для вкладників, впевнені, пдлюки, у криші. Їх цікавить лише збереження вкраденого і їм плювати на банк. З погляду на те, що прокуратура в банку вже була, то у марченків з кришею поки складається. ТА робить все у руслі генеральної лінії пані юлі і стельмаха. Зрушеннь у банку не буде до тих пір, поки не вирішаться питання з міжнародними кредитами.
Якщо говорити про подовження мораторію, через виведення ТА і повторного введення, то зробити це нереально, якщо будуть судові рішення проти банку, як тільки виводиться ТА банк визнається банкротом. При наявності кримінальних справ проти марченків, є шанс, що до них таки дійде, що ситуацію потрібно вирішувати цивілізовано, зв`язуватись з вкладниками, пропонувати варіанти погашення депозитів майном, тому, якщо хтось відчуває в собі сили звертайтесь до прокуратури і до відділів МВС за місцем проживання з заявами про шахрайство проти вас особисто пана марченка (можна організованої злочинної групи в складі посадових осіб банку "Київ")/
![]() Я писал в НБУ 4 письма, в ген прокуратуру, президенту, в сам ГБ "Киев" результат 0.
![]()
![]()
Смею предположить, что судебные решения не в пользу банка были и до момента введения нынешнего моратория. Однако банк, пока что, не банкрот (de jure)...
![]() Все на всех ложили. Настала эра всеобщего ложения.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор |
|