Городской коммерческий банк CityCommerce БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 25792580258125822583 ... 2663>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Городской коммерческий банк CityCommerce БАНКРОТ 2.6 5 426
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
42%
177
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
12%
52
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
10%
44
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
17%
74
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
19%
79
Всього голосів : 426
Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2015 16:03

Maximilius Получили без проблем, или нервы потрепали? И скажите в каком банке если не секрет?
PIVOvar

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2015 16:16

PIVOvar написав:Maximilius Получили без проблем, или нервы потрепали? И скажите в каком банке если не секрет?

Без проблем,Укргаз...
Maximilius

Подякував: 15 раз.
Подякували: 24 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2015 16:37

Re: Городской коммерческий банк CityCommerce Bank

Хтось отримував сьогодні чи вчора через ощадбанк? Мені вже другий день не можуть виплатити бо у них пише виплату переказу заблоковано у зв'язку з перевищенням суми забезпечення за реєстрами переказів.
3110

Подякував: 14 раз.
Подякували: 18 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2015 16:37

Maximilius Я имел ввиду из какого банка банкрота получили?
PIVOvar

Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2015 16:39

emeta написав:
  nina написав:Якось так зірки співпали, що після відсторонення Прем'єром Яценюком керівників Державної фіскальної служби, через підлеглого яких - керівника одеського конвертцентру Сінгаєвського були вкрадені 85% грошей вкладників CityCommerce Bank, і втручання міністра Авакова та директора-розпорядника ФГВФО Ворушиліна виникла ситуація, коли люди Тумовса в НБУ, ГПУ, СБУ і ДФС вже не можуть блокувати дії МВС (http://bit.ly/1zqnTk2) по розслідуванню афери Тумовса і його колег.

Тому на сьогодні потрібно терміново і масово направляти до МВС рекомендованими листами із повідомленням про вручення заяв власниками істотної участі і посадовими особами CityCommerce Bank, які довели банк до стану неплатоспроможності.

Номери договорів і суми нанесених збитків обов'язкові. Хто напише, той і зможе претендувати на компенсацію, коли гроші заберуть у аферистів. Ну і отримає задоволення, що вони не будуть радіти від вкраденого.

01601, м. Київ, вул. Богомольця, 10
телефон: (044) 256-11-72, 256-13-55
веб-сайт: http://www.dsbez.mvs.gov.ua
Т.в.о.Начальника Департаменту протидії злочинності у сфері економіки МВС України
полковнику міліції Купранцю Ігору Михайловичу

Заява про вчинення злочину власниками істотної участі і посадовими особами CityCommerce Bank, які довели банк до стану неплатоспроможності

Власники істотної участі і посадові особи CityCommerce Bank, які довели банк до стану неплатоспроможності, в тому числі і шляхом виведення коштів через конвертаційний центр, про що було оприлюднено в ряді публікацій Forbes.ua, в тому числі і в "Інфографіка: операція «Зернотрейдери» на 10 млрд гривень Продовження розслідування Forbes про виведення грошей з CityCommerceBank" (http://forbes.ua/ua/business/1387617-in ... lrd-griven) , а також в інших виданнях. І кошти, що були виведені через цей одеський конвертаційний центр так досі і не повернуті.

Це сталося тому, що посадові особи Генерального департаменту банківського нагляду НБУ, в порушення вимог Закону України "Про банки і банківську діяльність" допустили перебування в якості власника істотної участі в Конверсбанк (потім CityCommerceBank) Тумовса Рэйніса Айварсовича, що не мав бездоганну ділову репутацію як колишній керівник "Одеса-банк", який він довів до стану неплатоспроможності, а також як особа, що була публічно обвинувачена в привласненні активів Конверсбанку, стосовно чого були неодноразові письмові і усні звернення до МВС, НБУ та інших державних органів від власника Конверсбанку В.Антонова та інших осіб, чиї актив були привласнені а інтереси порушені. Але на які ніхто раніше не хотів звертав увагу, оскільки банком заволоділи особи, що мали відношення до правлячої на той час партії. Хоча перед тим Тумовсу було відмовлено, саме із цих підстав зайняти посаду голови правління Конверсбанку.

Окрім того, посадові особи Генерального департаменту банківського нагляду НБУ, в порушення вимог ст.ст.35,58 Закону України "Про банки і банківську діяльність" не забезпечили визнання Тумовса та інших власників істотної участі в банку та посадових осіб банку- членів правління, наглядової ради і різних комітетів і комісій, що повинні були здійснювати нагляд за не доведенням CityCommerceBank до стану неплатоспроможності, відповідальними у доведенні CityCommerceBank до стану неплатоспроможності, а також звернення до суду, у зв'язку із цим і компенсацією ними усіх збитків, що були нанесені вкладникам, НБУ і ФГВФО, внаслідок чого мені, як вкладнику банку, не повернули кошти по договору (договорам) №№ від...., виплачено не в сумі вкладу, а за курсом, що не відповідає реальному на день виплату, і тим самим нанесено значну економічну шкоду в розмірі -

У зв'язку із цим, прошу відкрити кримінальні провадження проти вищезазначених осіб за статтями 190,191, 364-1,388 ККУ .

Підпис, адреса.

Доцільним залишається і написання аналогічних заяв на президента України П.Порошенка, якому де-факто підпорядковані керівники НБУ, ГПУ, СБУ, ФГВФО, через бездіяльність або злочинні дії посадовців яких Тумовс довів банк до стану неплатоспроможності, а також провести мітинг біля АПУ на розі Банкової-Лютеранської та біля будинку в Козині.

я так понимаю в столице нужно подавать?
Так, але можна i поштою надiслати.
nina

Подякував: 9 раз.
Подякували: 139 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2015 16:56

PIVOvar написав:Maximilius Я имел ввиду из какого банка банкрота получили?

А это ветка какого банка? :)
Maximilius

Подякував: 15 раз.
Подякували: 24 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2015 17:06

Maximilius написав:
  PIVOvar написав:Maximilius Я имел ввиду из какого банка банкрота получили?

А это ветка какого банка? :)

:D :D :mrgreen:
Rainbow

Подякували: 625 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2015 17:15

Re: Городской коммерческий банк CityCommerce Bank

3110 написав:Хтось отримував сьогодні чи вчора через ощадбанк? Мені вже другий день не можуть виплатити бо у них пише виплату переказу заблоковано у зв'язку з перевищенням суми забезпечення за реєстрами переказів.

Повністю аналогічна ситуація. У відділенні пробують провести пізніше і операція проходить, але не завжди. Сьогодні у мене не пройшла, хоча в касі гроші були! Вчора пройшла після кількох повторних спроб протягом трьох годин! Проблема в тому, що Ощаду Фонд не дає нічого, викручуються самі, тому і ліміти... Мені вчора видавали з каси те, що за день буквально нашкребли...
Watcher

Подякував: 219 раз.
Подякували: 485 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2015 17:36

3110 написав:Хтось отримував сьогодні чи вчора через ощадбанк? Мені вже другий день не можуть виплатити бо у них пише виплату переказу заблоковано у зв'язку з перевищенням суми забезпечення за реєстрами переказів.

вчера утром получили нормально. а знакомые и вчера и сегодня не могут, та же проблема что и у вас
задолбало

Подякував: 7 раз.
Подякували: 9 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 бер, 2015 17:39

Повністю аналогічна ситуація. У відділенні пробують провести пізніше і операція проходить, але не завжди. Сьогодні у мене не пройшла, хоча в касі гроші були! Вчора пройшла після кількох повторних спроб протягом трьох годин! Проблема в тому, що Ощаду Фонд, не дає викручуються самі, тому і ліміти... Мені вчора видавали з каси те, що за день буквально нашкребли...[/quote]
В тому то і біда, що гроші в касі є, але не пускає система. Ось уже 2 дні ніяк не можу зняти. Погано що ніхто не знає чому стоїть блок . Коллцентр ощада морозиться, відправляють взнавати у відділенні, а ті в свою чергу відправляють в сітікомерц, чи фгвфо куди не реально дозвонитись і коло замикається.Боюсь, щоб це не була чергова спроба нас розвести.
3110

Подякував: 14 раз.
Подякували: 18 раз.

Профіль

#<1 ... 25792580258125822583 ... 2663>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор