Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Представник,коли буде нарешті розглянута заявка 383193 по Денисюк Антоніні Григорівні від 3 березня 2015р.??? Пройшов вже місяць! Руху ніякого немає. Поверніть кошти! А саме.2 березня було списано 2578,62$ по курсу 25,6грн. Коли в цей день курс протягом дня не мінявся і був 26,5 грн.! Про що свідчать моі вечірні операціі в цей день списані по справжньому курсу. Прошу повернути на мій рахунок 2320,75 грн.!
Представитель банка на этой ветке не может ответить, потому как у него другие функции. Что не ясно? Звоните на гарячую линию, говорите номер заявки и ждите пока менеджер выяснит что с ней.
Представитель банка на этой ветке не может ответить, потому как у него другие функции. Что не ясно? Звоните на гарячую линию, говорите номер заявки и ждите пока менеджер выяснит что с ней.
PUMB Зайшов на сайт, відкрив сторінку з умовами по депозиту. Там написано: "Пакет «Депозитний» відкривається лише клієнтам, у яких немає іншого пакета в Банку. Детальніше про пакет у пункті 10.3 Тарифів на обслуговування для фізичних осіб"
Заходжу на закладу "Документи і файли", відкриваю , але пункту 10.3 немає. Я погано подивився чи він не тут?
Haza написав:Заходжу на закладу "Документи і файли", відкриваю Тарифи на обслуговування фізичних осіб, але пункту 10.3 немає. Я погано подивився чи він не тут?