Ви написали багато, але я так і не зрозумів чого чекати: ліквідації чи інвестора?
|
|
![]() Re: Київська Русьbobobo Путіну забрати Фабрику Рошен,та кримські активи Порошенка не низько, а Петрику підкріпити свої активи (за рахунок активів Форум,Надра,Брокбізнесбанк,ВАБ,Дельта та нажаль КР та інших)дуже даже високо.
Чекайте та готовтесь до гіршого,якщо вийде кращий варіант,буде у вас радість,та застереження в майбутні інвестиції(банківські вклади). ![]() Alex777 Прочитал на родственной ветке.
Евгения Сегодня в 15:23 Итак, свежие новости. Решение по сохранению банка и одобрение или не одобрение инвестора Фонд грабительства населения примет в июне. Но товарищи! После 20 мая буду разблокированы все карточные счета и деньги с них можно будет снять. Тоже касается и депозитов чей срок истек до 20 марта 2015 года. Правда, с таких депозитов можно будет снять сумму только до 200 тыс. грн. Эту инфу мне сообщил знакомый сотрудник банка, а также ее подтвердили на горячей линии КР. ![]() Re: Київська РусьЯк на мене новину від Евгении ,можна класифікувати ,як початок виплат сум ФГВФЛ через самий же банк КР.
![]() А что в этом нового и радостного? Это же стандартная процедура для всех банков, которых выводят с рынка. За две-три недели до окончания срока ВА всем физлицам банк выплачивает в пределах 200К гр. остатки по карточным и текущим счетам, а также депозиты, закончившиеся до введения ВА. А затем объявляют о процедуре ликвидации банка и тогда уже сам Фонд выплачивает до 200К грн всем физлицам, чей депо закончился во время ВА или еще не закончился.
![]() Нет, ФГВФЛ пока еще ничего не начал выплачивать. Первая волна выплат всегда осуществляется за счет собственных средств банков. А ФГВФЛ поключается уже после того, как объявлена ликвидация банка. Обычно через 7 дней со дня объявления о ликвидации. На сайте Фонда:
Но новость от Евгении я трактую примерно так же, как и Вы. Похоже, банк будет ликвидирован с вероятностью 99,99%
![]() lubopytnaya Но новость от Евгении я трактую примерно так же, как и Вы. Похоже, банк будет ликвидирован с вероятностью 99,99%
Спасибо, что оставили надежду. ![]() ![]() Re: Київська РусьХочу додати трохи оптимізму,новина від Євгенії добре чи погано,на мою думку добре :
1.Люди в яких вклади закінчилися,і вони по пів року не можуть зняти кошти,накінець знайдуть спокій,банк КР потихому пробував таких клієнтів вломити на подовження під 20%річних в гривні,8%річних у ін.валюті ,як на мене Братко створював нову МММ,прикриваючись тим ,що це потрібно інвестору.(фуфло) 2,Якщо інвестор є ,то що це міняє,невже він не думав віддати кошти людям, вклади ,яких закінчилися,(якщо ні ,то МММ на лице.) 3.НБУ та ФГВФЛ,буде мати змогу оцінити інвестор реальний ,чи то просто кіпрська контора ,для виведення активів, в подальшому переданні ФГВФЛ для ліквідації,з пустими активами. 4.Давайте розглянемо питання 200+,200+++,200+++++!!!!чи нам це вигідно,є надія ,що швидке введення ВА,не дало можливості розтягнути всі активи,можливо дійде і до 4 черги,тут треба думати ,як це контролювати(організовуватись), якщо буде інвестор ,то в нас будуть більші можливості так ,як ми єдині вкладники які лишилися.
|
|