Почав діяти Меморандум щодо врегулювання питання реструктуризації споживчих кредитів в іноземній валюті. Меморандум передбачає реструктуризацію споживчих кредитів в іноземній валюті, що отримані під заставу нерухомості, залишок за основною частиною яких не перевищує 2,5 млн. грн. за офіційним курсом гривні до іноземної валюти, установленим Національним банком України на 1 січня 2015 року.
Меморандум підписали такі банки: ПАТ “УПБ”, ПАТ “Альфа-Банк Україна”, ПАТ “ КБ “Надра”, ПАТ “Банк Михайлівський”, ПАТ “ ПриватБанк”, ПАТ “ БАНК “ГРАНТ”, ПАТ “ Регіон-банк”, АТ “Дельта Банк”, ПУАТ “ФИДО БАНК”, ПАТ “Платинум Банк”, ПАТ “КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК”.
sola написав:Меморандум підписали такі банки: ПАТ “УПБ”, ПАТ “Альфа-Банк Україна”, ПАТ “ КБ “Надра”, ПАТ “Банк Михайлівський”, ПАТ “ ПриватБанк”, ПАТ “ БАНК “ГРАНТ”, ПАТ “ Регіон-банк”, АТ “Дельта Банк”, ПУАТ “ФИДО БАНК”, ПАТ “Платинум Банк”, ПАТ “КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК”.
Обнять и плакать...(С)
Дельта видимо подписывала этот меморандум в начале года, когда ещё формально существовала.
Государство тянет пока с решением по Дельте а некоторые вкладчики уже вытащили часть своих денег. Я сомневаюсь что дельта снова встанет! Сейчас этот банк интересен только бене но у бени нет свободных денег его купить.
sola написав:Почав діяти Меморандум щодо врегулювання питання реструктуризації споживчих кредитів в іноземній валюті. Меморандум передбачає реструктуризацію споживчих кредитів в іноземній валюті, що отримані під заставу нерухомості, залишок за основною частиною яких не перевищує 2,5 млн. грн. за офіційним курсом гривні до іноземної валюти, установленим Національним банком України на 1 січня 2015 року.
Меморандум підписали такі банки: ПАТ “УПБ”, ПАТ “Альфа-Банк Україна”, ПАТ “ КБ “Надра”, ПАТ “Банк Михайлівський”, ПАТ “ ПриватБанк”, ПАТ “ БАНК “ГРАНТ”, ПАТ “ Регіон-банк”, АТ “Дельта Банк”, ПУАТ “ФИДО БАНК”, ПАТ “Платинум Банк”, ПАТ “КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК”.
Меморандум это не Закон... Хочу (банк) соглашаюсь, хочу не соглашаюсь...
Сергій Петренко написав:Государство тянет пока с решением по Дельте а некоторые вкладчики уже вытащили часть своих денег. Я сомневаюсь что дельта снова встанет! Сейчас этот банк интересен только бене но у бени нет свободных денег его купить.
та не только Бене нормальному богатому инвестору смотрящеу в будущее тоже думаю интересен! все есть заходи работай!
не все. доверия нет. никто с ним уже работать не будет, кроме владельцев депозита "вынужденный".