Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Nickmess написав:PrivatBank спасибо мне уже один раз начислили.........лишних 600... жена пошла купила какую то фигню ну я и не переживал.. - не за деньги же. а теперь мне позвонили и попросили вернуть. из той части что должны были в апреле вернуть за купленые билеты. вернули не все. ))))
вернуть бонусы это конечно круто )) как интересно примат преждагает это сделать - пойти к партнерам понакупать ненужной пуйни, чтоб пополнился бонуссчет? )
Майже сто вінничан підозрюють у скоєнні крадіжки з банкоматів одного з провідних банків країни. Знайшовши «лазійку» у програмному забезпеченні, їм вдалося зняти з банкоматів понад два мільйони (!) гривень - Гроші знімали одночасно з багатьох банкоматів, - розповів на прес-конференції для журналістів начальник управління карного розшуку обласної міліції полковник Олександр Цимбалюк. – Після нашої інформації служба безпеки банку усунула недолік, тому тепер про це можна говорити..
За словами полковника, схема полягала в тому, що кошти по одній операції знімали одночасно з багатьох банкоматів. Спершу хтось один із «спритників» відкривав рахунок у банку і робив вклад. Знімали кошти колективно: в один і той само час за телефонним дзвінком одночасно вводили у банкоматах однакові комбінації на однакову суму. Як стверджує співрозмовник, програма не фіксувала, що видає банкноти не в одному банкоматі, а відразу у багатьох.
- Вони якось дізналися про такий недолік програми і користувалися ним багато разів, загалом вкравши у банку декілька мільйонів гривень, - пояснює Олександр Цимбалюк. - Правоохоронці вказали на цю помилку службі безпеки фінустанови і вона вже виправленна, але до того нею скористатися майже сто нечесних на руку вінничан. Їхні особи встановлено, проводиться розслідування. Це найбільша афера, проь яку нам відомо, що стосується крадіжки грошей з банкоматів.
Жерминаль написав:в мене знову два термінала клюкноло))) скільки ж туди купюр може влізти,а?
Жерминаль, уточніть, будь ласка, в особистому повідомленні на форумі, які труднощі у Вас виникли під час роботи з терміналами банку, а також їх номер або адресу, щоб ми могли перевірити їх працездатність. З повагою, ПриватБанк.
Жерминаль написав:в мене знову два термінала клюкноло))) скільки ж туди купюр може влізти,а?
У вас якесь нелюдське терпіння. Зазвичай, поки 20-30 купюр запхаєш, то вже проклинаєш термінал, а усі навколо проклинають тебе за ці монотонні звуки, а ви, схоже, мішками заносите і годуєте доки не вдавиться. Продовжуйте у тому ж дусі, бегемотикам потрібно багато їсти, щоб добре себе почувати. А ємність купюроприймачів ви б уже й самі могли приблизно оцінити - не перший раз з вами така оказія.
PrivatBank Буде ефективніше просто закріпити за Жерминаль персонального інкасатора.
-VICTOR- написав:да нет уж )..там ранее Гороховский отвечал что будут выше ставки , но учитывая налог депозиты будут несколько хуже чем безналоговые ...так что возмите с полки губозакаточную машинку ))
Подскажите, у меня есть определенная сумма бонусов, но я хочу оплатить более дорогую покупку, есть ли возможность рассчитаться за товар частично бонусами, а частично кредитными либо личными средствами?
Mavka написав:Подскажите, у меня есть определенная сумма бонусов, но я хочу оплатить более дорогую покупку, есть ли возможность рассчитаться за товар частично бонусами, а частично кредитными либо личными средствами?
Если речь идёт про Бонус+, то такой возможности нет, оплатить можно или с бонусного, или с основного счёта.
Востаннє редагувалось rufius в Пон 01 чер, 2015 09:45, всього редагувалось 1 раз.