Скупердяй написав:Тобто із-за одного випадку повинні відчувати дискомфорт всі вкладники ...
Я не відчуваю дискомфорту. То хто такі "всі вкладники"? Пейсаті рраз і за всіх розписались? Навіщо то?
ок, тоді я помилився "Всі вкладники крім justit і бабки" А іншим зручніше робити операції через інет-банкінг, а не йти писати у відділення, стояти в черзі, писати заяви на відключення автопролонгацій та інших операцій
V2 написав:Скупердяй Аналогічне питання. Ви маєте повноваження висловлювати думку всіх пересічних?!
Я не висловлював думку за всіх пересічних, а лише сказав, що те що пропагується з боку влади - не хвакт що це добре рішення Обіцяли нам процвітання після злочинної влади, а зробили розруху
Розруху зробила нам Росія - дуже жаль, що ви цього досі не зрозуміли (чи не захотіли?)
Только лишь Россия, а сами не причем? Работать трудно, искать оправдания легко
2 пердяй Щось надто Вас вже багато. Претендуєте на очільника групи знавців? Можливо, й небезпідставно. Кидайте стрілку, побалакаємо за келихом "Харківської", ймовірно порозуміємося .
mike41 написав:Щось надто Вас вже багато. Претендуєте на очільника групи знавців? Можливо, й небезпідставно. Кидайте стрілку, побалакаємо за келихом "Харківської", ймовірно порозуміємося .
А чому б і не претендувати? Фасон є, фейс підходить, гутарю по-нашенські, в друзях з Козаком ... все як в Талмуді Некошерно нам "Харьківське" пити, нам тільки під горілку зі свинним хрящиком істину шукати
Кліка за традицією має титулуватися двома прізвищами. Класика з "Правди": кривава кліка Тіто-Ранковича. Отже, це хтось на зразок Олександра Ранковича, як писали по 1956 році - видатного діяча міжнародного комуністичного та робітничого руху.
не совсем корректоное сравнение ) ... медведев это никто - это воздух