Roman_S написав:исходя из лучшего правильно было продавать в обозначенном периоде переходить тогда в валюту, часть валюты держать в инобанках на депо, часть в кеше
Два питання до експерта Roman_S.
1) Що ви закінчували? Який ВУЗ чи технікум чи ПТУ? Очно, заочно?
2) Ваш майновий ценз. Якими власними сумами грошей керуєте? Особисто Ви? Можна - в еквіваленті. Скільки квартир в Києві чи в іншому місті Ви купили/побудували? Живете з батьками чи у власному житлі?
Дякую за точні відповіді. ________________
Цікаво з,ясувати - чи це сам Сорос з,явився на форум, чи якийсь 20-річний шмаркач з бабусиної "хрущовки" дає поради сивочолим небідним дядькам)))
Roman_S написав:исходя из лучшего правильно было продавать в обозначенном периоде переходить тогда в валюту, часть валюты держать в инобанках на депо, часть в кеше
Та погодите Вы разбрасываться вопросами. Третий раз спрашиваю: что можно в Киеве толкового купить на 50-80-100 тысяч у.е.???
Та погодите Вы разбрасываться вопросами. Третий раз спрашиваю: что можно в Киеве толкового купить на 50-80-100 тысяч у.е.???
Звертайтесь до нашого форумного "експерта" з вулиці Тампере, який знає "увесь КРЖН". Він дає безплатні поради наліво і направо.
Вибачте, але якби Ви мали на руках 50 000 - 100 000 долаврів, то не задавали б таких дурних питань.
Frant написав:Для певної категорії Homo Sapiens навіть нори біля сміттєвих контейнерів багатоквартирних будинків є "пригодным для жизни и улучшения семейных условий объектом".
2) ні, тому що я не розбираюсь у недожитлі. Неліквід мене НЕ цікавить.
Товариш adeges - а Вас цікавлять цоколі як місце для проживання? Ви теж орендуєте кімнату з холодильником?
1) Що ви закінчували? Який ВУЗ чи технікум чи ПТУ? Очно, заочно?
2) Ваш майновий ценз. Якими власними сумами грошей керуєте? Особисто Ви? Можна - в еквіваленті. Скільки квартир в Києві чи в іншому місті Ви купили/побудували? Живете з батьками чи у власному житлі?
Дякую за точні відповіді. ________________
Цікаво з,ясувати - чи це сам Сорос з,явився на форум, чи якийсь 20-річний шмаркач з бабусиної "хрущовки" дає поради сивочолим небідним дядькам)))
типова відповідь того, хто нічого не може відповісти по суті і сів у лужу, яка вам цінність знати, що я закінчував і де живу? краще напишіть нам про фактори, які спричинять кратний рост ціни з цим я бачу у вас дуже туго
Frant написав: 2) ні, тому що я не розбираюсь у недожитлі. Неліквід мене НЕ цікавить.
ну так если не разбираешься, так может нужно просто тихо молчать в тряпочку о том, что является и что не является в киеве жильем?
кстати, как там с ТВОИМ техникумом и налоговой декларацией, все в порядке? исходя из кол-ва сообщений и советов другим - убогим - участникам форума, это минимум Гарвард (первое высшее) и Оксфорд (2-е) и 10-ка квартир в бывшем Старокиевском районе от 3 комнат на средних этажах плюс от 1 миллиона долларового эквивалента в швейцарских банках минимум в трех свободно-конвертируемых валютах и бульонах
1) что такое цоколь - в вашем понимании? 2) готовы поставить деньги на свое утверждение?
Уже разбирались. Цоколь по дбн - не жилое. Цоколь - помещение с полом ниже нулевой отметки.
ааа, по дбн..
по техпаспорту я живу на 4-м этаже 4-х этажного дома. по жизни надо мной еще 1 этаж плюс чердак, а ниже 1-го этажа - цоколь (т.е. этаж ниже уровня нулевой отметки с одной стороны дома, но с жилыми квартирами - которые не имеют прочих окон, как ниже нулевой отметки) и еще ниже подвал (переделанный частично в офис)