|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Нед 21 чер, 2015 22:21
Wise написав:Yes!!! Попробовал в ИБ пополнить кредитку с ДП - Да, работает.
Пополнял свои депозиты с ДП.
-
TDK
-
-
- Подякував: 89 раз.
- Подякували: 96 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 21 чер, 2015 23:00
Так Квесторе_поверніться и спрашивает - почему об этой отключенной возможности никто не говорит, что она восстановлена Михой?
-
Wise
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 31 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 22 чер, 2015 09:24
Біржа депозитів. В мене виникло питання, а чому у нас нема біржі депозитів? Топ то, фізична особа хоче ризикнути, і розмістити власні кошти на депозит у банку на індивідуальних умовах, без гарантії ФГВФО, але на кращих умовах. Наприклад, повинен бути сайт на якому фізичні особи будуть залишати свої заявки на розміщення депозитів, такі як: є 10000 доларів готовий розмістити на 12 місяців, з виплатою відсотків у кінці строку, під 16 % річних, місто проживання і телефон. Зацікавлені банки, яким терміново потрібні гроші, можуть телефонувати по таким заявкам. Думаю що такі швидкозростаючим банкам як Михайлівський буде таке цікаво. Що смажите?
-
jjjj75
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 9 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 22 чер, 2015 09:40
jjjj75 написав:Біржа депозитів. В мене виникло питання, а чому у нас нема біржі депозитів? Топ то, фізична особа хоче ризикнути, і розмістити власні кошти на депозит у банку на індивідуальних умовах, без гарантії ФГВФО, але на кращих умовах. Наприклад, повинен бути сайт на якому фізичні особи будуть залишати свої заявки на розміщення депозитів, такі як: є 10000 доларів готовий розмістити на 12 місяців, з виплатою відсотків у кінці строку, під 16 % річних, місто проживання і телефон. Зацікавлені банки, яким терміново потрібні гроші, можуть телефонувати по таким заявкам. Думаю що такі швидкозростаючим банкам як Михайлівський буде таке цікаво. Що смажите?
У Михи уже есть такое - Довірче управління которое под ФГВФО не попадает. Это тот максимум, что банк готов Вам заплатить за Ваш риск
-
dreamer
-
-
- Подякував: 23 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 22 чер, 2015 09:57
dreamer написав: jjjj75 написав:Біржа депозитів. В мене виникло питання, а чому у нас нема біржі депозитів? Топ то, фізична особа хоче ризикнути, і розмістити власні кошти на депозит у банку на індивідуальних умовах, без гарантії ФГВФО, але на кращих умовах. Наприклад, повинен бути сайт на якому фізичні особи будуть залишати свої заявки на розміщення депозитів, такі як: є 10000 доларів готовий розмістити на 12 місяців, з виплатою відсотків у кінці строку, під 16 % річних, місто проживання і телефон. Зацікавлені банки, яким терміново потрібні гроші, можуть телефонувати по таким заявкам. Думаю що такі швидкозростаючим банкам як Михайлівський буде таке цікаво. Що смажите?
У Михи уже есть такое - Довірче управління которое под ФГВФО не попадает. Это тот максимум, что банк готов Вам заплатить за Ваш риск
Интересно какова вероятность что когда придете за денежкой, в кассе вас пошлют и скажут мы ничего не знаем, ничего не подписывали, это не к нам и т.п. Кто-то уже пользовался этим продуктом ?
-
Moneta
-
-
- Подякував: 80 раз.
- Подякували: 1529 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 22 чер, 2015 10:44
Moneta написав:Интересно какова вероятность что когда придете за денежкой, в кассе вас пошлют и скажут мы ничего не знаем, ничего не подписывали, это не к нам и т.п. Кто-то уже пользовался этим продуктом ?
Пользовалась. Вернули всё в срок. Решила переоформить ещё на три месяца. И застолбила на шесть, чтобы потом пополнить тем который закончится через три. Пока, нормально, а дальше будем поглядеть.
-
0307
-
-
- Подякував: 54 раз.
- Подякували: 70 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 22 чер, 2015 12:08
Програма Капітал+ або Суперкапітал+ На 3 місяці = 27,5% річних. 
-
West_UA_
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 22 чер, 2015 15:16
dreamer написав:Нововведения по конвертационному - страховка теперь всегда, даже при >3 мес или пополнение существующего. Да и страховка подросла - сумма теперь только в рамках лимита НБУ или со своими друзьями
Вот скажите мне по-простому, если я приду со своими 3000 грн, "конвертационый" курс (висит на плакатике в отделении) = 20,19, скока долларов попадет на конвертациооное депо и сколько еще допольнитель мне надо будет заплатить (что втюхают)? И какие условия (сроки) вообще предлагают?
-
ignorabimus
-
-
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 50 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 22 чер, 2015 15:22
ignorabimus написав: dreamer написав:Нововведения по конвертационному - страховка теперь всегда, даже при >3 мес или пополнение существующего. Да и страховка подросла - сумма теперь только в рамках лимита НБУ или со своими друзьями
Вот скажите мне по-простому, если я приду со своими 3000 грн, "конвертационый" курс (висит на плакатике в отделении) = 20,19, скока долларов попадет на конвертациооное депо и сколько еще допольнитель мне надо будет заплатить (что втюхают)? И какие условия (сроки) вообще предлагают?
Можуть нічого не втюхувати. Поділіть 3000 на (20,19+2%). От на стільки $ відкриють депо від 3 місяців.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 22 чер, 2015 15:28
Квесторе_поверніться написав: ignorabimus написав: dreamer написав:Нововведения по конвертационному - страховка теперь всегда, даже при >3 мес или пополнение существующего. Да и страховка подросла - сумма теперь только в рамках лимита НБУ или со своими друзьями
Можуть нічого не втюхувати. Поділіть 3000 на (20,19+2%). От на стільки $ відкриють депо від 3 місяців.
Предложили под 7% на 6 мес на 3000 в день по курсу 20,19+2% или ... послали искать другие варианты к нач. отд.
-
Тихон
-
-
- Подякував: 131 раз.
- Подякували: 898 раз.
-
-
Профіль
-
-
3