studpart написав:budivelnik розрахуй всі витрати за квартиру в місяць. тільки реальні цифри! і не забувай, що електрика ще підніметься в ціні восени. а разом з нею вода та водовідведення... Київські ціни: опалення 16грн за м2, гаряча вода 40грн м3, холодна 10грн м3, електроенергія скоро по 1грн кВт буде, газ - 7.2грн куб тепер порахуй комунальні квартири 80м2 зимою http://kyivenergo.ua/te-home/opalennya
Ви читати вмієте ? 1 В моїх будинках - по барабану нормативи на м2 і вартість підігріву води. 2 В мене - індивідуальне опалення і двохконтурний котел - і всі витрати приходять до одного лічильника - газового і цей лічильник в минулому році показав 800 м3 в рік (на опалення+приготування+нагрівання води) 3 Навіть якщо і буде електроенергія по 1 грн/квт година , то все одно 2 особи , які постіно на роботі ( бо ще молоді і мусять багато працювати) , при наявності лед/освітлення і нових телевізора/пралки/холодильника, дай бог щоб спалили 100-150 кватгодин.
studpart написав:budivelnik розрахуй всі витрати за квартиру в місяць. тільки реальні цифри! і не забувай, що електрика ще підніметься в ціні восени. а разом з нею вода та водовідведення... Київські ціни: опалення 16грн за м2, гаряча вода 40грн м3, холодна 10грн м3, електроенергія скоро по 1грн кВт буде, газ - 7.2грн куб тепер порахуй комунальні квартири 80м2 зимою http://kyivenergo.ua/te-home/opalennya
Ви читати вмієте ? 1 В моїх будинках - по барабану нормативи на м2 і вартість підігріву води. 2 В мене - індивідуальне опалення і двохконтурний котел - і всі витрати приходять до одного лічильника - газового і цей лічильник в минулому році показав 800 м3 в рік (на опалення+приготування+нагрівання води) 3 Навіть якщо і буде електроенергія по 1 грн/квт година , то все одно 2 особи , які постіно на роботі ( бо ще молоді і мусять багато працювати) , при наявності лед/освітлення і нових телевізора/пралки/холодильника, дай бог щоб спалили 100-150 кватгодин.
99% хочуть мати в Києві квартиру, а не в селі біля Лемберга
99% хочуть мати в Києві квартиру, а не в селі біля Лемберга
Я завжди був переконаний що Краще бути багатим і здоровим ніж бідним і хворим... Але яке це має відношення до теми комунальних виплат ? Ви що вважаєте що тільки я знаю страшний буржуїнський секрет утеплення будинків ?
studpart написав:budivelnik ми ж з тобою говоримо про звичайних людей, котрі живуть в міста з центральними комунікаціями вони раби! чи не так?
З якого милого - раби ? Їх що ланцюгами прикували до їх житла ? Якщо не мають чим оплачувати дороге житло - то нехай продають і переселяються в дешеве( при чому це дешеве з точки зору проживання і комфорту- дасть фору дорогому в центрі мегаполісу), при чому така поведінка здешевить житло в містах ( чого пробує добитись основна частина молодих безхатченків) і підніме ціну навколо міст ( що позитивно відібється на економіці сіл) Мене завжди нервували пенсіонери , які проживаючи у квартирках вартістю від 1 млн грн і вище ( в загазованих центральних районах) - бідкаються що їм нічим комуналку оплачувати , в той час коли на околицях море дешевого житла з вишневими садочками. І найголовніше Яка різниця де пенсію отримувати ?
budivelnik написав:Мене завжди нервували пенсіонери , які проживаючи у квартирках вартістю від 1 млн грн і вище ( в загазованих центральних районах) - бідкаються що їм нічим комуналку оплачувати , в той час коли на околицях море дешевого житла з вишневими садочками. І найголовніше Яка різниця де пенсію отримувати ?
в Киеве на улице про это лучше никому не говорить, а то в глаза наплюют
budivelnik написав:Боюсь після моєї відповіді - ви порвете собі задницю на британський прапор, але .... В тому будинку що збудував я , точні данні сімя з двох осіб, площа 82 м2 Опалення+нагрівання води+приготування їжі - 800 м3 в рік
Можливо ця висока енергоефективність того що збудував я і є тією фішкою на яку клюють покупці ?
Т.е. осмелюсь предположить, что они все таки моются иногда и взяв в 2 раза нынче сниженный норматив газа мы получим достаточно консервативную оценку в 20 кубов в месяц или 240 кубов в год на помыться и картоху поварить.
Значит остается 560 на отопление на сезон. Считаем минимум 5 месяцев, по 110 кубов. Меньше 4 кубов в день. Экономно. 82 метра с потолками 2.5 - это 205 кубов воздуха нужно греть. А температура какая у них зимой? Градусов 14?
flyman написав:Там менше ФГВФО, і ще би довго грошики там циганив. Якби унта курс не качнула вище 14 ( в двократний девал я не вірив), то би і з ВАБа вийшов сухим. А місцеві тролі вже не нарадуються, аби в сусіда курова здохла.
просто жесть. три з трьох..... Ви справжнісінький індикатор як не тре робити
не три, а два, і не з трьох, а з семи.
Бл...я, судя по этому "идиокатору", нужно забирать из Привата...
zahar_ написав:А в качестве "аргумента" было приведено хотелки по 35 куе с иного чем "на Троєщині" района.
Що ти верзеш, "знавець КРЖН"? З яких пір Троєщина перестала бути Деснянським районом? Вибач, але в пошуковику Лун.уа територія села Троєщина не числиться окремим районом, а входить в Деснянський район!
zahar_ написав:Надо чтобы было 10-15 компаний строили за свои и сдавали бы по 7-8 объектов в год.
Товарижчу "експерт", пора б знати, що фірми щось робляит не за свої гроші, а за позичен у банківської системи! Ох, Захар_, ну і знавець! І "статистик", і "економіст", і "архітектор", і "спец по буд. технологіям"
Востаннє редагувалось Frant в Чет 25 чер, 2015 09:17, всього редагувалось 1 раз.