Козак-характерник написав:А шо под Чистий дохід те ж кредитку дають?
Возможно оформление карты "TRUST TRAVEL", на которую предоставляется дополнительно кредитный лимит. При этом, если у Вас размещен депозитный вклад в нашем Банке, то справку о заработной плате предоставлять не нужно: http://banktrust.com.ua/upload/file/credit_limit_cards_conditions.pdf
А можно я к вам в личку напишу када в гости пойду, шоб обговорить условия сотрудничества? Хочу разместить ... в сентябре - октябре Фонд... и мне нуна 50 штук лимита...))) Ну если максимум там 25 штук лимита... тада 100 штук на депо. Торг тут уместен? )) А то меня Квестор уболтал на коммуналку в Фидо... там отдіхаю...))
Востаннє редагувалось Козак-характерник в П'ят 31 лип, 2015 13:27, всього редагувалось 1 раз.
bobobo написав:Квесторе_поверніться Ви в Трасті також присутні чи приглядаєтесь? ПС. я приглядаюсь, вроді і ставка апетитна по Чистому доходу, але щось ... шукаю аргументи за
Поки що приглядаюсь. Ось глянув звітність http://banktrust.com.ua/ua/reporting/?f ... r_%5D=2015. Фетісов і К0 ще з банчика не пішли. Новий солодкий власник ще не зайшов і грошей з собою не приніс. Пасивів фізиків обмаль біля 200 млн, в валюті 7 млн. Це добре. Для Фонду на 1 зуб. Вигляжає, що з Московії заводили грошенята по тій самій схемі, що і в Фарсік. Новому власнику доведеться віддавати субординований борг біля 140 млн і кошти банків біля 100 млн, в валюті. І в капітал мусить закидати. Так що МЛН 300 мусить акумулювати на господарку.
clientage написав:Вооо Но ОфПред ушел от прямого ответа. Отморозился общей фразой
Зачем мучиться с 10 картами? 20000*10....)) Бумагу нуна економить! Положил сразу 200000 и кредитка на 50 штук. К чему ети комбинации? )) У фидота тоже такой прикол с 2000*100... біл...Лес не берегут...))
Плутають лихварі, щоб шампусік з ікоркою дісталися лиш справжнім козакам, що вміють рахувати свої монетки
clientage написав:Вооо Но ОфПред ушел от прямого ответа. Отморозился общей фразой
Зачем мучиться с 10 картами? 20000*10....)) Бумагу нуна економить! Положил сразу 200000 и кредитка на 50 штук. К чему ети комбинации? )) У фидота тоже такой прикол с 2000*100... біл...Лес не берегут...))
Плутають лихварі, щоб шампусік з ікоркою дісталися лиш справжнім козакам, що вміють рахувати свої монетки
Вся загогуліна в тому, що тратити з кредитки в Трасті можна лише 5000 в день. Якщо це інфо недостовірна...нехай Представник Трасту мене поправить.
Квесторе_поверніться написав:Вся загогуліна в тому, що тратити з кредитки в Трасті можна лише 5000 в день. Якщо це інфо недостовірна...нехай Представник Трасту мене поправить.
Здесь написано, что 15000 на покупки в день и 15000 на снятие налички в день...
Квесторе_поверніться написав:Вся загогуліна в тому, що тратити з кредитки в Трасті можна лише 5000 в день. Якщо це інфо недостовірна...нехай Представник Трасту мене поправить.
И шо, лимитами мона ж управлять или на сутки по телепону или на усегда зпявой в отделении Мож тут шото другое?
Нехай Представник банку і прояснить. Скільки можна потратити з кредитки в день. Зі Скарбнички більше 10000 не можна, ліміти не піднімають.