Київ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 243244245246247 ... 299>
Повідомлення Додано: Нед 14 чер, 2009 12:13

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА

від 10 червня 2009 р. № 566
Київ

Про капіталізацію акціонерного
комерційного банку “Київ”

Відповідно до статті 2 Закону України “Про першочергові заходи щодо запобігання негативним наслідкам фінансової кризи та про внесення змін до деяких законодавчих актів України”, Порядку участі держави у капіталізації банків, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 4 листопада 2008 р. № 960, та на підставі пропозиції Національного банку щодо участі держави у капіталізації акціонерного комерційного банку “Київ” і висновку Експертно-аналітичної ради з питань участі держави у капіталізації банків Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Установити, що держава бере участь у капіталізації акціонерного комерційного банку “Київ” шляхом придбання акцій додаткової емісії зазначеного банку в сумі 3565294000 гривень в обмін на облігації внутрішньої державної позики.

Взяти до відома, що після придбання державою в особі Міністерства фінансів акцій додаткової емісії акціонерного комерційного банку “Київ” та належного оформлення корпоративних прав на придбані акції частка держави у статутному капіталі зазначеного банку становитиме 99,936931402 відсотка.

2. Міністерству фінансів для забезпечення виконання пункту 1 цієї постанови здійснити випуск облігацій внутрішньої державної позики на суму 3565294000 гривень із строком погашення у 2017—2019 роках рівними частинами та відсотковою ставкою доходу на рівні 9,5 відсотка річних.

3. Установити, що придбання акцій додаткової емісії відповідно до пункту 1 цієї постанови здійснюється Міністерством фінансів за умови зменшення статутного капіталу акціонерного комерційного банку “Київ” до 2250000 гривень та узгодження з Національним банком в межах монетарних показників плану підтримання ліквідності акціонерного комерційного банку “Київ”.

Прем’єр-міністр України
Ю. ТИМОШЕНКО
Kiev21

Подякував: 1 раз.
Подякували: 116 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 14 чер, 2009 12:56

На сайте Лига-закон сказано, что данное постановление не вступило в силу.

http://keep4u.ru/full/2009/06/14/dc571172251e816797fd230df0de67f1/jpg
vkladchik banky

Повідомлення Додано: Нед 14 чер, 2009 15:34

limar написав:Извените по я их не сохраняю

крайне опрометчивый шаг, для взаимоотношений с учреждением у которого проблемы....
а причина банальна - попонтоваццо...
Ed

Повідомлення Додано: Нед 14 чер, 2009 16:46

В общем и целом Г но??? Кто хочет в него погрузиться - погружайтесь!!! Остофигло читать многое описанное выше. Надеюь, что все будет хорошо :twisted: А кто не верит - погружайтесь в то, о чем говорилось выше и , пожалуйста, поглубже :arrow: :arrow: :arrow:
Гера

Повідомлення Додано: Нед 14 чер, 2009 21:56

limar написав:Извените но я там ни разу не ночевал.29 мая я получал %правда в этот раз выдали в гривне но так как разница между покупкой и продажей $ была небольшая я согласился.29 июня покажу чек.

-А я из Святошинского отд ,Ветрука 12, с 04.03.09 не могу получить депозит и проценты, писал в НБУ ,ПИСАЛ 2 РАЗА ЗАЯВУ и прикладывал ответ из НБУ И все бесполезно ! ! ! НЕ ВЕРЮ Я В ЭТИ СКАЗКИ !
sam-s

Подякував: 0 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 чер, 2009 07:52

vkladchik banky написав:На сайте Лига-закон сказано, что данное постановление не вступило в силу.

А на сайте газеты "Урядовий курьер" числится в списке опубликованных...
И на сайте КМУ присутствует...
Merzkaya Gnida

Повідомлення Додано: Пон 15 чер, 2009 10:35

Merzkaya Gnida написав:
vkladchik banky написав:На сайте Лига-закон сказано, что данное постановление не вступило в силу.

А на сайте газеты "Урядовий курьер" числится в списке опубликованных...
И на сайте КМУ присутствует...

Если опубликовано было в газете УК, то вопросов нет. Но неужели лигазакон так балуется невниметельностью.
activist

Повідомлення Додано: Пон 15 чер, 2009 11:10

activist написав:Если опубликовано было в газете УК, то вопросов нет. Но неужели лигазакон так балуется невниметельностью.

Я не юрист, точно не знаю процедуру вступления в силу таких документов. Возможно, по-умолчанию, вступают через определенный срок после публикации (или, скажем, требуется регистрация в минюсте) - юристы поправят. А может просто на момент внесения в базу Лиги публикации еще не было, а пока ход не дошел внести коррективы.

P.S. Скорее - второе, ибо опубликовано (судя по сайту) - 13/06, т.е. в субботу...
Merzkaya Gnida

Повідомлення Додано: Пон 15 чер, 2009 16:23

sam-s написав:
limar написав:Извените но я там ни разу не ночевал.29 мая я получал %правда в этот раз выдали в гривне но так как разница между покупкой и продажей $ была небольшая я согласился.29 июня покажу чек.

Может Вы были в ИГ ?Участники этой группы помимо своих вопросов решают а также возвращают с вознаграждением вклады. Новый вид бизнеса и заработка.
Вместо юридических компаний можно как я поняла договориться с членом ИГ и помогут.
лора

Повідомлення Додано: Пон 15 чер, 2009 16:41

Выписка из постановления про рекапитализацию уже есть в гл офисе у стойки депозит отдела.Ну и что дальше?
лора

#<1 ... 243244245246247 ... 299>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ