Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Інкогніто написав:Я хочу сразу снять 150 тысяч грн с карты для выплат.
Для начала Вам нужно иметь прихильнисть нач. отделения. Если он подсуетится - то Вам все поднесут на блюдечке, да с каемочкой. Иначе - ПРИХОДТЕ ЗАВТРА, СЕЙЧАС В КАССЕ НЕТ НЕОБХОДИМОЙ СУММЫ,
Для начала Вам нужно иметь прихильнисть нач. отделения. Если он подсуетится - то Вам все поднесут на блюдечке, да с каемочкой. Иначе - ПРИХОДТЕ ЗАВТРА, СЕЙЧАС В КАССЕ НЕТ НЕОБХОДИМОЙ СУММЫ,
Выдача сумм больше 50к во всех наших банках всегда была по предзаказу, даже во времена "стабильного" кучмы шоб он сдох.
Выдача сумм больше 50к во всех наших банках всегда была по предзаказу, даже во времена "стабильного" кучмы шоб он сдох.
Win32 написав:IMPRINTER да я хто вы хоть раз банковские "талмуды" читали (они же ДКБО)? и когда последний раз? и какого банка?
а вы меньше читайте ... я не читал - я тупо снимал больше .. например по ДКБО Альфы сумму более 2 000 грн. надо заказывать за ПЯТЬ дней - но по факту 100 к снять можно спокойно без всякого предупреждения ...
доброго дня!Звертався спеціаліста Приватбанку про необхідність перевірки одержання квитанції про оплату в П24,запропонували почистити кукіс, що я і зробив, прошу перевірити на наявність помилки через мій аккаунт в П24 +380682040***(в приват скинув повністю логін).Дякую.
робив таким чином: всі послуги-послуги-замовити квитанцію
melkh написав:доброго дня!Звертався спеціаліста Приватбанку про необхідність перевірки одержання квитанції про оплату в П24,запропонували почистити кукіс, що я і зробив, прошу перевірити на наявність помилки через мій аккаунт в П24 +380682040***(в приват скинув повністю логін).Дякую.
робив таким чином: всі послуги-послуги-замовити квитанцію
melkh, доброго ранку! Відповіла в особисті повідомлення. З повагою, Аліна. ПриватБанк