yura_ написав:somilitark цоколь не приговор! По известному методу берете лопату и ...
Флайман как It специалист сейчас востребован и это не последние его деньги , поживет пол годика в цоколе , и выкупит нормальный этаж в том же доме , а цоколь будет использовать как кладовку , ну или сдавать в аренду новым покорителям киева
отож,
ще варіанти: - перепродати по вищій ціні, - законсервувати до кращих часів, їсти не просить, можливо 2,+ грн. з м2 квартплати.
1Фонд, не така і велика сума (4 з/пл ІТ сенйора), що ризикнути нею (в цей час, коли не зрозуміло, що буде далі з державою, нерухомістю, гривнею, банківською систиемою) і ввійти в ОКРЖН зате буде "плацдарм".
студенточки - это скорее Ирпень, в радиусе пары км от Налоговой академии.
Народ, харэ зубоскалить. Человек сделал выбор и поделился с Вами для матчасти. Он руководствовался при выборе своими критериями, а не вашими.
Чем больше будете изгаляться, тем меньше желания у пользователей давать инфу о реальных сделках.
никто не изгаляется. у пользователя зп 10 ойро в час. пользователь декларирует че все упадет до ниже плинтуса. Всем интересно основываясь на каких критериях было определена временная точка входа в нежилую недвижимость и почему при столь несущественной разнице по отношению к доходам был выбран для инвестиции неликвид в виде воздушного полуподвала.
вже писав, критерії інвестиційної привабливості. в докризові цоколь на даному етапі готовності був порядка 750 у.е м2., до акції 450, під час акції 260 у.е., тобто взяв в 3 рази дешевше як до кризові. Вважай я ввійшов точці падіння ОКРЖН 66%, тобто нижче дна, так як вже цоколь в продажі в забудовника дорожче на 500 грн м2. крім ціни, мене задовільнило: - планування: майже правильний квадрат, вхід через прихожу а не зразу в кімнату - сонячна сторона, контак із зовнішнім середовищем на 1/8 переметра квартири, економія на опаленні - локація (відностно близько до електричок) - можливість бути офісом/майстернею, або здаватися як вони - в тому районі ідуть далі будови, тому не проблема докупи квартиру, і мати до неї нехілу "кладовку" - деферсифікація активів, я ще в 2014 планував ввійти в ОКРЖН, але не було цікавих варіантів, брати "аеродром в 100 м2 в ГЛ, як Адвокат не хотів"
flyman написав:в докризові цоколь на даному етапі готовності був порядка 750 у.е м2., до акції 450, під час акції 260 у.е., тобто взяв в 3 рази дешевше як до кризові. Вважай я ввійшов точці падіння ОКРЖН 66%, тобто нижче дна, так як вже цоколь в продажі в забудовника дорожче на 500 грн м2. крім ціни, мене задовільнило: - планування: майже правильний квадрат, вхід через прихожу а не зразу в кімнату - сонячна сторона, контак із зовнішнім середовищем на 1/8 переметра квартири, економія на опаленні - локація (відностно близько до електричок) - можливість бути офісом/майстернею, або здаватися як вони - в тому районі ідуть далі будови, тому не проблема докупи квартиру, і мати до неї нехілу "кладовку" - деферсифікація активів, я ще в 2014 планував ввійти в ОКРЖН, але не було цікавих варіантів, брати "аеродром в 100 м2 в ГЛ, як Адвокат не хотів"
Согласен. Логика есть. Вопрос к Вам, как состоявшемуся инвестору в воздух по цене. точка ниже дна. Дальше дорожай? или дешевей? Какой уровень кешфлов планируется до введения обьекта в эксплуатицию и после?
flyman написав:в докризові цоколь на даному етапі готовності був порядка 750 у.е м2., до акції 450, під час акції 260 у.е., тобто взяв в 3 рази дешевше як до кризові. Вважай я ввійшов точці падіння ОКРЖН 66%, тобто нижче дна, так як вже цоколь в продажі в забудовника дорожче на 500 грн м2. крім ціни, мене задовільнило: - планування: майже правильний квадрат, вхід через прихожу а не зразу в кімнату - сонячна сторона, контак із зовнішнім середовищем на 1/8 переметра квартири, економія на опаленні - локація (відностно близько до електричок) - можливість бути офісом/майстернею, або здаватися як вони - в тому районі ідуть далі будови, тому не проблема докупи квартиру, і мати до неї нехілу "кладовку" - деферсифікація активів, я ще в 2014 планував ввійти в ОКРЖН, але не було цікавих варіантів, брати "аеродром в 100 м2 в ГЛ, як Адвокат не хотів"
Согласен. Логика есть. Вопрос к Вам, как состоявшемуся инвестору в воздух по цене. точка ниже дна. Дальше дорожай? или дешевей? Какой уровень кешфлов планируется до введения обьекта в эксплуатицию и после?
- це одиничний об"єкт, ціна якого, на мою думку, на момент акції від забудовника, була нижче дна (33% від цін у $ на аналогічне у 2013) - поки що ніякого, так як ключі обіцяють датт десь через 3 місяці - кешфлоу 0%, на найближчих 4...6 місяців, так як в Польщі, потім буде видно, спочатку мінуовий кешфлоу, так як тре оформити буде власність і зробити ремонт - після того, хз. коли, на рівні 5%..10% річних або економія, якщо буду жити, або оренда, якщо буду здавати, багато чого невідомо, може стоятими без мене сиротою пару років. - хз, дорожай чи дешевей від 33% ціни в $ 2013 року, тут ще до -50% не дійшли
flyman написав: - це одиничний об"єкт, ціна якого, на мою думку, на момент акції від забудовника, була нижче дна (33% від цін у $ на аналогічне у 2013) - поки що ніякого, так як ключі обіцяють датт десь через 3 місяці - кешфлоу 0%, на найближчих 4...6 місяців, так як в Польщі, потім буде видно, спочатку мінуовий кешфлоу, так як тре оформити буде власність і зробити ремонт - після того, хз. коли, на рівні 5%..10% річних або економія, якщо буду жити, або оренда, якщо буду здавати, багато чого невідомо, може стоятими без мене сиротою пару років. - хз, дорожай чи дешевей від 33% ціни в $ 2013 року, тут ще до -50% не дійшли
Одні збитки. Дивне рішення для рішучого послідовника кешфлов і Кусакі.. Скоріш за все чисто імпульсивне. а приват в той час 28 % дає... Ну то таке. Хай добудовуеться і приносить радість. Зі. а обьект комплеккс як називаеться?
Думаю, что при первой покупке на РН часто эмоции превалируют над холодным рассудком. Например, кажется крайне важным, чтобы от момента входа до сдачи объекта был наименьший временной лаг. Это уже с инвестиционным опытом приходит спокойствие и способность ожидать готовности объекта по 2-3 года...
flyman написав: - це одиничний об"єкт, ціна якого, на мою думку, на момент акції від забудовника, була нижче дна (33% від цін у $ на аналогічне у 2013) - поки що ніякого, так як ключі обіцяють датт десь через 3 місяці - кешфлоу 0%, на найближчих 4...6 місяців, так як в Польщі, потім буде видно, спочатку мінуовий кешфлоу, так як тре оформити буде власність і зробити ремонт - після того, хз. коли, на рівні 5%..10% річних або економія, якщо буду жити, або оренда, якщо буду здавати, багато чого невідомо, може стоятими без мене сиротою пару років. - хз, дорожай чи дешевей від 33% ціни в $ 2013 року, тут ще до -50% не дійшли
Одні збитки. Дивне рішення для рішучого послідовника кешфлов і Кусакі.. Скоріш за все чисто імпульсивне. а приват в той час 28 % дає... Ну то таке. Хай добудовуеться і приносить радість. Зі. а обьект комплеккс як називаеться?
з форума, який приводив раніше http://dou.ua/forums/topic/14920/?ref=email&utm_source=transactional&utm_medium=email&utm_campaign=reply-comment#767703 Я бы не планировал вообще ничего на 8-9 лет. Это огромный срок и ничего невозможно предвидеть. Равно как и то, нужна ли вам будет квартира через 8-9 лет. За этот период вы: — Можете завести трактор. И поиметь проблемы со срочной продажей с таким трудом купленных бетоно-метров. — Ваша семья, ради которой вы идёте на эти жертвы с 50%-ной вероятностью распадётся уже через 5 лет после создания. Ничего личного, просто статистика. — Активный отдых и путешествия, которые распространены среди людей среднего и высокого достатка, к которым относятся айтишники в нашей стране несёт в себе определённые риски. Вы, извините, можете и не прожить эти 8-9 лет. И зачем вам эта квартира, тогда? — Любое записанное на вас имущество может быть арестовано/конфисковано в случае судебной тяжбы. Как работают суды в нашей стране — я думаю, рассказывать не надо. Вы можете попасть В ДТП и второй его участник, имея соответствующие связи, сделает вас виноватым. И бетоно-метры пойдут с молотка. А так можно прикинутся никем без имущества и доходов, особенно, если нет СПД — это вообще шара. В этом случае, вами даже и не заинтересуются. — Наконец, нищеброды вашего города могут добраться до автоматов и объявить «cityname-народную республику». Поинтересуйтесь мнением айтишников, по этому вопросу, купивших в Донецке в 11-13 годах новые квартиры. Кроме того: — В каждом первом случае документы на строительство оформляются уже в процессе строительства, в каждом энном, при строительстве допускаются существенные нарушения. Вплоть до аварийного проседания грунта с растрескиванием несущих стен и невозможности в дальнейшем жить в этой недвижимости. — Не существует в этой стране финансовых инструментов, позволяющих 8-9 лет откладывать деньги без близкого к 1 риска за этот период их лишиться, или лишиться существенной их части. У нас очень нестабильная финансовая система. Про кредиты лучше даже не начинайте, это вообще не вариант в нашей стране. п.с. уже 27% і на рік, ви готові гришу на рік в Приват у розмірі 1ФГВФО, чи балабол, скан договору з Приватом на рік в гривні на 200000 грн. в студію слабо? Приват і Ко, не резинові, не всі активи влазять в БС при приємливій дохідності і ризуку. пан знайомий із законом спадної дохідності, чи тре пояснювати?
flyman написав:- це одиничний об"єкт, ціна якого, на мою думку, на момент акції від забудовника, була нижче дна (33% від цін у $ на аналогічне у 2013) - поки що ніякого, так як ключі обіцяють датт десь через 3 місяці - кешфлоу 0%, на найближчих 4...6 місяців, так як в Польщі, потім буде видно, спочатку мінуовий кешфлоу, так як тре оформити буде власність і зробити ремонт - після того, хз. коли, на рівні 5%..10% річних або економія, якщо буду жити, або оренда, якщо буду здавати, багато чого невідомо, може стоятими без мене сиротою пару років.
Одні збитки. Дивне рішення для рішучого послідовника кешфлов і Кусакі.. Скоріш за все чисто імпульсивне. а приват в той час 28 % дає...
Думаю, що людина вирішила підняти свій соціальний статус. Вона ж не буде розказувати усім, що у неї цоколь в Закиївских Іпенях.
В провінції можна повідомити, що купив житло у самому Кийові, в новобудові. Для селян Тернопільщини - що Бровари, що Буча - це все "Кийов". Що цоколь, що верхній технічний поверх - все новобудова. А ДВРЗ - це майже біля Хрещатику)))