|
Кредобанк (2005 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 17 чер, 2009 14:14
Время доброе.
Кто-нить снимал проценты в банкоматах Укрсоца? Отображает только одну доступную операцию - "Снять наличные". Какую бы сумму не вводил - все направильно. Пошел в "Радиус" (ПУМБ). Показывает все до копейки, но в ящике нет нужных купюр (кратно 10 грн.). Это реально или карма такая?
-
Dikoy
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 45 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 18 чер, 2009 13:46
була я в банку писати заяву на розірвання вкладу Раньтье
дали мені підписати бумажку і можна зайти через 5 днів за вкладом .
але чомусь в заяві проставили суму мало не ту...
тільки тепер замітила
в сумі нараховані основні відсотки (7%)
але якщо гроші стоять більш року до до основних відсотків мають добавлятись додаткові 3,5 % вот цих чомусь мені не показали в заяві.
піти що лі знову на розборки .?
з іншим вкладом вроді все ОК - перераховується по закінченню на корточчку
-
Miola
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 18 чер, 2009 19:34
Miola написав:в сумі нараховані основні відсотки (7%) але якщо гроші стоять більш року до до основних відсотків мають добавлятись додаткові 3,5 % вот цих чомусь мені не показали в заяві. піти що лі знову на розборки .?
Відсоткова ставка складається з двох частин: - основної - виплата проводиться щомісяця; - додаткової - виплата проводиться в кінці дії депозитного року (за кожен повний рік з моменту відкриття депозиту). Прогресивна шкала нарахування відсотків дозволяє клієнту збільшити свої доходи за другий, тертій і подальші роки

-
Free_man
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 18 чер, 2009 22:46
Miola написав:була я в банку писати заяву на розірвання вкладу Раньтье дали мені підписати бумажку і можна зайти через 5 днів за вкладом . але чомусь в заяві проставили суму мало не ту... тільки тепер замітила в сумі нараховані основні відсотки (7%) але якщо гроші стоять більш року до до основних відсотків мають добавлятись додаткові 3,5 % вот цих чомусь мені не показали в заяві.
піти що лі знову на розборки .?
з іншим вкладом вроді все ОК - перераховується по закінченню на корточчку
Если вы сомневаетесь в правильности начисления процентов по вкладу, нужно обязательно переспросить в банке. Давать консультации клиентам - их прямая обязанность. Не стесняйтесь спрашивать.
-
til
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 19 чер, 2009 09:42
була в банку сказали що рік в мене закінчіється завтора 20 червня ( субота ))тому річні додаткові 3,5 % вони нарахують в понеділок а тепер вони їх не бачать .
ну що буде видно
-
Miola
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 22 чер, 2009 13:33
Докладую.
Забрала один депозит
без проблем.
-
Miola
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 22 чер, 2009 14:09
Як будете витрачати? Якщо не секрет?
-
banknote
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 25 чер, 2009 18:02
На днях читал , что Кредобанк , Восточно Европейский , вроде Акта и еще пару банков не отдают страховым компаниям депо . Сегодня у меня закончился месячный депозит , переживал , что будут не отдавать , петь песни на продление , но к моему удивлению , мелкое отделение спокойно вернуло грн.
Пишу ради справедливости .
Miola написав:Докладую. Забрала один депозит
без проблем.
-
Vladim
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 25 чер, 2009 18:55
Сегодня тоже уточнял касательно этой публикации про страховые.
Ситуация такая, что одна СК в период действия моратория пошла "на принцип" и судилась с банком о досрочной выдаче. Потом мораторий сняли и Кредобанк всем кто чего хотел все выплатил.
Потом газета "Дела" писала короткую заметку про банки и страховые и упомянула об э том суде между СК и Кредо.
И теперь когда кто-то из журналистов пишет о страховых, то сразу вспоминает этот факт и добаляет Кредобанк в перечень банков, которые типа сорятся со страховыми. То есть все седующие публикации оторвались от первоначального повода и живут своей жизнью.
А так, вроде Кредо не только по сроку все выплачивает, но и досрочно отдает без проблем.
Польский инвестор за своей репутацией дорожит.
P.S. Кстати, сегодня встретил интересную публикацию
[http://www.gk-press.if.ua/node/1265] - там журналист сначала внес в 20 банков по 8 тыс.гривен, а потом пытался их досрочно снять. И четко описано, кто из 20-ки активных на рынке депозитов банков реально отдает, а кто причины выдумывает.
Кстати, Кредобанк по этому "тест-драйву" вошел в групу "ОТДАЛ БЕЗ ПРОБЛЕМ".
Таких банков всего 8 из 21-го, в которые вложили денежку. Остальные по мере сил сопротивлялись.
[/url]
-
lir
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 29 чер, 2009 19:28
Є клієнтом даного банку більше 4 років.
І кредити брав і депозитами користувався.
Можу сказати що банк доволі тупенький за рахунок польських власників(саме вони приймають рішення по більшості питаннях) і доволі дружній і приємний стосовно свого місцевого персоналу.
В цьому банку не страшно брати кредити і тримати депозити, вони чітко дотримуються угод(деколи аж занадто чітко).
З сумами теж проблем немає, жодного разу мені не відмовили у видачі необхідної суми.
-
Igor75
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему