|
|
BBC, доброго дня,
не хвилюйтеся, ми пам'ятаємо про Ваше запитання. Надамо відповідь, щойно отримаємо всі необхідні роз'яснення.
Delta official
За якою поштовою адресою надсилати Кредиторську вимогу на імя ліквідатора Дельта банку і чи приймаються такі листи рекомендованим відправленням із повідомленням про вручення і описом вкладення? Чи потрібно звертатися у відділення банку, щоб "закрити" усі картки чи вони вже всі закриті автоматично у звязку із ліквідацією банку? Востаннє редагувалось Sanio в П'ят 16 жов, 2015 15:04, всього редагувалось 2 разів.
1 - почитайте їхній договір депо, жесть 2 - відшкодовують комісії при перерахунку коштів з іншого банку на іхні депо... підозріла щедрість 3 - купівля валюти по пільговому курсу на депо, щоб обійти ліміт в 3000 грн, приводите валютчика і вам компенсовують різницю - ще вже невидана щедрість... Якщо ви екстримал то вам туди.. Бо я сумніваюсь що довго таке протримається при їхніх високих депозитних ставках... Піраміда одним словом!!!! Хто встигне той заробить і забере, а хтось за це все заплатить. Sanio, доброго дня,
заяву є можливість направити на поштову адресу (01014, м. Київ, бульвар Дружби Народів, 38) як звичайним, так і рекомендованим листом. Рахунки з нульовим балансом будуть закриті автоматично, подавати заяви на закриття не потрібно.
Delta official
Добрый день, был в своём отделении, заявка 3105382, до сих пор говорят работают. Скажите, сколько можно ждать такую выписку? Почему распечатка трёх счетов (итоговые суммы) занимает более четырёх дней?
hazartilirot, как только справка будет готова, мы сразу же Вам сообщим.
20020020
Дык, а на что забить? У меня уже суммы не стыкуются.) Я делал постоянно скриншоты в начале месяца, смотрю за февраль у меня одна сумма, смотрю у них за март (в отделении) совершенно другая. Вы думаете в сторону больше? Поэтому мне нужны конкретные цифры, во-первых, чтобы всё сверить, а во-вторых, мне нужны они для других целей.) Я просто не понимаю, у меня это в отделении занимает пару минут, открыли - распечатали, отдали... у них уже четыре дня....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||