|
Межбанк: курс доллара рвется вверх, но его держат |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: П'ят 23 жов, 2015 19:27
dinozavrik написав: Можна приклад заводів котрі платять не ринкову ціну за газ? але конкретний приклад. Для заводів газ дорожчий ніж для приватних споживачів - орієнтовно 8-9 грн за куб. І з чого ви взяли що газ має продаватись по собівартості? це дуже дорогий товар, за рахунок якого можна дуже сильно збільшити дохід в бюджет. Приклад де газ і бензин дешеві - Венесуела. Канада, Норвегія - там де дорогий - ви як хочете жити?
То что на крупные предприятия перераспределяются совсем не чистые объемы газа , это по моему ни для кого не секрет еще с начала 2000 годов.Многие схемы так и остались. А по какой цене? Например при мировой приблизительно 228 долл. продавать населению по 330? Я бы например в Канаде не отказался, но живем как в Намибии. А ви де хочете жити?)там и живете.Треба мабуть ще попросити підняти тарифи, будем жити як в Норвегії.
-
assertes
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 44 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 23 жов, 2015 19:32
dinozavrik написав: Я б піднімав ціну на газ кожної весни а осінню робив нижчим - по іншому наших людей не переконаєш ніяк що треба утеплити хату і не опалювати вулицю. при грамотному використанні - нам нашого газу взагалі вистачить і не треба буде його імпортувати
Так це дуже грамотно, але: скажіть це прожерливим промгігантам хімічної промисловості наприклад, чи централізованим тепломережам.А будинки потрібно утеплювати, тільки от біда -населення немає коштів.потім перехід на зелену енергію і взагалі ще свій будем експортувати. Тільки в чомуж проблема, що не виходить ніхрена?
-
assertes
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 23 жов, 2015 19:40
assertes написав:Так це дуже грамотно, але: скажіть це прожерливим промгігантам хімічної промисловості наприклад, чи централізованим тепломережам.А будинки потрібно утеплювати, тільки от біда -населення немає коштів.потім перехід на зелену енергію і взагалі ще свій будем експортувати. Тільки в чомуж проблема, що не виходить ніхрена?
То вже питання до влади - продавати матеріали для утеплення без ПДВ. Є купа працівників жеків - яким ЗП всеодно платиться весь час - то могли б і займатись роботами по утепленню - і економіка б зарухалась. Поставити лічильник на вхід в будинку, зробити теплоаудит - цілком в фінансових можливостях любого жеку. кредит на утеплення розбити так щоб виходило в сумі те саме що платити за тепло до утеплення або менше в місяць. Тут головне люди. кілька скарг на жек і вони зразу починають працювати - перевірено )
-
dinozavrik
-
-
- Подякував: 304 раз.
- Подякували: 341 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 23 жов, 2015 19:46
assertes написав:То что на крупные предприятия перераспределяются совсем не чистые объемы газа , это по моему ни для кого не секрет еще с начала 2000 годов.Многие схемы так и остались. А по какой цене? Например при мировой приблизительно 228 долл. продавать населению по 330? Я бы например в Канаде не отказался, но живем как в Намибии. А ви де хочете жити?)там и живете.Треба мабуть ще попросити підняти тарифи, будем жити як в Норвегії.
я за те щоб по ціні по якій і продається в світі, 7.2 перебор. 228$ + вартість доставки та обслуговування. Нормальні субсидії для бідних, бо поки що ми дотували багатих з будинками по 1000 м2. Можна говорити про утеплення, державні програми і т.д коли є гроші в державі, в нашому ж випадку - газ сама болюча тема, знизити його використання можна тільки підвищивши тарифи. Особисто знаю ОСББ яке порахувало вартість до утеплення, після утеплення і досить малими сумами утеплили самі критичні місця в будинках. Були квартири які не могли заплатити - то їхні витрати розділили між іншими, з тих взяли скільки ті могли позволити собі
-
dinozavrik
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 23 жов, 2015 19:47
dinozavrik написав: То вже питання до влади - продавати матеріали для утеплення без ПДВ. Є купа працівників жеків - яким ЗП всеодно платиться весь час - то могли б і займатись роботами по утепленню - і економіка б зарухалась. Поставити лічильник на вхід в будинку, зробити теплоаудит - цілком в фінансових можливостях любого жеку. кредит на утеплення розбити так щоб виходило в сумі те саме що платити за тепло до утеплення або менше в місяць. Тут головне люди. кілька скарг на жек і вони зразу починають працювати - перевірено )
Тут всі питання до влади.На рахунок ЖЕКів, насмішили) 90% з них взагалі не здатна будь які якісні послуги надавати( окрім прибирання, і то окреме дякую бабі "Галі", як то кажуть) В мене наприклад два судових позови до свого ЖЕКу,за заливку.ОСББ , ще вихід. Кредит розбити теж ідея, али при нинішній вартості грошей, коррупціонери просто не захочуть його фінансувати. Вони взагалі нічого не хочуть, крім підняття тарифів.
-
assertes
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 23 жов, 2015 19:52
dinozavrik написав: я за те щоб по ціні по якій і продається в світі, 7.2 перебор. 228$ + вартість доставки та обслуговування. Нормальні субсидії для бідних, бо поки що ми дотували багатих з будинками по 1000 м2. Можна говорити про утеплення, державні програми і т.д коли є гроші в державі, в нашому ж випадку - газ сама болюча тема, знизити його використання можна тільки підвищивши тарифи. Особисто знаю ОСББ яке порахувало вартість до утеплення, після утеплення і досить малими сумами утеплили самі критичні місця в будинках. Були квартири які не могли заплатити - то їхні витрати розділили між іншими, з тих взяли скільки ті могли позволити собі
Це все вибачте фантазії, я вам ще раз натякну хто є основними споживачами, застарілі підприємста, та тепломережі , які гріють землю, навіть лічильників тепла мало хто собі може дозволити, і то тепломережі стають на козу. Про що ви говорите?Підняли і так до неба, про що мова і йде, можна і далі піднімати))А ділити між квартирами- це хто буде робити? Це все ідеально та просто, коли с цим не стикався на практиці.
-
assertes
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 23 жов, 2015 20:02
Одним словом все ясно..Опять народ виноват.Спрашиваешь какого......Экибастуза экспортный газ по 228$ смешанный с Украинским по 50$ продают внутри страны больше 300 с лих...ем,в ответ говорят-сами виноваты,нужно утеплять дома.Просто пи...ц какой то.Читая вот такие вот посты,я уже и не удивляюсь-какой народ-такие и правители.Все хорошо.Скоро будэ "по пяццот" Будете тихонько постанывать и хрюкать от удовольствия,главное-хаты не забудьте утеплить.После таких измышлений-мне больше нечего сказать.
-
Barbos
-
-
- Заблокований
- Подякував: 54 раз.
- Подякували: 228 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 23 жов, 2015 22:50
Да еще бы не рваться вверх печатный включили ))) Дельту и финанс кредит вклады отдать и еще 50 банков на перспективу вывести нужно а это курс 50 за бакс ) солите Гривну капусты все равно в продаже нет че солить будем ?
-
macho070707
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 20 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 24 жов, 2015 02:41
Barbos написав:Одним словом все ясно..Опять народ виноват.Спрашиваешь какого......Экибастуза экспортный газ по 228$ смешанный с Украинским по 50$ продают внутри страны больше 300 с лих...ем,в ответ говорят-сами виноваты,нужно утеплять дома.Просто пи...ц какой то.Читая вот такие вот посты,я уже и не удивляюсь-какой народ-такие и правители.Все хорошо.Скоро будэ "по пяццот" Будете тихонько постанывать и хрюкать от удовольствия,главное-хаты не забудьте утеплить.После таких измышлений-мне больше нечего сказать.
Україна використовує на опалення житла в 3 рази більше газу ніж Польща. Ми такі багаті що опалюємо повітря замість того щоб газ продавати? поки газ коштує менше ніж ринкова ціна - ми ж дотуємо багатих, з величезними маєтками і т.д. Якщо ви хоч трохи вмієте рахувати і розумієте що таке економіка - то згадайте таке поняття як недоотриманий прибуток, який можна записати в витрати. Тобто якщо людина заробляє 3 тис грн і живе в квартирі власній в Києві, яку можна здавати за 6 тис грн, то фактично ця людина заробляє 9 тис грн з яких 6 тратить на житло. Те саме і з газом у нас
-
dinozavrik
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 24 жов, 2015 02:45
assertes написав: Це все вибачте фантазії, я вам ще раз натякну хто є основними споживачами, застарілі підприємста, та тепломережі , які гріють землю, навіть лічильників тепла мало хто собі може дозволити, і то тепломережі стають на козу. Про що ви говорите?Підняли і так до неба, про що мова і йде, можна і далі піднімати))А ділити між квартирами- це хто буде робити? Це все ідеально та просто, коли с цим не стикався на практиці.
Хто хотів поставити той поставив, поки не стикався з тим щоб хтось не дозволяв поставити лічильник на тепло на будинок. Можливо навколишні ЖЕКи біля мене більше людей бояться, тут не можу казати в маштабах держави. Чим менше жильців в будинку тим простіше домовитись - то правда
-
dinozavrik
-
-
-
-
Профіль
-
-
|