Natt написав:Я получаю удовольствие от своей работы, у меня прекрасные руководители, отличная команда подчиненных, относительно неплохая зарплата. Поэтому я бы хотела совмещать эти два удовольствия - работу и материнство. Или удел женщины - 3k (Kinder, Küche, Kirche)?
4К Kinder, Küche, Kirche, Kleider - существенно расширяет кругозор...
Видимо, Вы правы и мне есть куда расширять кругозор, ибо позиция "Не хочу работать - хочу платьишко" вне его
думаю, що все простіше, комусь цікаво сусюкатися із дітьми, а когось бере від того нудьга, а комусь тре "клепати копійку". Знаю багато жінок, яким досить і однієї дитини, і таких, що взагалі не хочуть. Можливо є такі, котрих влаштовує гасло 3К, але досі ще не зустрічав таких. Цікаво, Сержик цікавився думкою своєї дружини щодо дітей, як ій "цікаво"
airmax78 написав:Цены на недвигу там, где жизни нет Кишинев - $776 за м2 Аккра (Гана) - $1400 за м2 Хартум (Судан) - $1600 за м2 Кингстон (Ямайка) - $1600 за м2 Аден (Йемен) - $400 за м2 Бужумбура (Бурунди) - $900 за м2 Кабул (Афганистан) - $1000 за м2
flyman написав:думаю, що все простіше, комусь цікаво сусюкатися із дітьми
Цікаво, Сержик цікавився думкою своєї дружини щодо дітей, як ій "цікаво"
Флай, с детьми надо не сюсюкаться, а разговаривать, даже если им 0,5 лет. Вы кое-что упустили в своём образовании. Мнение своей жены я знаю и слышал его не один раз. Писать не будут, а то набегут "сомилитарки"-начнётся неадекват.
geoleo написав:Price per Square Meter to Buy Apartment in City Centre Кабул 983.88 $ Кишинёв 776.86 $
Price per Square Meter to Buy Apartment Outside of Centre Кабул 465.22 $ Кишинёв 562.16 $
Центр Киева средняя цена 770-980 уе, окраина Киева цена 460-560 уе.
Сравнение с Кабулом - это жестко )))) Я ж говорю у нас какая-то интересная страна, идем в европу - но не платим налогов, идем в европу - но по площади и комфорту берем гостинки или хрущи, идем в европу - но сравниваем с Кабулом Эх, забавные мы люди, ищем вектор совсем не там, а потом удивляемся что пришли не туда и ругаемся друг с другом неистово пытаясь обвинить во всех бедах исключительно оппонента )))))
airmax78 написав:Цены на недвигу там, где жизни нет Кишинев - $776 за м2 Аккра (Гана) - $1400 за м2 Хартум (Судан) - $1600 за м2 Кингстон (Ямайка) - $1600 за м2 Аден (Йемен) - $400 за м2 Бужумбура (Бурунди) - $900 за м2 Кабул (Афганистан) - $1000 за м2
Найближчі рік-два покажуть нам "кузькіну маму" на КРЖН. Таку, що ціни КРЖН будуть суттєво нижчі чим в тому дранному Кабулі. Вони вже на тому ж рівні!!!
Моя думка: поки не повісять з десяток чиновників найвищого рівня на ліхтарних стовпах під Кабміном - нічого в цій країні не буде змінюватись.
flyman
Коли ти перестанеш писати на форумі на дикому суржику???
" Цікавий погляд дає відомий дисидент Семен Глузман: «Я пам'ятаю жах русифікації. Зі мною в інституті навчалися хлопчики та дівчатка із сіл. Через місяць-два вони переходили на ламаний суржик, лише б якось відійти від свого колишнього. Вони розповідали якісь антиукраїнські анекдоти для того, щоб підкреслити, що вони не такі. Це було жахливо й огидно. У мене навіть є есе, яке я закінчую словами: "І тоді я зрозумів, що в цій країні (Радянській Україні) є ще одні євреї, крім євреїв, – українці"»."
вы вчера так слились,так что на счёт маленького пари?
если курса не будет 28-30 до конца лета 2016-го,то вы на аву поставите навсегда человека муху?
а то проффэсор как теплотехник: как ударную волну посчитать,так на на 1000 постов о том,что всем жжж,а тут просто ответить за свой базар всего навсего аватаркой?