Трансбанк БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 6061626364 ... 278>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Трансбанк БАНКРОТ 2.1 5 95
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
57%
54
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
12%
11
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
12%
11
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
5%
5
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
15%
14
Всього голосів : 95
Повідомлення Додано: Сер 24 чер, 2009 14:15

250гр(обовязковий платіж, ІТЗ)+1% від суми позову(державне мито).....

Я в своїй позовній просив суд відстрочити сплату дежавного мита, а також вимагав щоб суд поклав на відповідача сплату цьогож мита....заплатив тільки обовязковий мінімум 51гр.+ ІТЗ ()це зараз 250гр).....
ось витяг з моєї позовної як я писав.....справу я вже виграв.

Відповідно до статті 82 Цивільного процесуального кодексу України суд може своєю ухвалою відстрочити або розстрочити сплату судового збору та витрат на інформаційно-технічне забезпечення розгляду справи на визначений строк. Судові витрати стягуються за судовим рішенням у справі. Так як нарахування по моїй зарплаті за останній місяць становить *** грн., згідно довідки про доходи (додаток 9), і це є єдиним джерелом мого доходу, я не в змозі оплати повну суму державного мита в розрахунку 1% від ціни позову, що становить ****грн., відповідно до п.1 ст.3 Декрету Кабінету Міністрів України «Про державне мито».У зв'язку з цим прошу відстрочити сплату судового збору до ухвалення рішення у справі.
btr-90

Повідомлення Додано: Сер 24 чер, 2009 14:37

250гр(обовязковий платіж, ІТЗ)+1% від суми позову(державне мито).....

Я в своїй позовній просив суд відстрочити сплату дежавного мита, а також вимагав щоб суд поклав на відповідача сплату цьогож мита....заплатив тільки обовязковий мінімум 51гр.+ ІТЗ ()це зараз 250гр).....
ось витяг з моєї позовної як я писав.....справу я вже виграв.

[b]Я також заплатила 250 грн, а мито 1% відсуми депозиту -суд прийняв рішення, що оплатить Банк. (Банк нічого проти немав)[/b]
Ptaxa

Повідомлення Додано: Сер 24 чер, 2009 15:11

Ptaxa написав:апеляцію банк не буде подавати, принаймі мене так запевнили...тай я вимагав стягнути з відповідача тільки суму депизиту і нарахованих відсотків...моральну і матеріальні шкоду не закладав...в судовому порядку відповідач визнав в повній мірі позовні вимоги! Яку ж апеляцію ще подавати!! на те щ вони вже визнали!

Маю підозру, що ми з Вами були в одному суді, можливо і в однієї і тої ж судді. :) Львів?Чупринки?

Афігенно в нас суди працюють. Вам повезло.
Я в залізничний суд подав на Банк БІг-Енергію позов 15 квітня. назначили перше засідання 15 червня, яке в свою чергу перенесли на 15 липня (по причині завантаженості судді) !!!!!! Тобто вже 2,5 місяці пройшло а слухань ше ніяких не було.
bermooood

Повідомлення Додано: Сер 24 чер, 2009 15:13

жасмін написав:я подала в личаківський суд ще 4 травня і вони ще навіть не призначили день засідання порушуючи закони я і не знаю що робити .може хтось стикався з цією проблемою

Негайно пишіть скаргу на ім"я голови личаківського суду з проханням роз"яснити чому так довго не призначають. Несіть в канцелярію і реєструйте

(Вкрадено з іншої гілки) Согласно статьи 129 Гражданского процессуального кодекса Украины "предварительное судебное заседание должно быть назначено и проведено в течение одного месяца со дня открытия производства по делу". А согласно ст. 122 ГПК п. 3 "Вопрос об открытии производства по делу или об отказе в открытии производства по делу судья разрешает не позднее десяти дней со дня поступления заявления в суд ". Если Вы не получите повестку в течение 2-3 недель после подачи иска, можете написать жалобу на имя председателя суда.
bermooood

Повідомлення Додано: Сер 24 чер, 2009 20:35

а чи вже э випадки коли наш банк видав гроші за рішенням суду??!!! якщо э то будь-ласка конкретніше!

Бо виграний суд то тільки половина....!!!!!
btr-90

Повідомлення Додано: Сер 24 чер, 2009 21:24

Звідки ви взяли суму 250 грн .Я втой час оплачувала ітз 30 грн і 8гр 50 держмито так як згідно декрету кабінету України про держ мито ст 4 п 10 та ст 24 закону україни про захист прав споживачів .споживачі звільняються від сплати держмита за позовами що повязані з порушенням їх прав
жасмін

Повідомлення Додано: Чет 25 чер, 2009 09:43

я, кстати, тоже платила 2 квитанции- 50 грн и кажется 30 грн, надо посмотреть квитанциии, 1% платится, если досрочно разрывать договор, а если срок истек, то не платится по закону о защите прав потребителя, по крайней мере мой юрист руководствовался этим
lea

Повідомлення Додано: Чет 25 чер, 2009 09:45

А вот еще что нашла, посмотрите, кто заинтересован, это же законы, там должны быть разные лазейки, кому какая подойдет.

Есть декрет КМУ "Про державне мито", так вот п. 37 ст. 4 устанавливает "Від сплати державного мита звільняються:
37) громадяни - за позовами про відшкодування збитків, завданих неповерненням у терміни, передбачені договорами або установчими документами, грошових та майнових внесків, які були залучені до акціонерних товариств, банків, кредитних установ, довірчих товариств та інших юридичних осіб, які залучають кошти та майно громадян "
lea

Повідомлення Додано: Чет 25 чер, 2009 10:13

250 гр. з 1 травня чи з 1 червня, я точно не памятаю....
btr-90

Повідомлення Додано: Чет 25 чер, 2009 10:58

250 грн- інформаційно -консультаційні послуги (аля поштові витрати суду)
Ptaxa

#<1 ... 6061626364 ... 278>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє