Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Квесторе_поверніться написав:В цьому можете банку відмовити.Дружини можете дати номер і лівого імярека (але надійного).
Подозреваю, что и банк в этом случае может отказать заёмщику
Офіційні ж робочі номери телефонів в них є. Саме туди в першу чергу дзвонять. Чому зразу відмовити....по цих номерах банк як правило навіть не продсвонює. Руки в них не доходять.
РезЮмЭ. Проверьте свой рейтинг УБКИ и если меньше 350, то именно за кредиткой Б5 мона не ходить
телефонные номера начальника, мамы, папы и т.д требуют? Страшно это не люблю.
Я даю тел. своего гл. буха(она же и отд. кадров). Она барышня подкованная, лишнего ничего не скажет, но мою легитимность подтвердит. Тел. жены не все любят, а вот дружбана одного-двух -- норм. Я их тож выручаю
Когда пытался оформить Б5 я оставил номер с кодом 091 , ранее этот номер нигде в банках не светился.за 3 дня уже 2 смс - первая , предложение оформить вклад бессрочный в гривен под 25%, а вторая смс - предложение с кредитом. Вот такие чудеса с ТАСечкой;-)
sens написав:Когда пытался оформить Б5 я оставил номер с кодом 091 , ранее этот номер нигде в банках не светился.за 3 дня уже 2 смс - первая , предложение оформить [b]вклад бессрочный в гривен под 25%[/b], а вторая смс - предложение с кредитом. Вот такие чудеса с ТАСечкой;-)
А що це за такий безсрочний в 25%....це що Тігіпич приховав від громадськості?
sens написав:Когда пытался оформить Б5 я оставил номер с кодом 091 , ранее этот номер нигде в банках не светился.за 3 дня уже 2 смс - первая , предложение оформить [b]вклад бессрочный в гривен под 25%[/b], а вторая смс - предложение с кредитом. Вот такие чудеса с ТАСечкой;-)
У СМС-розсилці фігурував депозит «Твої гроші — твої правила»: http://goo.gl/3Lv4DR
У СМС-розсилці фігурував депозит «Твої гроші — твої правила»: http://goo.gl/3Lv4DR
Це відомий продукт. Виплата в кінці і без поповнення його недоліки. Ну і максимальні суми не викликають оптимізму. Там в ямовах...... по закінчення тіло падає на поточний. Це якийсь спецпоточний без картки? Які тарифи для цього поточного?
sens написав:Так и не поняли клиенты как банк набивает себе базу!!!
База клієнтів в Тігіпича з Дельти. А ще в Дельти було в позитиві те, що вони слали СМС з приблизним текстом: Вам затверджено ліміт ХХХ тис. грн по тарифному пакету Еволюція ХЛ, для отримання КК можете звернутись в відділення банку по такій то адресі. А Тігіпич шле всякі неконкретні СМС, клієнт приходить і йому відмовляють.
sens написав:Так и не поняли клиенты как банк набивает себе базу!!!
База клієнтів в Тігіпича з Дельти. А ще в Дельти було в позитиві те, що вони слали СМС з приблизним текстом: Вам затверджено ліміт ХХХ тис. грн по тарифному пакету Еволюція ХЛ, для отримання КК можете звернутись в відділення банку по такій то адресі. А Тігіпич шле всякі неконкретні СМС, клієнт приходить і йому відмовляють.
повторяю для упрямых,смс пришла на новый номер с кодом 091 , в дельте был 063 . ферштейн? Ещё есть варианты откуда ТАСечка взяла номер и спамит ??