Печерський районний суд міста Києва розпочав розшук власників та осіб, котрі займали керівне становище в ПАТ «Міський комерційний банк». Для цього, рішенням по справі № 757/32626/15-ц 10 листопада 2015 року суддя Батрин О.В. витребувала у Національного банку України (01601, м. Київ, вул. Інститутська, 9) інформацію про місце реєстрації власників та осіб, котрі займали керівне становище в ПАТ «Міський комерційний банк», а саме:
- власника істотної участі в ПАТ «Міський комерційний банк» ОСОБА_3;
- власника істотної участі в ПАТ «Міський комерційний банк» ОСОБА_4,
- власника істотної участі в ПАТ «Міський комерційний банк» ОСОБА_5,
- власника істотної участі в ПАТ «Міський комерційний банк» ОСОБА_6,
- власника істотної участі в ПАТ «Міський комерційний банк» ОСОБА_7,
- голови правління ПАТ «Міський комерційний банк» Грабовецького Дмитра Володимировича,
- головного бухгалтера Бондаренко Марини Радіонівни,
- старшого віце-президента ПАТ «Міський комерційний банк» Дунюшкиної Олени Анатоліївни,
- голови наглядової ради ПАТ «Міський комерційний банк» Лахтаріної Юлії Іванівни,
- заступника головного бухгалтера ПАТ «Міський комерційний банк» Разгуляєвої Наталії Миколаївни,
- члена Правління ПАТ «Міський комерційний банк» ОСОБА_13,
- в.о. голови правління ПАТ «Міський комерційний банк» Рубцова Костянтина Володимировича,
- першого заступника голови правління ПАТ «Міський комерційний банк» Султанової Тетяни Олександрівни.. Вказану інформацію слід надати до 7 грудня 2015 року.
А какова конечная цель этого процесса? Что-нибудь светит 4-й очереди?
Молодцы. Если хоть в одном банке вкладчикам удастся заставить владельцев и менеджеров обанкротившегося банка вернуть украденные у них деньги, это будет прецедент. И, возможно, хоть что-то изменится.
Молодцы. Если хоть в одном банке вкладчикам удастся заставить владельцев и менеджеров обанкротившегося банка вернуть украденные у них деньги, это будет прецедент. И, возможно, хоть что-то изменится.
Пока что я вижу, что в деле № 757/32626/15-ц по Ситикомерцу истцом выступает физическое лицо, как я понимаю, в своих интересах. Даже в случае выигрыша, как это отразится на выплатах по 4-й очереди? Или остальным обманутым вкладчикам станет легче от того, что богатые тоже плачут? http://reyestr.court.gov.ua/Review/53464211 За процессом не слежу, возможно, понимаю все не правильно.
Пока что я вижу, что в деле № 757/32626/15-ц по Ситикомерцу истцом выступает физическое лицо, как я понимаю, в своих интересах. Даже в случае выигрыша, как это отразится на выплатах по 4-й очереди? Или остальным обманутым вкладчикам станет легче от того, что богатые тоже плачут? http://reyestr.court.gov.ua/Review/53464211 За процессом не слежу, возможно, понимаю все не правильно.
Если это лицо выиграет, другие просто смогут подавать такие же иски.
Если это лицо выиграет, другие просто смогут подавать такие же иски.
Вы прочитайте о чем там иск, чтобы судить о нем предметно.