flyman написав:оце та сліфф, явно нерви не витримали в інвестора. до речі, скори так буде і в Києві. Юра, готуй пачки Авізо і сірники. Аірмакс, тренуй свою команду продаванів.
Пляяяяя. такой момент, а Вы в битоне полуподвальном.... может слить по быстрому и в Бородянку? Кста, а шо по чому?
я вже приводив 3к за 9200 у.е в цегляному будинку з євровікнами, автономним опаленням і залою в пгт. біля електрички в дальньому ОКРЖН. ось видно, що огнєнне кольцо навколо КРЖН сужається. останнім паде центр біля Хрещатіка, там дупи растішек горітумуть в останню чергу, як шини на Майдані, з кіптявою і чорним смердючим демом. п.с. я в засаді, наша зброя витримка (с)
Востаннє редагувалось flyman в Пон 07 гру, 2015 17:33, всього редагувалось 2 разів.
Foridm написав:мне показалось, что унижение - идти на поводу у магазина. Я бы развернулся и ушел, так же как, если очередь больше чем 5-7 человек - тележку на пол и уехал - мое время дороже.
Я там с ребёнком был, на прогулочной коляске, на коляску тоже какую-то меточку ставили. Пояснили, что бывают случаи, когда приводят за ручку, а увозят на "своей" коляске.
flyman написав:я вже приводив 3к за 9200 у.е в цегляному будинку з євровікнами, автономним опаленням і залою в пгт. біля електрички в дальньому ОКРЖН. ось видно, що огнєнне кольцо навколо КРЖН сужається. останнім паде центр біля Хрещатіка, там дупи растішек горітумуть в останню чергу, як шини на Майдані, з кіптявою і чорним смердючим демом. п.с. я в засаді, наша зброя витримка (с)
Я питаю про сліфф, який Ви ананосували в новостроях.
flyman написав: да, красіво Фейслесс Аірмакса опустив, нє на дєццкі
мне показалось, что унижение - идти на поводу у магазина. Я бы развернулся и ушел, так же как, если очередь больше чем 5-7 человек - тележку на пол и уехал - мое время дороже.
а 30 хв. мотати на парковці в пана гонору вистарчило? Аірмакс, тобі не здається, що тут оксюмурон, 100куе, з/пл і візити в дешеві маркети. В мене - розрив шаблону. п.с. в Ашані ні разу не був.
Флайман, вообще-то в Оушен плазе не только Ашан (в Оушене в Ашане, если честно, я и не был ни разу), а во вторых, если ты уже сунулся в паркинг Оушена - то ты попал, там нельзя увидев что все печально, сделать такой полицейский разворот и быстро выехать. Но, ничего, когда-нибудь у тебя будет своя машина - еще узнаешь.