Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Купорос написав:PrivatBank, а як так може бути? Мені потрібна була додаткова картка до основної. Я замовив Ворлд з фоткою за 100грн на Сьогодні при активації мені в відділенні повідомили, що моя основна карта, моя люба Універсальна GOLD, яка приймала участь у GOLD-шопінг, буде заблокована. Мені потрібні ДВІ картки, прив*язані до ОДНОГО рахунку. Що робити?!
Купорос, доброго дня. Дійсно, на даний час, при оформленні іменної карти, блокуються миттєві безкоштовні карти. В такому випадку, рекомендуємо Вам оформити платну карту, таку як іменна з фото, або карту з індивідуальним дизайном. З повагою, Сергій. ПриватБанк.
Купорос написав:PrivatBank, а як так може бути? Мені потрібна була додаткова картка до основної. Я замовив Ворлд з фоткою за 100грн на Сьогодні при активації мені в відділенні повідомили, що моя основна карта, моя люба Універсальна GOLD, яка приймала участь у GOLD-шопінг, буде заблокована. Мені потрібні ДВІ картки, прив*язані до ОДНОГО рахунку. Що робити?!
Купорос, доброго дня. Дійсно, на даний час, при оформленні іменної карти, блокуються миттєві безкоштовні карти. В такому випадку, рекомендуємо Вам оформити платну карту, таку як іменна з фото, або карту з індивідуальним дизайном. З повагою, Сергій. ПриватБанк.
Таким чином, ви вимагаєте 100+100грн за комплект Основна+Додаткова? Крім цього саппорт стверджує, що для роботи з ТСО потрібно 5 робочих днів "шобьі база подтянулась" Зрада!!
Diman написав:раньше приват просил подтвердить е-мейл, а сейчас уже перешел к угрозам? "подтвердите е-мейл иначе некторые функции будут недоступны". а что будет если не подтвержу? деньги не отдадите? егрпоу и окпо перестанут работать?
Diman, здравствуйте. Для актуализации данных в базе Банка, просим Вас подтвердить электронный адрес. Приносим извинения от лица Банка за возможные неудобства, если таковые имели место. С уважением, Сергей. ПриватБанк.
PrivatBank, оформлення MasterCard World, це була моя помилка Інформація на не відповідає дійсності, вводить в оману -- це пастка для клієнта. Развод лоха на 100грн Ганьба Привату
Картка MasterCard World додаткова до основної картки «Універсальна Gold» або Золотої картки для виплат
Sawradym написав:Сьогодні теж отримав несподівану посилку через поштомат. Велика подяка Приватбанку. Все дуже зручно. Зазвичай такі малесенькі посилочки з аліекспрес на укрпошті пропадають у 90% випадків, а тут дійшла. Можливо збіг, але все одно приємно. Єдине зауваження, відділення на яке доставили посилку доволі далеченько і я там був сьогодні вперше, а поблизу є щонайменше 4 відділення і особливо одне яке я відвідую регулярно. Якщо це на постійній основі, то хотілося б щоб посилки для мене приходили на інше відділення. Це можна якось організувати?
Sawradym, доброго дня. Дякуємо за позитивну оцінку роботи банку! Нам дуже приємно, що наша стандартна робота викликає у Вас тільки позитивні емоції. На жаль, встановити адресу доставки Банком немає можливості. З повагою, Сергій. ПриватБанк.
Sawradym написав:Сьогодні теж отримав несподівану посилку через поштомат. Велика подяка Приватбанку. Все дуже зручно. Зазвичай такі малесенькі посилочки з аліекспрес на укрпошті пропадають у 90% випадків, а тут дійшла. Можливо збіг, але все одно приємно. Єдине зауваження, відділення на яке доставили посилку доволі далеченько і я там був сьогодні вперше, а поблизу є щонайменше 4 відділення і особливо одне яке я відвідую регулярно. Якщо це на постійній основі, то хотілося б щоб посилки для мене приходили на інше відділення. Це можна якось організувати?
Sawradym, доброго дня. Дякуємо за позитивну оцінку роботи банку! Нам дуже приємно, що наша стандартна робота викликає у Вас тільки позитивні емоції. На жаль, встановити адресу доставки Банком немає можливості. З повагою, Сергій. ПриватБанк.
Доброго дня, Сергію! Сподіваюсь це тимчасово, і на майбутнє мені не доведеться долати півміста маючи поблизу відділення повз яке я проходжу мало не щодня. Ще раз дякую.
Sawradym написав:Сподіваюсь це тимчасово, і на майбутнє мені не доведеться долати півміста маючи поблизу відділення повз яке я проходжу мало не щодня.Ще раз дякую.
Аналогично, но наоборот - надеюсь, мои посылки никогда не повстречаются с приматбанком