цього мало має бути профіт 1. злотий поміняний на долар або євро + % на депо у валюті обміну 2. злотий на гривню, яка на депо, +%, і потім обмін на валюту.
Cler написав:Если Вы не можете или не хотите прочитать в интернете о чём идёт речь, то специально для Вас цитата из статьи 4 Налогового Кодекса Украины:
4.1.9. стабильность - изменения любых элементов налогов и сборов не могут вноситься позднее чем за шесть месяцев до начала нового бюджетного периода, в котором будут действовать новые правила и ставки. Налоги и сборы, их ставки, а также налоговые льготы не могут изменяться в течение бюджетного года;
Не надоело жевать одно и то же? Скажите прямо: налоги не платила и платить не буду.
Faceless написав:Тут должен мсогласится со Станиславом, сам покупал ноутбуки недавно. До 15 000 - самые бюджетные, 15-25 тысяч - нечто средненькое без претензий. Далее с ростом хотелок цена растет просто в геометрической прогрессии
Это просто у нас цены ну слишком завышены. Почему так думаю? Ну, допустим та же зарплата у средненго программиста в УА это 1 - 1.5КДолл То есть? 1.5 ноутбука? А ведь в миру считается, что программисты "ошень круто заробляють"
Но, человек, пищущий, что ему работать на Макбуке за 1+Кдолл комфортно, он забыл написать, что именно он там работает? Все же большинству работающих и нафиг не нужен Макбук.
Скупердяй написав:А що за шум по Міхаличу, чого це він має завалитись після новорічних свят? Це інсайд чи хотєлка?
Жву я собі на периферії. У наших місцях багато з банків, що про них тут розповідають, просто нема. Але помітив, як тут банк новий відкривають, то йому чере півроку-рік або гаплик, або йде геть з країни.
Приклади: Swedbank Erste SEB City Commerce VAB
До чого це я? Офіс "Банк Михайловский", щойно помітив, відкриватимуть вже після Нового року, бо тепер повним ходои ремонт і меблі завозять.
Отак от. Сподіваюсь, що я помиляюсь... дуже сподіваюсь. Проте....
то із мінстеця, в них "ы" заборонене, їм можна лише тулити "ьі", ! ера гривні! п.с. прошу критиики: поміняв злотих в еквіваленті 1куе на гривну, поклав на 3 міс. на депо в БС, через три місяці заберу тіло і % щоб поміняти на долар або євро.
Як думаєте. Профіт буде?
Ноги занесли, руки віддали, а голова пост-фактум почала радитися на гілляці про прогноз курсУ USD/UAH на квартал, що включає, зокрема, місяць лютий А кінцівки його ж зробили самотужки. І він такий. Обраний учасник БС протримається до кінця зими. Курс продажу доляра населенню за гривню, якщо й зросте, то приріст не перевищить 5 (п"ять) відсотків, тобто 25,2+5% = 26,46. Ставка зроблена, поверненню не підлягає. Чекайта, пане .
justit написав:Але помітив, як тут банк новий відкривають, то йому чере півроку-рік або гаплик, або йде геть з країни.Приклади:SwedbankErsteSEBCity CommerceVAB
Гарний коктейль з банків забодяжений. Усі іноземці, ніхто навіть 9 місяців в Україні не протримавсь. Кому роги мочимо?
Cler написав:Если Вы не можете или не хотите прочитать в интернете о чём идёт речь, то специально для Вас цитата из статьи 4 Налогового Кодекса Украины
Не надоело жевать одно и то же? Скажите прямо: налоги не платила и платить не буду.
Ну і хіба це погано, моя б воля я б і ПДВ не платив у магазах
А кто у вас тогда китайское барахло в ларьке покупать будет? Или сами у себя? (Подсказка: пенсионеров 14 млн, бюджетников около 4 млн).
Но я не об этом. Зачем тогда красивые слова о рЭформах, стабильности и пр.?