Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
mowian написав:З "мокрого", вам можуть поставити штампик відділення, який, фактично, нічого не змінює. Зі сторони банку з вами заключає договір Дубілет і живий підпис за нього ставити ніхто не буде.
Чому тоді на моєму депо в Укрсібі стоїть печатка відділення, підпис менеджера, що оформяв депозит і так далі.
Чи може Приват банк готується до якогось великого "шухера", і спеціально так робить, щоб потім унеможливити судові претензії людей, може бути якась змова з ФГВФО, вони зможуть такі договори не приймати до виплат , в мене масса версій чому так, але всі вони невеселі.
або вірите, що не кинуть всіх, або не зв'язуєтесь з Приватом. УкрпромБанк і Дельта мали гарно виписані юридично договори, але це мало допомогло їх клієнтам в свій час. За все віддувався ФГВФО
mowian написав:Чи може Приват банк готується до якогось великого "шухера", і спеціально так робить, щоб потім унеможливити судові претензії людей, може бути якась змова з ФГВФО, вони зможуть такі договори не приймати до виплат , в мене масса версій чому так, але всі вони невеселі.
Уже лет десять так...... и ..... ничего. Никто не умер.
mowian написав:Чому тоді на моєму депо в Укрсібі стоїть печатка відділення, підпис менеджера, що оформяв депозит і так далі.
Бо Укрсиб - не Приват. А в Ексімі ще й примушують на кожній сторінці підпис ставити і 2 години носяться по усьому відділенню, щоб договір оформити. У кожного банку свої процедури і нормативи. Наш місцевий гуру 0720 завіряв, що особливої різниці немає і така форма договору не виходить за межі правового поля. У багатьох тут немає навіть примірника за факсиміле, бо вклади оформлені через П24, а друкувати ліньки. Приклад Дельти показує, що це не є перешкодою, бо банк, при виплатах через ФГВФО, подає данні до фонду зі своєї електронної бази і оригінали ніхто не вимагає. Ваш примірник може вам знадобитися лише у випадку виникнення спірних питань. P.S. ви ще про внесення коштів перевірте на відповідність чинному законодавству
в мене масса версій чому так, але всі вони невеселі.
Это особенность Привата. Он игнорирует (когда ему это надо) украинское и в т.ч. банковское законодательство.
Есть банковская система Украины (отдельно). И есть Приватбанк (отдельно), не входящий в эту систему, т.к. он игнорирует ее правила.
Причем ему все это прощается (ни кто с ним не может ничего сделать). Поэтому с этим надо либо смириться либо проходить мимо.
Риски, в принципе, большие. Но рискуют, судя по размерам этого банка, очень многие.
З.Ы. Риск мокрых печатей и подписей они немного уменьшили, т.к. на договорах есть какие-то печати и подписи менеджеров.
Заключение договоров с Дубилетом и его факсимиле - это их самодурство. Они думают, что так уменьшают мошенничество, не доверяя никому из своих работников (не выдавая им доверенности на заключение договоров).
Но на самом деле мошенничества со стороны работников у них, наверное, не меньше чем в других банках. Так как бардак в этом банке (в т.ч. по причине самодурства его топов) еще тот.
Востаннє редагувалось newbie в Вів 05 січ, 2016 17:59, всього редагувалось 2 разів.
newbie написав:А риск беззакония в Привате. К какому закону в случае чего аппелировать, если там почти все незаконно?
Лично Вам советую не заплывать за буйки. Я работаю в "поверхносных водах" Привата, где тело, светло, приятно и относительно безопастно - есть кредиточка, депозиточки, комуналочки плачу, мобилку пополняю и баста и помню народную мудрость " не забываю, что я не один сильно люблю деньги". В этой стране большие деньги - большие проблемы, независимо от места их приложения. Вины Приватбанка в этом 0,00.