Унуноктий написав:1к в ЖК Голосеево за 60 000, замануха, речь идёт о 1к от застройщика по 64-68
на 1-м этаже?
первый и 21 без лифта
есть у меня пример знакомого который купил 1к без лифта на последнем этаже....там там и отопления нет и воды нет...... проводил самостоятельно а тут шо?
Востаннє редагувалось respect00 в Пон 01 лют, 2016 15:42, всього редагувалось 1 раз.
Унуноктий написав:ДБК-4 на Науки, 58 в отделе продаж квартир нет. С сайта информацию убирать не собираются. у***.
Вам всего-лишь нужно чуток потерпеть:
Шановні інвестори, ж.б. 1 та ж.б. 2 по вул. Кургузова, 1А у м. Вишгороді, ж.б. 14, Троєщина,20 мкрн. та ж.б. 2 по проспекту Науки,58. Об’єкти введені в експлуатацію. Дякуємо, що Ви обрали в нашому будинку квартиру для себе та своїх рідних. Ви переконались, що квартири побудовані нами у визначені терміни є комфортними, теплими та сучасними. На жаль, окремі Покупці не виконали свої фінансові зобов’язання згідно з п.3.1., п.3.2. Розділу 3 «Порядок розрахунків» та відповідно до п.5.2., 5.3. Розділу 5 «Термін дії договору та умови розірвання» Договорів купівлі-продажу майнових прав Продавець вимушений ініціювати розірвання укладених договорів.
Отже, ми вимагаємо від боржників, в строк до 05.02.2016р погасити заборгованість за договорами, або звернутися до відділу продаж для розірвання договорів та надання банківських реквізитів для повернення коштів за вирахуванням 5% від внесених коштів.
Так что набирайте их после 5-го февраля, поскольку объявлений от переуступщиков в интернете немерянно
Востаннє редагувалось AlexHol в Пон 01 лют, 2016 15:49, всього редагувалось 1 раз.
Унуноктий написав:ДБК-4 на Науки, 58 в отделе продаж квартир нет. С сайта информацию убирать не собираются. у***.
так я ж вам вчера говорил
хапайте кристер пока есть. правда место--дупа. науки 58 тоже дупа, но кристер вообще печаль. и когда там этого панельного монстра поставят то будет вообще мрак
як варіант перевести в тарифи для житлового фонду, я не розумію, чому ти так жахаєшся за тарифи. знайомий мерчик жиє в цоколі і всьо в нього пучком, не замерз.
як варіант перевести в тарифи для житлового фонду, я не розумію, чому ти так жахаєшся за тарифи. знайомий мерчик жиє в цоколі і всьо в нього пучком, не замерз.
це тарифи для жилого фонду! майже 2грн за кіловат
варіант 2 там як казав, є топочна (1/2 стіни із вікном, а інша 1/2 це стіна топочної - а для поверхів вище - то балкони), 1 котел на 4 цокольких 1к, при бажанні можна до нього підключитися (там труба на ввід і вивід для батареї з регулятором, от не знаю чи можна поставити ще лічильник тепла). Як писали раніше, головне свобода вибору, хочеш грієшся хочеш ні.
п.с. де 2 грн за квт./год? http://www.nerc.gov.ua/?id=15010 Населенню, яке проживає в багатоквартирних будинках, не газифікованих природним газом і в яких відсутні або не функціонують системи централізованого теплопостачання (у тому числі в сільській місцевості): 45 копійок із ПДВ
Востаннє редагувалось flyman в Пон 01 лют, 2016 16:03, всього редагувалось 2 разів.