Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
alex_2013 Товарищ, ты сходи туда попробуй что-то сделать. Уверен что он говорит правду, так как есть очный пример, наш премьер, который продолжает держать схемы. И я это говорил и говорю исходя не из ФБ или других СМИ. Правда за Кононенко ничего сказать не могу.
Человек, из-за "продавливания" которого Абромавичус подал в отставку и назначение которого замом министра экономики лоббировал Кононенко - это Андрей Пасишник.
Пасишник, нынешний зампред Нафтогаза, исторически близок к группе "Воля народа", которая с недавних пор после вступления туда Довгого стала спасать коалицию голосами. Но взамен на это "Воля народа" хотела учета своих интересов на рынке энергоносителей. В частности, в компании Укргаздобыча. Эта компания через Нафтогаз с недавних пор находится в подчинении Минэкономики.
Востаннє редагувалось komp в Сер 03 лют, 2016 20:09, всього редагувалось 1 раз.
Андрей Пасишник 20 мин · Дуже здивований "новиною" від Сергія, бо мене продавлювати не потрібно - з Айварасом ми друзі і постійно спілкуємося, разом в Аукціонному комітеті встановлювали прозорі правила продажу нафти. Після звільнення Коржа, я дійсно, особисто пропонував йому свою кандидатуру і виявив бажання працювати з Айварасом в одній команді, але отримав відповідь що ця посада виключно під оборонний комплекс і в нього є кандидати на цю посаду. На рахунок Ургазвидобування - ця компанія знаходиться в управлінні Нафтогазу і не підпорядковується мінекономіки і я в ній й так голова Наглядовоі Ради й додаткових важелів контролю не потребую)
«Северсталь» показала рекордную рентабельность в кризис
Несмотря на падение спроса и цен на сталь, «Северсталь» в 2015 году сумела добиться рекордных показателей эффективности бизнеса, показав рентабельность на уровне EBITDA 33%. Но в этом году результаты могут быть хуже