Первый написав:Я так понимаю Вам было бы легче жить если бы соседке Маше дали 2 года колонии за неуказание 100 грн бонусов которые ее свекровь получила в привате.
Соболеву нужно внимательней писать законы и меньше в фейсбуке демонстрировать кулачные бои.
antey1969 написав:Сразу же вызывает недоверие разница между зарплатами у Джунов, Мидлов и Сеньоров. Джуны обычно получают на 20-30% меньше Мидлов и в 2-3 раза меньше нормальных Сеньоров, а здесь между ними то и разницы особой нет. Опять же не указано, какая специализация? Между ЗП java-девелоперов и ЗП HTML+CSS-верстальщиков просто огромная разница. Если не сходятся базовые цифры, то ко всей инфе в данной статье можно отнестись как к пустому набору слов.
antey1969 написав:Сразу же вызывает недоверие разница между зарплатами у Джунов, Мидлов и Сеньоров. Джуны обычно получают на 20-30% меньше Мидлов и в 2-3 раза меньше нормальных Сеньоров, а здесь между ними то и разницы особой нет. Опять же не указано, какая специализация? Между ЗП java-девелоперов и ЗП HTML+CSS-верстальщиков просто огромная разница. Если не сходятся базовые цифры, то ко всей инфе в данной статье можно отнестись как к пустому набору слов.
Frant написав:Фейслес - наскільки ще може просісти ціна КРЖН від літа 2015? З позицій "оптимішки"?
Вже поточний рівень - вже біле й пухнасте звірятко. Я звісно допускаю, що впАде ще, але прогнози "Дупи пухнастого звірятка" давати не готовий. Якще не в якомті прогнозу, а чисто як очікування - то до третини від вказаного рівня, але це вже "пухнасте звірятко з палаючою авізо, що складена в шістнадцять разів". Мій інтерес до КРЖН на найближчі роки - суто цікавість
Хрєново, що у Вас суто теоретична цікавість.
Зате приятеля мого підпирає - я ледь стримую його необачність і бажання замулитись в цеглобагно КРЖН)))
Поточний рівень цін КРЖН - ознака того, що економіка летить шкереберть, в країні війна+ дешевий популізм, які дорого обходяться населенню.
1/3 від рівня літа 2015 - це вже мої найгірші прогнози))) "Растішки" помінялись місцями з "обвалішками"?)))
Востаннє редагувалось Frant в Вів 16 лют, 2016 16:32, всього редагувалось 3 разів.