mike41 написав:2 Кармелюк Наскільки пам"ятаю, ці новини були про шахрайства із пластиковими картками. Банки зобов"язані компенсувати власникам карток вкрадені з них гроші, але за умови, що правоохоронні органи підтвердять факт крадіжки сторонніми особами. Це може тривати роками. Ось свіже посилання: http://ru.tsn.ua/groshi/ukraincam-obesc ... 86852.html Зараз це походить від Візи. Минулого року було рішення Верховного суду України.
Дякую! Це я читав, але на якомусь іншому ресурсі.
була ще подібна справа з банком Хрещатик, там керівник відділення (десь не в Києві) вкрав вклади
пошукайте в мережі, все є, можливо в того ж Кравця на його сайті antiraid.com.ua
IMPRINTER написав:по евро в ОТП как в Авале и Сибе - 0,01 (одна десятая одного процента минус налог)
Многовато будет. У меня в евро всего 5 % от корзины. Поэтому можно найти % пожирнее. А вот $ выгодно пристроить сложнее, относительно надёжных банков не хватает.
Козак-характерник написав:А що хата в Дрогобичі 14 тис.баков?
Я деталей не знаю, навіть не впевнений, що він живе у самому Дрогобичі, можливо десь поряд у селі. У нього, як я зрозумів, є свій будинок, але мабуть він не дає того комфорту, якого би хотілось людині під 60 років, та ще й інваліду дитинства (пам*ятаю як однокурсники по доброму жартували: у нас в двері до інституту вперед головою заходять двоє - Вовік і Сєрьога (Вовік так заходив, бо мав інвалідність з дитинства, коли у Сибіру простудив спину і вона в нього не розгиналась, тому ходов згорблений і головою вперед (знаєте, як старенькі бабусі часом так ходять), а Сєрьога був баскетболістом, виступав за збірну інституту, мав більше двох метрів зросту). Можливо в нього було в планах продати свою стареньку хату, частина накопичень була розміщена у Ексімбанк, а якась може і в дома зберігалась або в іншому банку. Я з ним прямого зв*язку не маю, товариш про його біду повідомив, питав чи не маю способу якось допомогти, хоча б порадою колишнього банкіра.
Востаннє редагувалось Кармелюк в Суб 05 бер, 2016 14:59, всього редагувалось 1 раз.
Кармелюк даже если такое дело и было, и в касации какой то один клиент выиграл его у банка, вашему приятелю это никак не поможет. у нас не прецедентное право, и одним таким решением судебная практика не меняется. тут нужен грамотный юрист, если проиграны первая инстанция и аппеляция, нужно подавать кассационную жалобу, и тот кто её напишет лучше нас найдёт на что сослаться, предварительно изучив все судебные решения по вашему приятелю
Stringer написав:Кармелюк даже если такое дело и было, и в касации какой то один клиент выиграл его у банка, вашему приятелю это никак не поможет. у нас не прецедентное право, и одним таким решением судебная практика не меняется. тут нужен грамотный юрист, если проиграны первая инстанция и аппеляция, нужно подавать кассационную жалобу, и тот кто её напишет лучше нас найдёт на что сослаться, предварительно изучив все судебные решения по вашему приятелю
В тому то й справа, що там писалось, що прийняте рішення, як я його зрозумів, воно не стосувалося конкретного випадку, дозволить змінити підхід до цієї проблеми в цілому. Хоча змушений погодитись з Вами на рахунок прецедентного права в Україні.