Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Персональними даними вважається лише зв'язка номеру й ПІБ чи ІПН. Сам по собі ваш номер - це не персональні дані, тому будь-яка організація, в якої ви його залишили, може "поділитися" базою телефонних номерів будь з ким. І ніякого порушення ваших прав тут не має. Тож ваші претензії безпідставні.
Тобто Ви вважаєте нормальним розсилку банком спаму на номери осіб, які не давали на це згоди? Врешті-решт, якщо подібні дії і законні, вони виставляють банк у, м'яко кажучи, непривабливому світлі. Принаймні я точно після такого не розглядатиму цей банк для можливої співпраці.
Bambula написав:Тобто Ви вважаєте нормальним розсилку банком спаму на номери осіб, які не давали на це згоди?
Не я, закон так вважає
Bambula написав:Врешті-решт, якщо подібні дії і законні, вони виставляють банк у, м'яко кажучи, непривабливому світлі. Принаймні я точно після такого не розглядатиму цей банк для можливої співпраці.
Якби тільки ТАС таким займався - можливо виглядало б і "непривабливо". Але це дуже розповсюджена практика, тож нема сенсу так емоційно на те реагувати
Bambula написав:Добрий день, Вже вкотре мені приходить СМС-спам від Таскомбанку. Прошу повідомити мені, на якій підставі здійснюється дана розсилка - я ніколи не являвся і не являюсь вашим клієнтом та не підписувався на рекламу від вашого банку.
Оператор на гарячій лінії повідомила, що номери для розсилки підбираються шляхом випадкового перебору цифр (тобто збрехала).
Прошу прийняти міри щодо оператора, який надав мені завідомо неправдиві дані. Дзвінок здійснювався сьогодні о 16:32. Ім'я оператора - Марія. Також на мою вимогу вона відмовилась надати свій особистий ідентифікаційний номер. Прошу вважати даний допис скаргою та повідомити мені результат її розгляду.
Скорее всего вы были в Дельте, теперь Таз-ик по ворованной базе клиентов спамит. Небойсь кредит наличными предлагали ?
за 3 попытки по ТАС на большую пятерку трижды получал отказ , и трижды получаю на следующий день смс от Эксперсс ФИН с номером вот так вот банк помогает нуждающимся - сам не дает в долг , но дает о тебе инфо, тому кто тебе однозначно даст даст ист фантастик
Bambula написав:Добрий день, Вже вкотре мені приходить СМС-спам від Таскомбанку. Прошу повідомити мені, на якій підставі здійснюється дана розсилка - я ніколи не являвся і не являюсь вашим клієнтом та не підписувався на рекламу від вашого банку.
Оператор на гарячій лінії повідомила, що номери для розсилки підбираються шляхом випадкового перебору цифр (тобто збрехала).
Прошу прийняти міри щодо оператора, який надав мені завідомо неправдиві дані. Дзвінок здійснювався сьогодні о 16:32. Ім'я оператора - Марія. Також на мою вимогу вона відмовилась надати свій особистий ідентифікаційний номер. Прошу вважати даний допис скаргою та повідомити мені результат її розгляду.
Добрий день, Bambula! Надіслане на Ваш номер СМС-повідомлення має виключно інформаційний характер. Хочемо додати, що у операторів Контакт-Центру персональний номер дійсно відсутній, а для орієнтування нам достатньо знати лише ім'я Ми опрацювали Ваше звернення та просимо вибачення за турботу!
Ratatui написав:Так как в очередной раз кто то слил мой телефон в данную банку,то вопрос к представителю. Пришло смс с текстом про кредитную карту и скидки на все покупки до 2%. Что это за карта(какие условия) и стоит ли мучиться с ее получением так как я не есть клиент вашего банка.
У меня рейтинг УБКИ 450 и ТАС не выдает кредитку.При этом Миха под Эльдорадку налил без вопросов десятку. В Михе депо на 5000 грн. Оф. трудоустройства нет.
guntherhouse777 написав:У меня рейтинг УБКИ 450 и ТАС не выдает кредитку.При этом Миха под Эльдорадку налил без вопросов десятку. В Михе депо на 5000 грн. Оф. трудоустройства нет.
У ТАСкомбанка нужно официальное трудоустройство. У меня наоборот, Миха не дал кредитку на 500грн. А Таскомбанк дал. Хотя в Михе 50тыс. депозит был. И официальное трудоустройство есть.