Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Andrew75 написав:У меня просто сложилось впечатление, что менеджер поставил себе задачу так закрутить мне голову, чтобы я ничего не понял. А что, подробных условий по карте Всеможу на сайте нет?
ну менеджер заробляєсобі бонус, при ньому зателефонуйте на гарячку у відділенні повинен бути для таких випадків тіліпон і з калцонтовиками порійте питання ... тоді менеджеру нічого не залишиться, як зробити правильно. привикайте - це ПУМБа
Так мені по телефону сказали, що питання страховок вирішується тільки у відділенні. Другими словами, просто мене відфутболили.
Andrew75 написав:У меня просто сложилось впечатление, что менеджер поставил себе задачу так закрутить мне голову, чтобы я ничего не понял. А что, подробных условий по карте Всеможу на сайте нет?
ну менеджер заробляєсобі бонус, при ньому зателефонуйте на гарячку у відділенні повинен бути для таких випадків тіліпон і з калцонтовиками порійте питання ... тоді менеджеру нічого не залишиться, як зробити правильно. привикайте - це ПУМБа
Так мені по телефону сказали, що питання страховок вирішується тільки у відділенні. Другими словами, просто мене відфутболили.
ну так ви телефонуйте не у простий калл, а той калл що займається впарюванням "Все можу" там вони більш компетентніші ... з ними зв"язатись можна через сайт пумби, там десь у інформації про цю карту є замовити зв"язок ... і там уже їх і напрягайте своїми питаннями
Скупердяй написав:А які реквізити для поповнення карти "ВСЕ Можу" СЕП платежем? Там іде напряму чи через транзит. І що терба в призначенні платежу писати?
Скупердяй написав:А які реквізити для поповнення карти "ВСЕ Можу" СЕП платежем? Там іде напряму чи через транзит. І що терба в призначенні платежу писати?
Не смійтесь, краще 7 раз відміряти чим один раз відрізати ... тому і перепровіряюсь
qwe_ua написав:clientage не понял. в чем сложность вернуть деньги отправителю?
Да нет особой сложности. Но, например, Приват за зачисление такого возврата на КдВ возьмёт 0.5%, а ономненада? Нуна обеспечить на карте-донаре +1% остатка. Да и кувыркать 1% туды-сюды мне тоже не надо И действительно вернут то? Ведь об этом ни гу-гу ж! Ждёмс ответа от ОфПреда