|
Ціни на нерухомість в містах і селах України |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 01 гру, 2015 23:30
Квартири в більшості міст України коштують як вживана іномарка. В Києві така сама тенденція. Бюджетна децентралізація та політичні зміни в 2016-2017 роках ще більше вирівняють тенденцію. Але іномарки подешевшають в наступні 5 років з відміною імпортних мит. Скільки тоді коштуватимуть квартири... питання.
-
tobias
-
-
- Подякував: 396 раз.
- Подякували: 252 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 січ, 2016 12:40
вроде как ни почитаешь - все везде падает. в виннице поитересовался новостроем, 50К почти двушка (в хорошем месте). так за 2 недели расхватали. где-то под 70м2 они были. удивило
-
razor
-
-
- Подякував: 19 раз.
- Подякували: 15 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 січ, 2016 01:43
razor написав:вроде как ни почитаешь - все везде падает. в виннице поитересовался новостроем, 50К почти двушка (в хорошем месте). так за 2 недели расхватали. где-то под 70м2 они были. удивило
что именно удивило - что так дорого виннице или что так дешево в хорошем месте (все ведь очень относительно) или что так быстро расхватали? или что все везде падает, а там рост? а если так - то с чем сравниваете?)
-
torba
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 47 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 січ, 2016 11:15
torba удивило, что двушки за 50К разлетелись как горячие пирожки. в то время как за 35 можно взять трешку на вторичном уже с ремонтом путевым, а к двушке еще потребуецца 10к+ на оный
-
razor
-
-
- Подякував: 19 раз.
- Подякували: 15 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 лют, 2016 22:14
-
tobias
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 06 бер, 2016 19:52
По словам эксперта риэлтерской компании Best&Seller Ирины Луханиной, от потенциальных клиентов поступает от 100 до 150 заявок в день. Причем спрос сосредоточен в двух сегментах — эконом-эконом плюс и элитном.
Київ і елітне житло  Яке може бути елітне житло в Києві? Два будинки в Маріїнському парку? "Большинство покупателей элитной недвижимости, стоимостью от $1 млн— наши соотечественники ", — рассказала она.
Цікаво хто її співвітчизники? Росіяни купують квартири в Києві дорожчі $1 млн?
-
tobias
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 26 бер, 2016 12:33
вот только накопил деньжат на покупку недвижимости и опа...теперь опять копить. получается ну экономишь, отказываешь себе во всем, откладываешь по 2000 гривен ежемесячно, но потом очередная смена власти, девальвация, отбрасывает назад. Мечтал квартиру, теперь думаю о маленьком домике в селе. Вот если бы цены не смотрели бы на этот доллар, и продавалось все за гривну, тогда была бы некая стабильность. Ведь всю недвижимость перевести в доллары, то их и не хватит никогда, столько этой бумаги у штатов нет ( или есть? ) или они за бумагу это все скупают ). Стабильность нужна гривне. И нормальные цены на жилье. Вот накопил 50000 - 100000 еле еле, что сейчас и где реально можно купить? Уже и донецкое направление рассматривалось и там цены страшные (мариуполь пример)
-
OGO
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 25 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 27 бер, 2016 22:53
Пристреліть мене 2 рази!! ))) ....ну НЕ РОЗУМІЮ я, хоч пристреліть мене 2 рази!!! Дивлюсь - всюди МАШТАБНО будують різні ВЕЛИЧЕЗНІ-багатоповерхові будинки, або навіть цілі квартали! - в різних районах Львова! - але чую від усіх знайомих, що квартири розкупляють, майже, як гарячі пиріжки! - ще й на різних форумах читаю, що теж пишуть,що ще не встигли збудувати, як вже ВСЕ розкупили....... Що то за фігня??? ХТО купує такі дорогі квартири у Львові???! Переселенці? - та я їх "в упор" не бачу!!! ...львів"яни? - так зараз криза, БЕЗГРОШІВ"Я!!!.....на комуналку і продукти - йдуть всі гроші, - не кажучи, що ще й одяг потрібний і т.д... ...більше того - деякі новобудови за останні ДВА місяці зросли з 12тис.грн/метр2 до 16тис!!! - і то всього лиш за ДВА  місяці! - то де ж ціни падають? - вони тільки ростуть!!! ...то ХТО ж ВИКУПЛЯЄ всі ці квартири??? - ще й по ТАКИХ цінах?!!!  ...."налітай - торопісь!" 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 27 бер, 2016 23:13
Долярчик написав:Пристреліть мене 2 рази!! ))) ....ну НЕ РОЗУМІЮ я, хоч пристреліть мене 2 рази!!! Дивлюсь - всюди МАШТАБНО будують різні ВЕЛИЧЕЗНІ-багатоповерхові будинки, або навіть цілі квартали! - в різних районах Львова! - але чую від усіх знайомих, що квартири розкупляють, майже, як гарячі пиріжки! - ще й на різних форумах читаю, що теж пишуть,що ще не встигли збудувати, як вже ВСЕ розкупили..
може це змова забудовників, щоб створити попит і підвищити ще ціни... наразі олігархи мають лишні гроші та не мають змоги їх вивести за кордон, бо заберуть ті хто має більшу владу))) от і будують за, майже, свої, притримують, щоб потім продати з ще більшим наваром...  (може це масони  )
-
ZVI
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 28 бер, 2016 01:01
ZVI написав:може це змова забудовників, щоб створити попит і підвищити ще ціни...
Розшифруйте, як змова забудовників може створити попит на житло? ZVI написав:наразі олігархи мають лишні гроші та не мають змоги їх вивести за кордон
Починайте писати книжку гуморесок ZVI написав:от і будують за, майже, свої, притримують, щоб потім продати з ще більшим наваром... (може це масони )
Так, точно, книжку гуморесок. Талант є. Питання інше - з чого сформувалась впевненість, що все розкупляють ще на рівні котловану? Те, що це може бути лиш маркетинговим прийомом, щоб спонукати покупців не вичікувати та менше вагатися, не думали?
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-