Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Козак-характерник написав:От мене той страховий внесок цікавить. Якщо оформити той страховий поліс на 5000, то вони тю тю? Вже не повернуться мені?
Ну... При певних обставинах може повернутись навіть більше!
А якщо без жартів, то таким чином можливо не тільки отримати , але й добротний поліс страхування, а вартість послуги повернути за допомогую . Вигідно!
...Доброго дня ) ..уточніть , Ви хочете сказати що оформивши тариф Страховий і відповідно страховий поліс - клієнту практично " в нагрузку" дадуть Б5 ? ..чи я ваші слова невірно зрозумів ?
Козак-характерник написав:От мене той страховий внесок цікавить. Якщо оформити той страховий поліс на 5000, то вони тю тю? Вже не повернуться мені?
Ну... При певних обставинах може повернутись навіть більше!
А якщо без жартів, то таким чином можливо не тільки отримати , але й добротний поліс страхування, а вартість послуги повернути за допомогую . Вигідно!
...Доброго дня ) ..уточніть , Ви хочете сказати що оформивши тариф Страховий і відповідно страховий поліс - клієнту практично " в нагрузку" дадуть Б5 ? ..чи я ваші слова невірно зрозумів ?
Приносимо свої вибачення! В такому випадку відкривається дебетна картка в рамках тарифного плану «Страховий», яка також бере участь в . P.S. Цікаво, що постом нижче написали правильно, саме про тарифний план «Страховий»
У таких Клієнтів є можливість відкрити як страховий поліс у Страховій Компанії «ТАС», так і дебетну картку в рамках тарифного плану «Страховий».