novichok написав:а с какой целью открывали? шоб було?
Тоді Мишко лиш "народився", я відкрив депо, карта Ельдо була формально одна з "найсмачніших" - "кешбек" на батарейки в ельдо, 90 днів грейсу Але: хотіли впарити смс, ще й надрукували на моєму договорі "ні", а в своєму "так" - не взяв, але потім висіла в мбанку як неактивна потім зробили без смс, користe.cm 2 міс - упс, списання. Зо два місяці воював з кц та тоді єдиним відділенням та їх версіями(наприклад - у нас тут видно що смс підключено тож списали за кілька місяців відразу...) Виявилось тупа машина не знала про 90 ден грейсу та рахувала як по 60-денній далі - картку вкрали(не Михівці;) ). Хотів блокувати телефоном - мені співають що вона неактивна(бо була ж ще та що я не взяв). Повернули списане, погасив борг - написав заяву про закриття Карта була активною ще кілька міс, вже були інші відділення, нагадував як заходив до них, нарешті якось закрили...
lubopytnaya написав:clientage, я еще и в покер играю
Просто заканчиваются гривневые индейцы, надо же их куда-то пристраивать, вот и думаю по поводу почты...
Ну вот тоже чешу репу на предмет вскоре выноса из примата на Миху. По первому переводу Миха компенсирует комиссию...а на какую сумму перевода? Идти на почту нужно с тысчей или с соткой ( тысч)?
fiks написав:Ну вот тоже чешу репу на предмет вскоре выноса из примата на Миху. По первому переводу Миха компенсирует комиссию...а на какую сумму перевода? Идти на почту нужно с тысчей или с соткой?
Вы размышляете как бы развести миху на компенсацию 3 гривен заплаченых за перевод из привата? Я правильно понял?