|
ПриватБанк (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Суб 14 тра, 2016 17:34
Mirax написав:Депозит, якщо продовжується на новий термін, його на скільки можна поповнювати, на суму початкового внеску, чи на суму на момент продовження?
На сумму с которой он продлился
-
di-vision
-
-
- Заблокований
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 60 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 тра, 2016 17:41
di-vision написав:На сумму с которой он продлился
Те що треба! Дякую!
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 тра, 2016 17:43
QNE написав:Злупив Приват 1 грн. та ще й комісію поцупив 3% за комунальний платіж з Уні. Не хоче повертати. Каже, мов - це не комуналка, це діт.садочок. Грабіж. Офійійний представник Приват Банку! Скажіть, будь ласка, що там з розглядом моєї скарги №7301506?
Шановний QNE! Ваша інформація знаходиться в роботі у відповідальних фахівців. За фактом обробки Вашого питання Банк Вас проінформує. З повагою, Андрій. ПриватБанк.
-
PrivatBank
-
-
- Заблокований
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 433 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 тра, 2016 17:48
0mage0 написав:Приват останнім часом не радує. Пару днів тому прийшов в касі зняти з картки доллари. Перша відповідь, як завжди "У мене доларів нема". Спитав, що ж мені робити, щоб отримати з карти долари. Спитали, чого це я прийшов зранку, адже я знаю, що долари привозять після обіду (я цього не знав і ніде не написано). Сказав, що раніше приходив зранку і отримував. Спитали скільки, кажу 400. Касир знайшла 400 доларів, взяла картку, нервово провела зчитувачем так, що розкидались якісь речі зі столу. Поклацала-поклацала на комп'ютері, сказала "Програма не працює" і кинула картку на тарілочку, ніби це якась кака. Не став більше нічого питати, бо розмова явно не задалася. Дуже неприємно, що доводиться прямо-таки вимолювати видати гроші, що начебто вже є твоїми, на твоєму поточному рахунку. І результат далеко не завжди позитивний
Шановний 0mage0! Нам дуже прикро через незручності, з якими Вам довелося зіткнутися. Дозвольте нам детальніше розібратися в ситуації. Надішліть, будь ласка, Ваші контактні дані на нашу пошту help@pb.ua, зазначивши посилання на цей пост. Сподіваємося на зворотний зв’язок! З повагою, Андрій. ПриватБанк.
-
PrivatBank
-
-
- Заблокований
- Подякували: 433 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 тра, 2016 18:13
Приватбанк,в отделениях все мобильно - все с планшетами. Было бы замечательно,если бы чат Приват24 (юзер уже идентифицирован) переключал напрямую на операциониста отделения, где клиент обслуживается (для заказа денег или набору особо важных вопросов). Тех вопросов, которые решаются в отделении. Меньше очередей - больше кислорода)
-
di-vision
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 тра, 2016 19:51
di-vision написав:Приватбанк,в отделениях все мобильно - все с планшетами. Было бы замечательно,если бы чат Приват24 (юзер уже идентифицирован) переключал напрямую на операциониста отделения, где клиент обслуживается (для заказа денег или набору особо важных вопросов). Тех вопросов, которые решаются в отделении. Меньше очередей - больше кислорода) Кроме обслуживания очереди клиентов, клеркам еще успевать отвечать в чатике, потому что Вам захотелось заказать на выдачу с карты 200 долларов ?
-
alex lem
-
-
- Подякував: 132 раз.
- Подякували: 368 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 тра, 2016 20:29
alex lem написав:Кроме обслуживания очереди клиентов, клеркам еще успевать отвечать в чатике, потому что Вам захотелось заказать на выдачу с карты 200 долларов ?
Вы новый представитель банка? Вопрос адресован не вам. Если "клерк" занят - будет иконка - "занят". Приват понимает о чем я говорю - он один из локомотивов ухода в он-лайн. И это не банк в котором нужно заказывать 200 долларов. Мелко плаваете.
-
di-vision
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 тра, 2016 21:39
di-vision написав:Приват понимает о чем я говорю - он один из локомотивов ухода в он-лайн. И это не банк в котором нужно заказывать 200 долларов. Мелко плаваете.
Приват может и понимает. А я не очень. Кто мешает позвонить напрямую пообщаться? Зачем нужен посредник? Не знаете телефон своего отделения (менеджера)? Ну так это Вам минус. И если я сижу перед операционистом, отстояв получасовую очередь, она должна все бросить и решать Ваши проблемы? Мне это нафига?
-
acsir
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 79 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 тра, 2016 22:31
подскажите приват ограничивает снятие по чужим картам в своих банкоматах? за одну операцию?
-
mfn9
-
-
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 14 тра, 2016 22:39
mfn9 написав:подскажите приват ограничивает снятие по чужим картам в своих банкоматах? за одну операцию?
Конечно.
-
WachtAmRhein
-
-
- Подякував: 665 раз.
- Подякували: 1330 раз.
-
-
Профіль
-
-