k-7 написав:Будем благодарны за Вашу обратную связь по качеству обслуживания в представительствах, а также открыты к Вашим пожеланиям и предложениям. Хороших выходных!
Доделайте Иб. Работает очень криво. На мобильных устройствах по крайней мере в хроме 75% функционала не работает вовсе.
В работе.
И прикрутите в ИБ возможность открытия депозитов он-лайн, ну чтобы ноги не бить лишний раз...
k-7 написав:Будем благодарны за Вашу обратную связь по качеству обслуживания в представительствах, а также открыты к Вашим пожеланиям и предложениям. Хороших выходных!
Доделайте Иб. Работает очень криво. На мобильных устройствах по крайней мере в хроме 75% функционала не работает вовсе.
В работе.
И прикрутите в ИБ возможность открытия депозитов он-лайн, ну чтобы ноги не бить лишний раз...
І з ізі щоб можна було відкрити, а не тільки поповнити.
В работе, значиться... А коректна дата оплати кредитки друзяк коли буде - досі 15-те замість 25-го. Та й сума повного погашення не завадила б, як в альфі... Думаю не так вже й складно. Скільки карт бажань можливо відкрити, 40 можна?
chipmunk написав:В работе, значиться... А коректна дата оплати кредитки друзяк коли буде - досі 15-те замість 25-го. Та й сума повного погашення не завадила б, як в альфі... Думаю не так вже й складно. Скільки карт бажань можливо відкрити, 40 можна?
Я передам Ваші пропозиції по цій картці колегам, що займаються продуктами. По Карті бажань обмежень по кількості немає, але я не впевнений, щодо 40 шт., треба перевірити.