Интеллигент написав:flyman Що там доречі провідний інженер юрко? Продав БПС на солом*янці?)
у вільний від танчиків час збирає макулатуру щоб відшмагати дупи продаванів палаючими газетами з оголошеннями
Я так розумію, прогнози про весняний катастрофічний обвал РН не справдились? Чекаємо літнього? Чи осіннього? Коли вже будимо скуповувати печерськ по 100$ м?
Интеллигент написав:Стосовно 3к бетоно-пеніс із залою так я ж питаю, купив ти скажімо цю мрію і що далі? Ти в польщі, твій бетон в ірпені, мальвіна взагалі не зрозуміло де. Що ти будеш робити з цим придбанням? Стосовно їжі на 100уе, то мені цікаво як це в тебе виходить?
1. Мальвіна або імпортується до Польщі, або їду назад репатріантом. Відповідно 2. Бетон або для себе з Мальвіною обо в оренду. Зала - спитай у Юри для чого. так які твої варіанти "правильних інвестицій"?
Интеллигент написав:Стосовно 3к бетоно-пеніс із залою так я ж питаю, купив ти скажімо цю мрію і що далі? Ти в польщі, твій бетон в ірпені, мальвіна взагалі не зрозуміло де. Що ти будеш робити з цим придбанням? Стосовно їжі на 100уе, то мені цікаво як це в тебе виходить?
1. Мальвіна або імпортується до Польщі, або їду назад репатріантом. Відповідно 2. Бетон або для себе з Мальвіною обо в оренду. Зала - спитай у Юри для чого. так які твої варіанти "правильних інвестицій"?
Головний варіант "правильних інвестицій" - триматися по далі від запропонованих тобою варіантів Без образ
flyman написав:перед Мальвінами понтуватися, 3к в центрі Ірпеня!!
Уявив собі ту мальвіну, на яку можуть справити враження такі понти 25к грошей за ради мальвіни? Краще погодуй її на 100уе, а 24,9к притримай до кращих ідей
25куе на 3к бетоно-пеніс із залою. Це повноцінне житло, а не цокольний фалоімітатор. 100уе на годівлю? А не зажирно? На 100 у.е. я в Польщі цілий місяць харчуюся і ще здача лишається. п.с. шкодую що запостив. Боюсь що провідний інженер продасть у Дніпрі своє прелесць і викупить в Ірпені знайдений мною варіант-бриліант (100 оредних плат губатим тьолочкам-Мальвінам).
Унуноктий написав:минус 5% за квартал, это много или мало?
Это показатель из какого источника?
из трёх источников, Бомбер, Риалт, Домик
Странно. Давно не следил за динамикой, но вот сейчас глянул пару тройку вариантов, а они или дороже стали с ростом уровня готовности или стоят на месте. В упор не вижу чтоб что-то подешевело на первичке.
этот цирк удручает http://savepic.su/7270013.htm вся страница. вся, карл! и это еще без двоих других заигноренных флудерастов, которые, видать, передохнуть решили от трудов непосильных
Интеллигент написав:Это показатель из какого источника?
из трёх источников, Бомбер, Риалт, Домик
Странно. Давно не следил за динамикой, но вот сейчас глянул пару тройку вариантов, а они или дороже стали с ростом уровня готовности или стоят на месте. В упор не вижу чтоб что-то подешевело на первичке.
вы сравниваете "воздух над котлованом" с домами на этапе сдачи?